Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Ще има фрагман.

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1379134000296525825

От стори на Ханде

# 557
Влизам отново да споделя още едни сладки гифчета, не че изобщо излизам от темата. Тук е толкова забавно. Joy
Такива мънички целувчици между нашите са толкова естествени и красиви Heart Eyes
Ръцете на Серкан/Керем как пасват на тези на Еда/Ханде и как си я държи. "Тя си е моя". Heart Eyes

Много цветен е нашия сериал, прекрасен! Чскам го с нетърпение фрага щом нашите ще са така близки! Heart Eyes

# 558
# 559
Кола, мотор, каравана... Останаха - тир, танк, снегорин, влак и тролей 😆😆😆 оо, трактор държа да видя аз, за да оре нивата... 🤫
Е, Гости, виж как ще имаме серии - ще обходим цвлата шофьорска книжка на Керем и категориите му 😆

# 560
Казаха в понеделник ще имаме фраг и си спазиха обещанието Wink
https://www.youtube.com/watch?v=9tx6dKwYJpw

# 561
  • Плевен / София
Кола, мотор, каравана... Останаха - тир, танк, снегорин, влак и тролей 😆😆😆 оо, трактор държа да видя аз, за да оре нивата... 🤫
Е, Гости, виж как ще имаме серии - ще обходим цвлата шофьорска книжка на Керем и категориите му 😆
Да....аз обичам пикниците сред природата....Серкан наистина го удря на живот...Всичко, което е пропуснал до сега работейки до безкрай....

# 562
  • София
Ооо, идвам с готов сценарий - спомням си, когато Яман и Мира заминаха с кемпър така, по желание на Мира, тя също беше болна, ако си спомняте. Имаше аневризма. И всичко беше супер, докато не припадна и викнаха линейка... Та, очаквам и Серкан така да загуби съзнание. Еда ще разбере по трудния начин за болестта му. Нали трябва да имаме драма все пак. Сигурно и ще му се разсърди, че е скрил от нея толкова важно нещо. Wink

# 563
Както са тръгнали да не пише на листа, че желанието на Серкан е да стане баща.
Мои си размишления. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мястото, където са снимали ми е едно към едно с това от фотосесията им.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 21:28 от midnight__sun

# 564
  • София
Иначе относно това за Нетфликс проекта - аз не съм попаднала на такава информация. Достоверна поне. Но няма да се изненадам, ако е вярно. Пожелавам им го! Мен напълно ме устройва нашият сериал да приключи май / юни и наесен да ги гледаме в нов, че и по платформите. Без цензура, с нормална дължина на епизодите и без да зависим от тъпия рейтинг на турския зрител. Simple Smile Дано само им да дадат един месец почивка, че кога са почивали за последно горките... Sad

# 565
  • София
Гости, ако питаш Мики - има много неща, които могат да ни покажат 😆 Секси докторката, после на Еда тръбите ще се спукат и един водопроводчик ще дойде, който ще е секси, но по турски секси... След това нещо друго, после различно и така, докато не стане време за моята пенсия 😆 Аз съм на 13г. все пак, смятай кога ще се пенсионирам 😆

Вай, Nalbantova, какво правиш ти в темата с твоите 13 години? Тя Марги неслучайно е поставила това 18+ темата! Току-виж надникнал в темата някой представител на Фондацията за защита правата на децата и ще стане страшно!

# 566
# 567
# 568
Аз нищо не разбрах от фрага, но ми е ясно, че не ни показаха най-съществените неща 😀

# 569
  • Плевен / София
Нахални жени е ясно, че ще има, но какво е трето желание

Общи условия

Активация на акаунт