Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Може би има причина това да е съдържанието на този епизод, но моя коментар се изчерпва с няколко думи- гледах, четох, интересното беше в темата.

# 301
Абе, то и ние живеем и се наслаждаваме, ама ако насочат пистолет към мен... няма да стоя така доволна 😂
Не е страшно, от опит ти казвам 😆 Вярно, че тези, които са насочвали срещу мен, бяха детски със сачми, но не е страшно 😆😆
То и с воден пистолет не е страшно,  о този дали е такъв? 😂😂😂

# 302
Епизодът на мен не ми беше толкова зле. До моторът всичко беше интересно. Селин и минаването и между капките не ми се коментира, че се ядосвам, но явно Биге не е в състояние да продължи. Не можах да гледам обстойно от туитване и четене. Но и мен ме притесняват резултатите утре от "експертите". Много им се дразня на всичките им рейтинги.

# 303
Чак сега видях и регистрационния номер на мотора Joy

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 23:55 от ally.yor

# 304
# 305
Здравейте, благодаря на екипа за страхотната тема Flowers Hibiscus
Гледам от средата нататък, изпуснах хубавите моменти и дойдох за пълнежа явно, много са хубави Еда и Серкан, но нещо сякаш са спасявали положението с прекалено разтягане на детективската история.

# 306
Абе като цяло много ,,символичен" епизод беше Joy

Това показаха зад кадър, но в самия епизод моторът нямаше номер, огледах го добре хахах

# 307
Аз да питам нещо - това ли беше серията, на която променяха сценария?
Нека имаме предвид и това, че трябваше бързо да се справят и със ситуацията покрай Биге.. Вероятно това е причината да я скрият така бързо.

# 308
  • София
Ще гледам епизода първо с превод, преди да му давам оценка. Wink

За Селин си казах вече. Жалко за бащата на Биге и за болестта на Сарп Джан... иначе можеше да се получи по-интересно там. Ама... изтеглихме късата клечка. Wink

Спецовете, които определят рейтинга на Dizilah, не се влияят от нашите впечатления за силен и слаб епизод. Така де... доста видно се разминаваме в мненията си. Утре ще видим какво мислят за епизода. Wink

# 309
  • Монтана
Дами, за пръв път се смея на епизод от нашия любим сериал и не зная що се смея...!От много смях, че взе да ми се реве като знам колко часа стана, а утре ставам в 4,30 за първа смяна...!
Не искам такива пълнежи, безброй компромиси бяха направени в тази серия...! Сякаш едни са били сценаристите до моторната сцена, след това са взели случайни хора от някоя лудница, за да възвеличеят Ердем и да правят детективи всички останали...Нелогично, неразбираемо за мен и неприемливо!
Съжалявам да го кажа, но вечерта не завърши така както започна!Спокойно можех да си остана с двата фрагмента и първият половин час от серията!
Лека нощ, дами!Беше ми приятно във вашата компания!

# 310
  • София
Само ние липсваме там, но нищо..

🔥🔥🔥

Ако се бяхме натоварили с Икаруса къщата нямаше да ни поеме....
Мен това с другата "схема" много не ме успокоява вече ..
Обидно е за всичко направено от екипа до 29 серия и последвалите след това безсмислици според мен...Този епизод удари дъното...

Ггости, ами те са същите сценаристи!

# 311
И пак гледах финала, и пак ми се струва незавършено...

# 312
Благодаря на Али за преводите и на всички вас, момичета, за компанията и общите вълнения за епизода и за рекорда от 4 милиона! Всички вие правите темата толкова цветна и интересна с мненията си! Hug
На мен епизодът ми хареса. Утре със субтитри ще го гледам, ако успея, че и аз не разбрах много това с детективите, иначе всичко преди това бяха страхотни емоции! Heart Eyes
Дано рейтингът ни утре да е поне малко в зелено.

# 313
  • София
Този път нямахме двойна порция реклами и не гледахме три пъти финалната сцена...

# 314
И аз от сторито на Керем го видях, но да- в самия епизод не показаха мотора отзад сякаш и аз го оглеждах Joy
И все пак ме знаете вече, че всичко гледам да обвържа, та такива неща бързо ми привличат вниманието Joy
Абе като цяло много ,,символичен" епизод беше Joy

Това показаха зад кадър, но в самия епизод моторът нямаше номер, огледах го добре хахах

Общи условия

Активация на акаунт