Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Магия,
там, където гледам, нещата са супер. И без тренировки, резултатът е отличен. Grinning То за някои неща се искат добри гени. Керем явно разполага с такива. Satisfied

Аз за задните части говоря. Вие какво си помислихте? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
Бро...
Интересно само от снимката със синия костюм как видя задните части ✌🏻😂😂😂
Пак ще я сложа:

# 497
Така е,съвсем смесиха реала и сериала Grinning
Чета също,че тази сцена била импровизация/от Ханде/,затова Серкан си бил дал главата назад Grinning Не съм го гледала още Grinning

Също /пак от ФБ/ -обсъждат,че много често Ферит/не съм сигурна за името на актьора/се изпуска в кадър да се смее Grinning

# 498
Да охладите малко страстите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
  • София
Магия,
сакън! Много си лоша... Тъкмо си мислех, че никой няма да забележи, но ти ме хвана. Добре де! За другото говоря. Това отпред. Grinning Но и задните части си ги бива. Smirk

Нека я споделим за трети път. Заслужава си! И няколко зуум-а... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 500
  • Пришълец
Бърборанке, аз още не съм гледала и не мога да се изкажа, а това за позитивната нула беше намигване към Катето, че тя го употреби веднъж и то доста уместно Sweat Smile
Марги, тук съм, но чета от балкона, защото този път на нулата ми ѝ падна вертикалната чертичка и реших да не се изказвам Kissing Face За рейтингите и рекордите също дипломатично ще замълча Hands V Живи и здрави да са Ханде и Керем Revolving Hearts
Това включване чаках Kissing Heart
За рейтинги и рекорди ми е любопитно какво мислиш, но ще уважа решението ти да си замълчиш и няма да питам.
Аз лично следя, но не участвам в туитването, не разбирам кому е нужно и каква е целта на тези рекорди, но явно феновете намират някакъв смисъл в това и не им отнема от удоволствието при гледането. 33uu
А за рейтинга веднъж вече си казах, тръгне ли надолу покачването е много трудно, та почти невъзможно.
Не съм черногледа, мили дами Kissing Heart Само си разсъждавам на глас...

# 501
  • София
Ама вие още ли говорите за рейтинги, позитивни нули, рекорди и тем подобни... Няма ли по-интересни теми за вас? Я, вижте Керем колко хляб ни дава! Grinning

# 502
Ама вие още ли говорите за рейтинги, позитивни нули, рекорди и тем подобни... Няма ли по-интересни теми за вас? Я, вижте Керем колко хляб ни дава! Grinning
Така ами! Един син панталон какви теми за размисъл дава 😂😂
Шегата настрана, но Марги е права.. тръгне ли рейтингът надолу и качването после е... трудно. За невъзможно не знам. За рекордите, и аз не се включвам, не разполагам с това време и желание да туитвам, но пък цялото това нещо много добре влияе на настроението и при вида на ужасяващия рейтинг, нов рекорд ме кара да се чувствам една идея по-спокойна. А и тези рекорди и гонене на милиони много оживяват темата ни, всички следят, радват се, тръпнат в очакване. Приятно е.

# 503
  • Пришълец
...
Също /пак от ФБ/ -обсъждат,че много често Ферит/не съм сигурна за името на актьора/се изпуска в кадър да се смее Grinning

Не знам дали е по сценарий, но често се подхилва наистина. Joy

И нещо от Анталия с нашия човек

П.П. Бърборанка да внимава къде гледа Naughty Joy

# 504
  • София
На мен ми прави впечатление, че наш Керем въобще не го събличат в сериала. Като изключим епизода в Анталия, където го видяхме без тениска, както и на сутринта след бурната им нощ “ревнуваш ме, ревнувам те”, когато видяхме чифт гърдички, защото беше прилежно завит до над корема... само в още две сцени беше гол от кръста нагоре - във ваната и на масажната маса. През останалото време вместо да ни покажат баквала и да изплакнем око, ние гледаме белия потник. Поне една реклама на перилен препарат да вкарат по този повод. Този потник как се поддържа толкова бял иначе?! И кой го пере - Еда, Айдан или Сейфи... а може би Серкан сам се пере?! Grinning

# 505
  • Пришълец
Сейфи го пере естествено. Не подценявайте способностите ми, моля Stuck Out Tongue Closed Eyes Оправдавам се обаче, че не съхнат бързо тез потници, че да се радвам на гледката под тях. Joy

# 506
Ааааа, Еда е прилежна домакиня, сигурна съм, няма да остави Серкан мръсен да ходи или пък някой друг да му пере потниците. Тя ги съблича, тя ги пере. 😂😂 А знае ли се, ако в бързината е разкъсала потничето някъде, може и да го шие с бяло конче и иглата. 😂 Знаем си я Еда, не даде на Балджа да му облече ризата, пък какво остава някой да пере потника, дето се е докосвал до светата баклава

# 507
Бро, ако му свалят дрехите... Ще загубят 2/3 от зрителките, защото са припаднали. Тогава ни рейтинг, ни туитване... Наслаждавайте си се на "чифт гърдички", малко бицепсче, малко стисната челюст и го давайте на въображение относно "питона" 😉

Не ми се мисли, ако му сложат един бански Speedo какво ще е.. Бро ще е паднала първа зад борда 🥴

# 508
  • Плевен / София
Бро, ако му свалят дрехите... Ще загубят 2/3 от зрителките, защото са припаднали. Тогава ни рейтинг, ни туитване... Наслаждавайте си се на "чифт гърдички", малко бицепсче, малко стисната челюст и го давайте на въображение относно "питона" 😉

Не ми се мисли, ако му сложат един бански Speedo какво ще е.. Бро ще е паднала първа зад борда 🥴
Налбантова,ти кога успя да се преоблечеш...Честито...

# 509
И отново №1 Wink

"Сериалите това лято в Турция"
#BahtZamanı Kanal D
#KazaraAşk StarTV
#CamTavanlar ShowTV
#AşkınTarifi Kanal D
#MenajerimiAra StarTV
#SenCalKapimi FOX

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 15:32 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт