Отговори
# 285
Здравейте бебчоци и майчта  Hug
За съжаление май ни очакват няколко облачни дни но дано въпреки по-студеното време скоро има и слънчице за да се облечем хубаво и да излизаме поне за малко.
Ние в сряда сме на консултация и ще ни бият ваксината за първия месец. Тази ваксина Пентакс кога се слага, еднократно или отново кои месеци и колко струва? Чух че се слагала три пъти но незнам кои месеци так ли е наистина  newsm78
Ирини и Крис понякога будува между храненията в 18 и 21 и след къпането в 20.30 и хапването след това спи до към 3. Аз се надявам по-късно когато храненията се разредят(Крис и сега понякога яде през 4.30-5 часа вместо през 3 особенно когато сме навън) нещата да се променят и да спи от 22-23 до към 4-5 примерно. За сега ме устройва че като голям човек спи по-дълго и наддава добре въпреки че не се храни винаги на 3 часа. Ако съдя по Крис бих те посъветвала да се опиташ да държиш Спас буден от 21 до 12 но незнам дали при вас ще подейства все пак бебчетата са толкова различни а и Крис сам решава кога да спи и кога да будува и ако 1 час слад ядене тръгне да заспива едва ли ще успея да го задържа буден още цели 2 часа. Както казва и Денис за сега те диктуват правилата ние само можем да се надяваме да са благосклонни към нас и да откликваме на нуждите им.
mari_anka аз раждах в държавна болница и ми казаха че на всички родили секцио задължително слагат хепарин а в тази частна клиника защо не го правят просто немога да и го обясня уж там трябва обслужването да е по-добро нямам думи.
Аз бях на 26-тия ден на консултация при лекарката която ме изражда и тя каза че се възстановявам отлично и мога да правя упражнения но да се натоварвам постепенно. Имам един диск с упражнения съчетани с латино танци създадени специално за „Стар Аакадеми” в Испания(но там се казваше Операция Триумф и беше много по-грандиозно от Българското например на всеки участник имаше награда кола на концертите им в една огромна зала участваха много известни изпълнители) упражненията са много приятни но още не ми остава време покрай малкия човек.
Аз искам да се похваля от моите свекърва и майче които наистина ми помагат и то най-вече с домакинството а за Крис само когато аз ги накарам и дори понякога ми става съвестно че немогат да му се нарадват много защото той хапва и почти веднага заспива. Аз гледам като не реве да го оставям предимно в креватчето да не се учи много на ръце и бабите ме слушат и не развалят „дисциплината” а и си го къпем с татито. Първата седмица свекърва ми а после майка ми си дойде(беше в Португалия) и много ми помагат но и аз отстоявам това което мисля за правилно и те не се сърдат и се разбираме. Те не живеят в нас а само идват когато се разберем и хем ми помагат хем ни оставят и с таткото да се грижим и радваме на семейството си и не се натрапват. Трябва и да ги хвалим когато заслужават нали.  Laughing
Малко дълго се получи но като все не стига времето да пиша само да ви прочета и се насъбраха доста неща.
Целувки от нас.   love001

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАРОЛИНА

Да си жива и здрава, много щастлива и Мони много да те радва.

# 287
  • Бургас
Изтри ми се постинга ...
Пак набързо, че ме викат , на мадамата и е скучно сама  Simple Smile
За овлажнителя   - купихме Ufesa от Технополис за 100 лв. Хубавото е, че е с йонизатор, степени на пара и таймер. Чатох, че е много важно след всяко ползване, т.е. всеки ден хубаво да се измиват, защото от влагата стават развъдник на бактерии  Cry
алфира   ,четох из Кърмаческия, че целодневното количество кърма е около 750 мл , плюс минс 100 мл. Това количество остава непроменено до към 6 -ят месец.
Чао засега   bouquet

# 288
заповядайте в новата ни темичка   bouquet bowuu

Общи условия

Активация на акаунт