Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Една събота без епизод се преживява, още повече, че не се очаква някаква грандиозна развръзка от този. Каквото , такова.

# 391
Следващата цел:
Подобряване на Световния рекорд.
Той принадлежи на сериала „Игра на тронове" (финална поредица) - с 7,8М

# 392
  • Плевен / София
Една събота без епизод се преживява, още повече, че не се очаква някаква грандиозна развръзка от този. Каквото , такова.
И ще е по добре, отколкото да гледам Ердем в ролята на Серкан Болат...На Еда и се удава повече
страхотна "актьорска игра"

# 393
Вчера коментирахме ли, че енището е харесал почерпката от Мави? Thinking

https://twitter.com/thesoulmatesHK/status/1378396508605718528

# 394
  • Кърджали
Отново сте оцветили целият свят. Добре че Ви има.
Не удпях снощи да гледам серията. Гледахнсамо Ердем как се взивяваше като шеф и ме издразни. Изобшо не миме забавен.

# 395
Има една сцена в Хубава жена, където героинята на Джулия Робъртс е във ваната с героя на Ричард Гиър, не помня точната цифра, но тя обвива дългите си крака около него с думите " ... см терапия". Като гледам Ханде и тя предполагам прави такава терапия на Керем...евентуално... с тези дълги крака...

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:45 от Slawena

# 396
Благодаря за новата тема момичета. Докато се впиша и вие сте я преполовили.
Изгледах епизода вчера , мога да кажа че до излъчването на моментите на Серкан и Еда след това епизода стана доста безинтересен. Очаквах да има повече хубави моменти с тях двамата от кога чакахме да се разкрият злините и лъжите на Селин зада бъдат влюбените щатливи.
Още нещо не одобрих как Селин най безцеремонно си каза истината за бебето и си излезе от стаята все едно нищо не е станало, нямаше никаква реакция от Еда нито от Серкан. Например да я за чешат да я поставят на мястото им. Значи толкова гадни неща направи тя и накрая все едно нищо не е станало все едно нормално.
Относно тумора на Серкан ще се надявам да е лечим и там да се намеси предполагаемие истински баща на Серкан. Не искам тъжен край за Еда и Серкан. Дано да е само наша заблуда.
Дали ще има фраг или както в последните седмици да го чакаме чак във вторник.
Може ли да помоля момичетата които се занимават с преводите на клипчетата да преведат клипчетата от епизода от снощи и да ги сложат в самия клип, ако имат тази възможност разбира се. Когато Еда вижда припадналия Серкан на летището; Като разкриват Селин в болницата; И техния романтичен момент в апартамента след като се прибират мокри като котета. Но пак казвам ако имате такава възможност разбира се НЕ настоявам.
Хубав ден от мен ви пожелавам.......

# 397

Така както Серкан отнесе Еда и нас този сериал ни отнесе преди почти една година! ❤️Така здраво ни е хванал, но и ние не искаме да се пускаме от него! Даже и целувки му лепваме! 😁😁😁
Дръжте се здраво, момичета, никой да не се пуска! 🤗❤️😆

# 398
  • София
Момичета,
идвам с нещо, което си мисля от няколко дни. Косвено е свързано с нашия сериал. Понеже много често говорим за клишета, се замислих следното - аз гледах “Мистър грешен” и той адски много ми приличаше като сюжет на филма “Грозната истина” с Джерард Бътлър и Катрин Хейгъл. Главен герой тип “плейбой”, който влиза в ролята на ментор за жена с неуспешни връзки, търсеща голямата любов и “единствения”. Дори изборът за “перфектен мъж” (второстепенен герой) беше един и същ - млад и успешен лекар. В крайна сметка жената се влюбва в ментора си, а той се променя заради нея и “заживели щастливо”. Но на мен “Мистър грешен” ми беше интересен и забавен въпреки това. Заради историите на второстепенните персонажи, които внасяха колорит. Джан и Йозге не са ми топ любима екранна двойка,  нито съм им фен поотделно, но бяха сладки като Йозгюр и Езги, гледаха се. Та... за да съм по темата, имам следния въпрос към вас - нашият сериал прилича ли ви толкова много на история от друг сериал / филм?? Simple Smile

# 399
Преди 5 минути са питали продуцентите "сет има ли ?" И те са отговорили "има,има". Предполагам, че снимат в момента...наистина ще е напрегната тази седмица, ако днес тепърва започват снимките...

# 400
  • София
На мен всички са ми подозрително тихи или си внушавам?! Продуцентите всяка неделя пускат пост с рекорда в Туитър, откакто правим такива... Сега няма нищо. Няма сторита, няма постове. Нищо. Актьорите мълчат. Фокс мълчат. Confused

Добре, редактирам се - страницата на сериала се разписа...

Пак се редактирам - явно наистина четат бг-мама. Видяха, че се оплаквам и притеснявам... и веднага се активираха. Grinning

От продуцентите:

От Фокс:

От Башак:

И Ханде - ослепителна, както винаги:

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 12:58 от Бърборанка с розови очила

# 401
В Сомера сме втори след мача, с резултат по-добър от миналата седмица Wink

Фенове пишат, че това да се подобри световния рекорд идва от Фокс Wink Засега не откривам първоизточника

# 402
На мен всички са ми подозрително тихи или си внушавам?! Продуцентите всяка неделя пускат пост с рекорда в Туитър, откакто правим такива... Сега няма нищо. Няма сторита, няма постове. Нищо. Актьорите мълчат. Фокс мълчат. Confused

Продуцентите пишат от снощи, не са спирали да туитват , тъй де , админът на страницата Joy

# 403

Продуцентите ретуитнаха. Керем, Неслихан и Сарп коментираха. Thinking
https://twitter.com/mfyapimtv

Фокс ретуитнаха.
https://twitter.com/sencalkapimi__/status/1378644627729879041

Edit: Резултатът от Somera е перфектен. Двойно повече от сериала с 10 рейтинг по другата система.

# 404
Админът и той е много ентусиазиран, обаче всички други мълчат... толкова ни подгряват за тия рекорди, а когато са факт всички мълчат. Само Сарп го отбеляза с туит.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:02 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт