Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Голяма загуба си е, ако адба не може да отчете реалните данни заради бъг. Днес страшно много се туитва.
Миси, това е сайта, за който споменах и аз. Това момиче за което говоря е от Литва и използва точно този сайт. Може би са реалните там наистина. Тогава бяха 3,6, сега са се вдигнали, дано се оправи и в туитър скоро.

# 211
Миси, да не знаеш на кое да вярваш направо....

# 212
Така без точна информация да не вземем 5 милиона да направим накрая без да искаме Joy

# 213
От скука ей така го гледам и без това не вдявам нищо и съм на картинки само...

# 214
  • Монтана
И аз се смях много, като се събраха 4-мата. Въпреки че разбирам само отделни думи, сцената беше 100% комична. И Керем с неговите физиономии ме довърши. Grinning

На мен нещо не ми е интересно, изгубиха ме от мотора нататък... Може би, защото не разбирам езика, а само картинки гледам. Ама пък са красиви картинки! Heart Eyes А и това са си сцени пълнеж за мен. Интригата с бременността се разкри. Еда не замина. Разбрахме за болестта на Серкан. Тези сцени са малко глътка въздух, така е, но трябва да разбираш езика, за да те грабнат, предполагам. Силно се надявам утре да сме си повишили рейтинга поне с 1 пункт. Знам, сме по друга “схема”, ама докога така? Thinking

+1!!!
След сцената с мотора, просто гледам само заради Ханде и Керем!
И се чудя как измъчват сценаристите таланта им и създадената страхотна химия помежду им!...Но, серии трябва да има!

# 215
С обещания ни лайф какво стана, май няма.

# 216
Отговорът на въпроса защо не обличат Мело с по-дълги поли, тъй като е пълна, е защото ще изглежда още по-пълна. Освен това краката й са дебелички още от глезените. Така че ефектът ще е нулев. Просто ще изглежда като каца. Аз харесвам  Мело
точно така, както е облечена.

# 217
# 218
# 219
Хайде, 2 минути!

# 220
Според мен, тук най-много си пролича, че си бяха Ханде и Керем, а не Еда и Серкан Smile

# 221
Туитърът тотално изпуши, даже актуална карта няма .... Simple Smile
Върти се някаква информация за 3,8М

# 222
Май системата на Туитър откачи...

# 223
  • София
Ферит ще разузнава за адвоката на "вдовицата" от яхтата - Серкан му е поръчал да говори със съпругата му...

# 224
Тя тази май и с капитана има нещо Joy
Искала да продаде яхтата, ама щяла да си купи нова и да го назначи за капитан на нея. Защото бил много добър професионалист и приятел
Ердем искал да уволни Мело, затова се обаждал

Общи условия

Активация на акаунт