Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Една от любимите ми песни 💜

# 451
Привет, момичета! След много дълга пауза, породена от недотам приятни моменти и новини, свързани с много близък човек, включително и пряк сблъсък с най-актуалната в момента болест, която ме изпрати в болница, влизам набързо да напиша нещо, макар че не съм ви изпускала принципно от поглед през по-голямата част от времето. Естествено вече почти съм се ограничила в гледането основно на Керем и Ханде, защото това остана единствено стойностно нещо според мен  в сериала. От тях лъха на нежност, непринуденост, впечатляващ синхрон и изключителна хармония... Забелязахте, че казах Ханде и Керем, нали!? Танцът под дъжда е класика в жанра и то каква... Удоволствието от съприкосновението между двамата си личи от километри, Керем плътно беше прихванал Ханде и мъжки удържаше извивките на нейното тяло, успявайки да балансира и да води красиво любовния им танц... Усмивката не слизаше от устните му... А Ханде просто се беше отпуснала под напора на емоцията в обятията му, нежно вплела ръка в неговата...Ако това може да се изиграе по перфектен начин, без дори намек за истинска емоция в реала, то тогава и двамата заслужават най-малко да бъдат номинирани за престижна награда от световен мащаб... Иии...загатнатото продължение на вечерта в стил "Time for love" след удара по звънеца носеше достатъчна доза оригиналност също... Според мен Ханде и Керем в любовните сцени нямат нужда от режисура... Нещата им се получават естествено,  с лекота и  емоционалният заряд винаги е на ниво.
И последно, като съм подхванала Керем и Ханде... ❤️ Гледам ги и се сещам за един лайф, в който двамата обясняваха как са стигнали един до друг... Керем, ах, Керем.. Как знае и как още в началото си е заплюл Ханде, която се е двоумяла между два проекта... Явно е усещал, че между тяхното партньорство /поне сериално такова/ ще се получи нещо истинско, стойностно, качествено и запомнящо се.. "Ти не можеш да ми причиниш това" /в смисъл да откаже ролята в сериала/, казал й Керем в телефонен разговор... И не сбъркал в преценката, прогнозата и вътрешното си усещане, че от една обикновена приказка-клише, двамата с Ханде могат да сътворят по удивителен начин един истински любовен шедьовър... Засега поне в сериала... ❤️ А защо не след време и в реала.... Heart EyesWink:

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 22:38 от mury9

# 452
Появявам се да кажа, че Керем е най-милият мъж! Толкова добър, непринуден и искрено се радва на феновете и постиженията на сериала. Човек, който дава всичко от себе си, когато прави нещо! Възхищавам му се! Heart Eyes
За чаршафа на Магия, благодаря! Страхотно написан, както винаги! Hug
Отново изказвам удивлението си към цветовата комбинация, снимката е една от най-красивите според мен. Удоволствие за очите! Heart

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 20:54 от hopexx

# 453
  • София
Каква е тази каравана, за която феновете питат:  "Ya Karavanda çekim var" /Или има стрелба в караваната/

Това е харесано от Керем и Ханде 

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 23:54 от БлагаВест

# 454
Каква е тази каравана, за която феновете хитат:  "Ya Karavanda çekim var" /Или има стрелба в караваната/

Това е харесано от Керем и Ханде  

Скрит текст:

Пишеше, че е от сета днес. Simple Smile
И по традиция.

# 455
  • София
MF YAPIM  е изказала своята огромна благодарност към всички фенове за огромната подкрема на  SÇK.
 "Винаги сме щастливи зад кулисите с вашата добра подкрепа! Благодаря за новия ни рекорд, 5 милиона туитове и TT в 27 държави! Добро нещо"

# 456
Ring for LOVE.

Нося ви цялата страстна сцена ✌🏻 Може да св ползват за новата тема. 💜

# 457
  • Плевен / София
Ring for LOVE.
Скрит текст:

Нося ви цялата страстна сцена ✌🏻 Може да св ползват за новата тема. 💜
направо е огън....

# 458
  • София
Purple Heart Лека нощ, момичета! Purple Heart

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 00:54 от Бърборанка с розови очила

# 459
# 460
Така, имам готов сценарии за следващите 5 епизода и идвам да споделя с вас това гениално мое хрумване Joy
Серкан намира някаква лекарка по алтернативна медицина и почва да ходи при нея. Например някакъв нов метод за премахване на тумор чрез инжектиране на малки червейчета в мозъка през ухото, които изяждат тумора хахахх Излишно е да казвам, че докторката е на 30г, изключително секси и умна, тя е вундеркинд направо, завършила средното образование на 10г , висшето  на 15г и така има 15г стаж , изобщо гений Joy Обаче като всички истински гении тя е изключително самотна Cry затова се влюбва в Серкан при тяхната първа среща... горе-долу след около първите 10 секунди Heart Eyes Насрочва му сеанси поне 2 пъти седмично в изключително странни часове към 19-20 вечерта. Нашият си ходи стриктно, но не казва на Еда, за да не се разстрои за болестта. Почва да лъже - едната вечер бил при Енгин, едната вечер при Ферит , едната вечер при майка си , вече от нямане на къде да бяга решил едната вечер даже да е на гости на Ердем и това било голямата му грешка! Еда започнала да подозира нещо и на следващия ден сгащила Ердем на очна ставка и той си признал, че не е бил със Серкан предната вечер...и така на следващия сеанс Еда проследява Серкан и го вижда да се прегръща със секси докторката Scream и тогава...ме заболяха пръстите да пиша глупости Joy

# 461
Мики, лягай си, че ще ти дам едни секси докторки аз... 😆😆😆

# 462
  • София
Не знам как ще се пребори тази секси докторка с Бамби

# 463
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки

# 464
Добро утро момичета
Поднасям ви линк към преведен вече епизод 37. Приятно гледане.
https://ok.ru/video/2409833761463?fbclid=IwAR1wIhBg1Eh05yXy6trRq … srSW2nvbczTAd1G_s

Общи условия

Активация на акаунт