Вики 81 - Аз обличам бебко с едно боди без ръкав или с къс ръкав, ританки, ризка, търлъчки, а вечер и чорапки, защото се случва да са му студени крачетата. А да не пропускаме и шапка към екипа. Когато излизаме слагаме и по-дебела жилетка и се увиваме с една съвсем тънка пеленка и една по-дебела.
Светлодара - пишлето трябва да бъде надолу, за да не се мокрят. Аз също съм на мнение като Ирини, че трябва да се забелва малко пишлето по време на баня и аз го правя (когато се сетя).
Ние засега третираме коликите с милувки и прегръдки, все още не смея да му давам нищо, въпреки, че имаме Еспумизан.
Въпросче: Колко на брой са храненията ви на бебковците за едно денонощие - 24часа?
Ние след като ни изписаха се хранехме по 7 пъти на ден, постепенно преминахме на 6, а сега от 2 дни повечко спи и са 5 пъти. Дали пък не са му малко само 5 хранения за денонощие? При вас как е?

по 20 минутки сам и не му липсвам.Смее им се и маха с ръце и крака.От 2 дни започна да се преобръща от корем по гръб.Има ли и други бебоци които го правят вече?Да ви кажа за лигичките,че са свързани със зъбите и с никакви там изстудявания или претоляния,но това не е обвързано със срокове кога точно ще излязят.
Сега накратко:
Как да не сте наддали достатъчно! 
,да правя у-я за коремната преса и дупето.Дано се стегна иначе има операция с която се повдигали някакси тазовите мускули.Не ми харесва перспективата да се изпускам(ако ще и газове да са) ,много е депресиращо.След 6 месеца ще се прецени състоянието.

и да е гладничка? Моя приятелка с първото си дете имаше такъв момент. Бебката и плачеше почти през цялото време и много трудно я успокояваше. Накрая като отидоха на консултация и казаха че не е наддала достатъчно и че кърмата не и достига изобщо.