Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 21 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Оф, с тези спомени, този замислен, тъжен Серкан дори без да знам какво мисли точно ми е тъжно и на мен.
Еда не знае, ще се чуди какво става сега та правят всички тези неща.
И все пак тези обръщения един към друг, толкова сладко. Heart

# 121
Гюзелим, севгилим 💜💜💜💜

# 122
-Енище, наистина ли си си купил мотор?
-Да, Мелек!
-Яя, може ли някой път и мен да повозиш?
-Ще те повозя, Мелек!
-Якето много ти ходи!
Ааа Мело е много сладка, там тя е представителката на целия фандом Joy

# 123
Серкан имал дънки FlushedJoy

# 124
Навсякъде тренда е под 3М, но не и в Бангладеш  Stuck Out Tongue Winking Eye

То нашият повече в момента е  Керем, отколкото Серкан ... Wink

# 125
С това готино якеее на Серкан, мога и аз да изкарам моето коженото и да се повозя 😁💜

# 126
  • София
Този Ферит много стойностен мъж излезе, каза на Енгин, че трябва да отиде с жена си на контролния преглед.

# 127
  • Плевен / София
Ох, тъкмо се усмихнат малко и хоп - тумор...
Как си я гледа влюбено...
Ама какво е това имате тумор, живейте си нормално.
И тук работата ми намирисва на грешка....

# 128
  • София
В рейтинга на Dizilah падаме, защото на комшиите щастието и любовта не им понасят. Първи щяхме да сме, ако Серкан беше пребил Селин, че е спала с Дениз, докато е бил сгоден за нея, например. Wink Все тая, да го ду*ат! Иначе не псувам, неее, такива думи от моята уста - никога. Grinning

Хрумката с мотора е супер! И е Харли Дейвидсън. Серкан Болат не се шегува. Wink Но сто про бяха наели каскадьори - нито Керем го караше, нито Ханде се возеше. Simple Smile

# 129
С това готино якеее на Серкан, мога и аз да изкарам моето коженото и да се повозя 😁💜

Аз моето го извадих от 1 седмица Joy времето е чудесно , за мен тези якета са си винаги на мода Joy

# 130
Ох, тъкмо се усмихнат малко и хоп - тумор...
Как си я гледа влюбено...
Ама какво е това имате тумор, живейте си нормално.
И тук работата ми намирисва на грешка....
И на мен , Гости...

Аз моето го извадих от 1 седмица Joy времето е чудесно , за мен тези якета са си винаги на мода Joy
И за мен, Мики, но тук на морето за мен още е студено за кожено.. 😭

# 131
Продуцентите дават "акъл" за тренда, явно наистина пада ...
"Düşüyor evet noktalama işaretleri emoji ve fotoğraf kullanmayarak deneyelim bakalım #meleklerinsözüvar"
С Гугъл
"Пада, да, нека опитаме с пунктуационни знаци, като не използваме емотикони и снимки"
Официално е отчетено до 2,43М

# 132
mi_si, това е на фен от Турция 🤔

Сега ми показва 1.45м... Как пада, как е възможно това ми е мисълта? Ако бъдат изтрити?

# 133
Еда пита Серкан каква е причината за тази промяна, защото Серкан дори отказа да отиде на съвещание. Репликите от фрага.
-Животът е тук и сега, всяка поета глътка въздух, всеки момент, в който те гледам. А ти си толкова красива, че не мога да се наситя на живота
Еда и тя щяла да си прави списък с неща, които искала да правят и щели заедно да изпълнят желанията и на двамата

# 134
  • София
Как така пада? Като стигнеш 3 млн, как така могат да паднат на по-малко?!

Общи условия

Активация на акаунт