В този слънчев ден ви поздравваме със Спаси и ви пожелаваме чудесно настроение през уикенда. ние сега се подготвихме за пикник и след малко отиваме из Витоша. Спаси напоследък с едържи като голямо момче
не плачка толкова когато е сам, а може би аз го познавам вече по-добре и знам как да го обгрижа така че д ае щастлив
снощи го къпахме към 20.30. Спа до 3.00. После хапване към 5.30 и отпушване на нос плюс гушене до 6.20 и после нанкане с мама на спалнята до...9.00!!! Хапна и го сложих в шезлонга му /мой спасител и негов любим атрибут/ . Подредих малко, направих 2-3 упражнения за дупе, маска на лицето и сега се облякох за навън, а той спинка!Въпросът ми е - имате ли някакви предложения - как да сменя часовете на продължителния мусън след баня. Искам тази 5 часова пауза да е от 00.00 докъм 5-6, а не от 21.00 до 3?! Не искам д аго будя в 12 през нощта - така сладко и дълбоко спи. Пробвали сме и с късна баня - към 23.00 - не става - пак се буди към 2-3... Та така - очаквам предложенията ви!

Спарки, много ми е мъчно за Мая.
Аз само от хремата и оченцето на Спаси се натъжих и притесних много, а представям си какво е при по сериозно неразположение. Всичко ще мине - дано по-скоро!!! 
МариІанка, то е повече от ясно, че ако бяхмев друга държава дотова положение нямаше въобще да се стигне. Аз съм възмутена от факта, че си раждаш в частна клиника, плащаш си и пак рискуват живота ти
Както и да е - най-важното е, че все пак са те спасили и че се оправяш... Ако се решиш за трето - идваш в София!
Изненадана съм от това че бял език=гъбична инфекция. На Спаси езичето също е беличко , но му няма нищо, слава богу - док го гледа всеки път. Хубаво е, че това не ви прачи на папкането.Весселка, Яни, браво, че се възстановявате, момичета! Пожелавам ви все по-добре да ставате и скоро споменът от тежките ви раждания да избледнее напълно.
Десси, лохиите ми спряха напълно на 40тия ден точно. /Нали за малко ми бяха спряли и после като се появиха, реших, че ми идва цикъла/ \все още нямам менструация
дано се задържи още мъничко така!
Ще взема матраче,че досег аму постилах разни нещица,но той вече си тежи и явно не му е много удобно или е хитрец и предпочита да е на нашето легло!

Но веднъж излязли си прекарахме чудесно,а и милото ми детенце е било добро и като е хапнало и заспало в 22 се събуди сутринта в 7за щастие на всички ни!Толкова бях доволна като се прибрах да го целуна и видя как спи сладичко.След като се разтоварих порядъчно вечерта,днес мога да кажа че бях една много по-добра мама.По-спокойна и по-търпелива и неможах спра да го нагуша!
/