Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Плевен / София
Аз не се бутам при младите...На мен и вампира ми е достатъчен за наслада на окото....

# 526
Да ви споделя нещо, което ми направи впечатление - има и други сериали с рейтинг под и около 3, които не ги спират от доста време. Според мен ще изкарат до май и ще приключат с логичен край. А после - нов летен сезон, нов късмет = нови сериали. Давам примери - Вятърничав, Обади се на мениджъра ми, Akinci, Akrep, та дори и Дъщерята на посланика, който не разбрах последно ще приключва ли и кога. Wink Казвам го за ваше и мое лично успокоение. Grinning
Така е, но във FOX сериалите са повече от дните от седмицата и все някой чака реда си...Това е притеснителното....
И за да не кажете, че съм черногледа...
Евала на физическата подготовка на Серкан/Керем....При тази височина на партньорката, да я носиш и със завъртане да удариш звънеца на любовта

Вярно, наистина... Голям пирует направи Керем... Тези са готови за волна програма в стил фигурно пързаляне... ❤️ И това няма да им се опъне, смятам... Ще го изиграят великолепно от артистична гледна точка... За Керем и спортно-техническата трудност няма да е проблем с тези бицепси и трицепси... 🥇

# 527
  • Кърджали
Леле,  човек да ви изостави малко и не може да ви насмогне....

# 528
  • Плевен / София
Леле,  човек да ви изостави малко и не може да ви насмогне....

за теб специално...

Скрит текст:
надявам се да си по добре...

# 529
Ханде

Керем

# 530
  • Кърджали
Гости, благодаря
Скрит текст:
абсолютно същото съм. Сутрин се чувствам добре, към обяд ме срива. Поне не се влошавам. Чета ви, но грам не ми се пише. Добре че мъжа ми се прибра и оое грижите за децата и готвене. .

# 531
Здравейте, мили  момичета !☺❤🌷Каква красота!

Flowers Hibiscus Бих искала да споделя размисли и страсти за 38 епизод, пречупени през моя поглед. Между очакванията и реалността в серията...В групата вече писаха,че би могъл да се раздели епизода  на 2 части. Според мен 1-вата част бих я озаглавила" Светът е за двама " , а 2-та  част " Промяната и изпълнени желания"..
Flowers Hibiscus Първата част на епизода започна от летището. Еда почувства със сърцето си ,че нещо не е наред и се върна. Сякаш чувстваше зова на Серкановото сърце. Тя се върна обратно и обръщайки се видя любимият и да припада. Еда се втурна притеснена към него, захвърляйки куфар и чантата си. Попита полицая какво се е случило.Обгърна нежно лицето на Серкан и му говореше с внимание и загриженост. Любимият и дойде на себе си. А как я гледаше Серкан и колко беше щастлив и доволен ,че Еда не е заминала и че е успял да я догони.
Последва посещението в болницата ,изследванията и консултацията с лекаря. На този етап нищо сериозно за здравето на Серкан. Каква беше изненадата на Еда от дочутият случайно и неочаквано телефонен разговор на Селин. Най-после Еда разбра истината,че детето е от Дениз. Но въпреки това Перушана беше дошла да пита в болницата за Серкан т.е. все още не загубила надежда да е със Серкан. Еда беше много учудена от чутото и принуди Селин да разкаже истината на Серкан. Най-после всичко стана ясно,че Серкан никога не е бил интимен със Селин. Какво облекчение настъпи,защото между двамата влюбени нямаше повече пречка да бъдат заедно. Серкан поиска Еда да му се извини за проявеното недоверие. Да, наистина Еда се измъчи от съмнения покрай бременността на Селин. Не повярва на любимия си и затова реши да замине. Може би най-трудно в една връзка е изграждането на доверие , да вярваш безрезервно на другия,без колебания,без съмнения...Разбира се  ,ако   не се появят безспорни доказателства за загуба на  гласуваното доверие. Затова мисля ,че тепърва двамата влюбени трябва да градят отношенията си в посока на взаимно доверие.
Селин...Очаквахме разобличаването и , линч от страна на Серкан - как ги подведе, заблуди, излъга и манипулира... Нищо такова не се случи. И по-добре според мен. Пълно игнориране и пренебрежение - да си отива и отглежда детето си от Дениз. Защото в техния свят няма място нито за Селин,нито за Дениз, нито за Балджа или който и да е друг натрапник/чка - "Светът е за двама ".
А после дойде и невероятно красивия любовен танц под дъжда,музиката....

