Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен / София
На последните реклами....

42 Потребители и 98 Гости преглежда(т) тази тема.

ani_zh
BUSHRA_GI
Dida Mileva 662691
Dily.
elenche
gostenka68
guga51
Kalinda
KonstantinaNikolova
kukli4ka456
mari08
mari1968
Mery18
mi666i
Michel22
midnight__sun
mikipoli
MinaBm
nikol55
siika_pz
Sonnyy
spasimira1314
stephie_16
STIVAs
Valeri_Daniel
valq_991
vania_v
Viviqn765
БлагаВест
И_Колева
Търсеща72
+ 11 скрити потребители

# 286
Това, според мен, накрая цялото ще се окаже организирано от Серкан. Твърде спокоен и забавляващ се ми се вижда Joy

# 287
Абсурд направо, как свърши този епизод....
Язък за хубави сцени в началото. До мотора всичко беше идеално, от там нататък... средна работа
И аз мисля, че е замисъл на Серкан, много е спокоен и усмихнат

# 288
Серкан накрая беше щастлив даже или подигравателна усмивка беше това , докато всички други пищяха хахах
Да, Али, нали има такива фирми, които органнизират такива игри за разкриване на престъпление Joy имало е филми с такъв сюжет

# 289
Али, да, дори усмихнат си стои... Все едно не се размахват "патлаци" там.
Накрая без да искат да гръмнат Ердем, едва ли ще има по-щаслив от Мело 😆

# 290
Али, да, дори усмихнат си стои... Все едно не се размахват "патлаци" там.
Накрая без да искат да гръмнат Ердем, едва ли ще има по-щаслив от Мело 😆
И от нас 😂

# 291
  • София
Май "удавеният" е жив, шофьорът, в комбина с жената искат да вземат застраховката от 1 милион, а "удавеният"  изчаква, за да им вземе парите...

Али ще се окаже права - Серкан може да си организирал разследване...

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:08 от Gugutka52

# 292
  • София
Серкан най-после живее. Не е робот, който помпа кръв. Нормално да е щастлив. Simple Smile

Наистина голяма лудница стана накрая. Пак ще кажа - все едно гледах сцена от ЗЯ.

# 293
Да ви кажа на мен драмата с тумора ми е артък. Това крими го приемам, макар че нищо не разбрах, вкл.  и защо Серкан е щастлив и спокоен. Все едно той написал сценария на скеча.

# 294

офис Болат в акция

# 295
И аз това си мисля, защо не започнат от Ердем, а другите да избягат!😅

# 296
Абе, то и ние живеем и се наслаждаваме, ама ако насочат пистолет към мен... няма да стоя така доволна 😂
Там където следя английския превод.. момичето, което превежда твърди, че епизодът е добър и със субтитри би направил много повече смисъл

# 297
  • Плевен / София
Изписахме 20 стр. за серия, която мога да опиша в две изречения...Селин се разкри и си замина. Серкан няма да става баща, болен е, но може да  продължи живота си  по стария начин, но  се прави на детектив и накрая се оказа, че няма убийство....
Благодаря на Али за преводите, на всички вас за коментарите и настроението в темата. Дано поне сме достигнали заветният връх от 4 млн......

# 298
  • София
Славена,
за мен ето така изглеждаха:

Банда “АртЛайф” Joy

# 299
Абе, то и ние живеем и се наслаждаваме, ама ако насочат пистолет към мен... няма да стоя така доволна 😂
Не е страшно, от опит ти казвам 😆 Вярно, че тези, които са насочвали срещу мен, бяха детски със сачми, но не е страшно 😆😆

Бро, рижавото е Пъръл, другите кои са? 😆

Общи условия

Активация на акаунт