Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Днес какви дискусии са се разразили в темата! И аз като Бро там до джоба първо погледнах, ама какво да направя. 🤷🏼‍♀️ Керем с всякакви костюми е красив, пък без тях сигурно още повече. Heart Eyes
Много хубав подарък и вкусен. Двамката така в караваната ли ще си ги хапват? Един на друг ли ще дават, как ще стане? Grinning
Ооо, щом ще има изненада от сега се готвя. Керем винаги хубави изненади прави, може пък и лайф да е. Heart Eyes

# 541
Така е,съвсем смесиха реала и сериала Grinning
Чета също,че тази сцена била импровизация/от Ханде/,затова Серкан си бил дал главата назад Grinning Не съм го гледала още Grinning

Също /пак от ФБ/ -обсъждат,че много често Ферит/не съм сигурна за името на актьора/се изпуска в кадър да се смее Grinning

Значи Ханде съвсем смесва реалната им връзка с тази в сериала, май и двамата забравят че трябва да бъдат дискретни.. Ама какво да ги правиш любов.......

# 542
Да погледнеш отвъд телефона на Керем Бурсин / редактора ще го изкара родом от Буркина Фасо 🤣/ , но нещо ми пречи да видя номера 🤨, иначе щях да го споделя в темата тайно от другите 😇 .. какво си видял е въпрос на фантазия и лични предпочитания, но пък в темата е весело...
Сега, аз пак се връщам на въпроса, Ханде и Керем само приятели ли са с голямо П или приятели от категорията АМАНИИИИМ...🤔 За една приятелка питам 😉

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 20:44 от Slawena

# 543
Да погледнеш отвъд телефона на Керем Буркина  , но нещо ми пречи да видя номера 🤨, иначе щях да го споделя в темата тайно от другите 😇 .. какво си видял е въпрос на фантазия и лични предпочитания, но пък в темата е весело...
Сега, аз пак се връщам на въпроса, Ханде и Керем само приятели ли са с голямо П или приятели от категорията АМАНИИИИМ...🤔 За една приятелка питам 😉

Слави и аз това се питам,приятели с привилегии ,приятели с екстри ,приятели с главно П .🤷♀🤷♀
Но най ми намирисва на Партньори за цял живот-те просто се намериха❤

# 544
  • София
Изненадата на Керем:

Пуска снимка с Ханде и пита феновете - това от реала или от сериала е?? Гледайте следващия епизод и ще разберете!

На снимката те са уловени в компрометираща поза. Joy

Преди много от вас да са пръснали шампанското, обявявам - това са мераците на Бро... Confused

# 545
Чаровници Revolving Hearts

# 546
Продуцентите са писали в туитър, че фраг ще имаме или утре, или в Сряда..

# 547
Днес имах много работа и нямах време да следя информационния трафик, но на няколко места излезе инфо, че Netflix е предложило 6-цифрена сума на Ханде и Керем за съвместен проект на платформата юли-август месец. Някой знае ли някакви подробности? Успоредно със сериала по Фокс ли ще е? Или ще финализират Sen Çal Kapımı?
Надали ще откажат такава сума заради фенската любов...

# 548
  • Плевен / София
Днес имах много работа и нямах време да следя информационния трафик, но на няколко места излезе инфо, че Netflix е предложило 6-цифрена сума на Ханде и Керем за съвместен проект на платформата юли-август месец. Някой знае ли някакви подробности? Успоредно със сериала по Фокс ли ще е? Или ще финализират Sen Çal Kapımı?
Надали ще откажат такава сума заради фенската любов...

Не въпрос само до пари, а и до това, което ще показват на екрана, като история...Честно, аз не виждам какво биха могли да "разказват" още 5-6 месеца....

# 549
Гости, ако питаш Мики - има много неща, които могат да ни покажат 😆 Секси докторката, после на Еда тръбите ще се спукат и един водопроводчик ще дойде, който ще е секси, но по турски секси... След това нещо друго, после различно и така, докато не стане време за моята пенсия 😆 Аз съм на 13г. все пак, смятай кога ще се пенсионирам 😆

# 550
  • Плевен / София
Гости, ако питаш Мики - има много неща, които могат да ни покажат 😆 Секси докторката, после на Еда тръбите ще се спукат и един водопроводчик ще дойде, който ще е секси, но по турски секси... След това нещо друго, после различно и така, докато не стане време за моята пенсия 😆 Аз съм на 13г. все пак, смятай кога ще се пенсионирам 😆
Сценарии много в темата и все хубави, но този екип от СЦ са некадърни да ги изпълнят и ме е страх, че ще гледам разни простотии...Извинявай, но си го казах 1:1 както си го мисля...

# 551
Е, глупости, защо ще се извиняваш за мнението си.
Реално ние може да си мечтаем за какво ли не, повечето за Керем по без гащи, но ще гледаме това, което са решили да заснемат. На едни ще се хареса, на други - не.
Аз си мисля, че на сценаристите им е повече от трудно, защото са наясно, че на турския зрител му се иска драма, а на останалите - любов и щастие. Реално - тези две неща не могат да бъдат заедно и да вървят ръка за ръка. Да удовлетворят хем турския зрител, хем интернационалния няма как да стане.. 😒

Признавам си - на мен са ми хубави дори и разделени. Химията, физиката и биологията между тези двама души си личи от километри, дори от Плутон, представям си какво е да си около тях. Телефоните им се зареждат сами сигурно, не им трябва зарядно 😆

# 552
Е, повечето от нас без бой ще си признаят, че от доста време Ханде и Керем, ни вълнуват много повече от сериала!
Усещате ли аромата на любовта във всичките и форми?

# 553
  • София
Прелъстители в синьо  (Mavi)

# 554
Ще имаме фраг!

Общи условия

Активация на акаунт