Колко любов, щастие,радост, усмивки ,надежда, нежни докосвания, еротика, страст имаше в него. Сякаш времето спря , а в света останаха само двамата влюбени....
Последва продължение в дома на Серкан. И двамата избухнаха...Дълго съдържаният копнеж към любимата/любимия  се отприщи  като водопад от стаени чувства, ласки, усещане за споделена любов...С какво желание Серкан грабна и повдигна като перце любимата и неочакваното  звънне на звънеца....Сякаш звънеца ни събужда и алармира , че " Светът е за двама "...
А сутрешното събуждане беше толкова сладко. Каква нежност видяхме,когато Серкан милваше лицето на Еда. Разбуждането на любимата.. Смях,усмивки, целувки,прегръдки, гушкане, докосване, закачки,шеги ....и погледи пълни с любов. Признавам си ,че тези моменти са толкова достоверни и истински, та се чудя и аз актьорска игра ли е или е действителност ?
Еда тръгна. А после позвъняване от болницата и напрегнат разговор на Серкан с лекуващия лекар. Докторът го информира за това ,че е провел консулт с изявен специалист и диагнозата : тумор в главата. Но можел да живее така, нямало да му пречи в ежедневието  , а щели да се виждат и следят за състоянието му....  Серкан беше смазан от чутото.....Тъкмо когато нещата се подредиха и трябваше да бъдат щастливи с Еда, а сега болест и неизвестност....
Когато се върна в офиса той не беше на себе си. Премина през общото помещение като призрак. Отби се при Еда и и каза да поговорят в кабинета. Каква игра от Керем ! Колко добре успя да предаде чувството на болка,отчаяние, безизходица.... Еда влезе и той я гледаше и я изпиваше цялата  с тъжен поглед. Даже в един момент не чуваше нищо, а само гледаше ли ,гледаше... Тежката диагноза и приемането на това сякаш са заседнали някъде в съзнанието му..и той не може да разбере какво се случва....
Да си призная чудех се дали Серкан ще сподели с Еда за разговора си с доктора. Но той мълчеше,не искаше да тревожи любимата си  и да и причинява болка.Предпочете да размисли и да реши какво да прави. Вечерта беше сам и размишляваше, прочете  листа от брат му и посланието ,че трябва да се живее днес , в настоящето , да се наслаждава на днешния ден... Това наистина е много ценно и важно. И Серкан вътрешно в себе си взе решение- да живее!!!
Flowers Hibiscus Втора част " Промяната и изпълнени желания"..  Когато човек е притиснат в ъгъла като в случая-болестта , той се променя и прави неща, които никога преди това не би си помислил да извърши , или не би си губил времето с тях. Но когато няма изход , надежда човек се пречупва и така се променя,че става неузнаваем. Колко предразсъдъци,забрани, табута , задръжки,неизживяно щастие и любов,несбъднати мечти и желания....има в един човешки живот!
На другата сутрин видяхме един нов и различен Серкан - с мотор,облечен с дънки и кожено яке пред дома на Еда. Обади и се,че я чака долу. Мело и Еда бяха втрещени .. Еда пристигна ,качиха се на мотора и потеглиха в неизвестна посока.
Накрая Серкан отби мотора и спряха. Предложи на Еда на напише желание, което досега не се е изпълнило. Тя написа,че би искала да промени нечий живот. Серкан и каза ,че това желание е в нейния стил и не се учудва от него.
 Серкан написа и своето желание - да разследва убийство. Като малък е мечтаел да стане детектив.
Еда през цялото време му напомняше,че имат работа, съвещание и трябва да тръгват. Но колко различен беше Серкан. Той и каза,че няма да се връщат в офиса и да работят , а ще се заемат с  изпълнението на желанията и ще се наслаждават на днешния ден. Колко беше изненадана Еда, не беше за вярване , Робот Болат да иска да направи такива неща. Толкова странен и изглеждаше.
