Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен / София
Добре, че сме по друга "схема"
понеже рейтингът не е много добре ....
1 #gönüldağı
2 #kardeşlerim
3 #Survivor2021
4 #sençalkapımı
5 #iboshow
6 #kuzeyyıldızıilkaşk
Щях да се учудя, ако е добре...Най лошото е, че вече не ме е яд....безсмислено е да се ядосвам, че някои са некадърни за работата, за която са поели отговорност да свършат...
Цялата фирма се правят на детективи...а проектите кучета ги яли ....

# 271
вай бе, голяма навалица стана, лудница

# 272
  • София
Според мен чакат рейтинга от тази вечер и можем да приключим с 40 епизода, ако не е добър. Както бяха писали преди. Ако е задоволителен за Фокс, тогава ще ни продължат до 50. Дано не съм права и излишно се притеснявам... Не съм готова да приключваме още. Cry

# 273
  • София
В момента, в който се събраха всички да разследват, просто не знам дали да плача или да се смея?! Останах безмълвна!

# 274
А зарежи си проектите на работа и стани детектив, а си изхвърчал от фирмата, а тука какво станааа...

# 275
Само ние липсваме там, но нищо..

🔥🔥🔥

# 276
  • Плевен / София
Само ние липсваме там, но нищо..

🔥🔥🔥

Ако се бяхме натоварили с Икаруса къщата нямаше да ни поеме....
Мен това с другата "схема" много не ме успокоява вече ..
Обидно е за всичко направено от екипа до 29 серия и последвалите след това безсмислици според мен...Този епизод удари дъното...

# 277
Налбантова, да бяхме тръгнали и ние за там викаш. 😂

# 278
  • София
сега ще се окаже, че няма убит...

май това е краят?!?

# 279
А той жив, бе!

# 280
- Донесохме и останалите от застрахователната компания Joy
Ердем е пълен идиот Joy

# 281
Айде пак всички се събраха да видят какво става. Какво няма да ги намерят, те 10 човека. Това Ердем е страшна работа, луд.
Момичета, недейте така, че от сега започвам да се напрягам за утрешните цифри. Дано не почиват, за да чакат утрешния рейтинг и да не приключим по-рано..

# 282
Кажете, че не свърши така 😂😂

# 283
А ако драгият турски зрител ни изненада утре? Може този "хумор" да му хареса. То калабалък, то чудо?

# 284
  • София
На мен чак пък толкова зле не ми е епизодът. Не бих казала, че сме ударили дъното. С превод мисля, че ще ми е по-интересен. Иначе разбирам Серкан и логиката на сценаристите. Wink Тук последната сцена все едно гледам ЗЯ. Същият вайб. Joy

Общи условия

Активация на акаунт