Първото желание на Еда - не затрудни Серкан, той не се поколеба и не трепна.  С  един телефонен разговор с Лейля той промени живота на Ердем. Предостави му пълномощията си да го представлява във фирмата. Да ръководи проекта с Кемал,да взема решения. Колко учудени бяха всички - Еда не можеше да повярва " Как, Ердем...", както и всички в офиса- Лейля, Мело, Енгин, Пърл, Ферит...как така се издигна "безделника" в офиса., който не знае защо е там , неуместните му и глупави шеги.  Ердем се появи с очила и всяващ респект като началник,че ги чака на съвещание. Колко значим и важен се почувства. Поиска да се обръщат към него с господин Ердем. Благосклонен към Лейля - да седне до него, да не я натоварва, а Мело да поднася кафе,чай,вода на съвещанието. Как го изтърпя г-н Кемал не е за вярване, изпи 3 кафета , после вода, изслуша разказа на Ердем за детството му..., но така и не се стигна до това да се свърши някаква работа по проекта. Ердем не стига , че е некомпетентен, не могат да разчитат да свърши някаква работа , ами се вживя толкова в ролята на шеф , че реши да уволни Енгин, Мело, а като видя че не може да освободи никой реши да уволни себе си.
Да, определено при преобразяването на Ердем в шеф комедията вече отстъпи място на пародията- при която се преплитат сатирични и хумористични елементи. Тук с пълна сила важи  това "Дай власт на някого  да му видиш акъла !". То в случая от един глупак какво ли можеше да се очаква. Но определено беше погалено егото му,почувства се поласкан, наду се и се взе много на сериозно, та чак не си и даде сметка ,че тая работа "не е лъжица за неговата уста". Сатиричния елемент се състои в това да се осмее глупака , който няма никакви качества на началник , а се  изживява като такъв. Та тръгна да наглежда и как работят служителите в офиса и на Енгин акъл да дава...Смях! За съжаление образът на Ердем присъства доста често в нашето ежедневие като овластени некадърници, които решават съдбите на други хора....
Второто желание на Серкан е да разследва убийство. Една неизживяна мечта от него. Време е да я изживее заедно с любимата, няма време за кога да я отлага. От телефона прочете за един случай - съмнение за убийство на богаташ- паднал от яхтата и изчезнал.
Да , ето един случай , който могат да разследват като детективи с Еда. Преобразяват се и външно- Еда с къса коса , изглежда секси, а Серкан с каскета. Отначало Еда се дърпаше и недоумяваше как така ще се занимават с това. Но на мен ми хареса , че тя се съгласи да участва наравно с  любимия , за да осъществи мечтата му, защото го обича. Когато обичаш някого споделяш с него и болката, и любовта, и радостта, и участваш с него в реализиране  на мечтата му.  И се превърнаха в мистър и мисис Болат.

Посетиха "опечалената вдовица ".
Представиха се като представители на застрахователна компания. Разпитаха жената какво се е случило с богаташа, как е паднал от яхтата. Съпругата  отговори ,ча са пили, танцували  пели на яхтата и той се е подхлъзнал и е паднал във водата, имало е силно течение и капитана на яхтата не е могъл да го спаси. "Вдовицата" не забрави да попита за каква сума на застраховката става въпрос. Серкан и отговори за 50 млн. Тя остана доволна и съобщи , че след 2 дни пътува за Лондон. При разпита присъства и семейния адвокат.
После двамата влюбени отидоха на яхтата да разпитат и капитана. Направи им впечатление,че има разминаване в това което каза съпругата и капитана. Според капитана - богаташът не обичал да пее...Еда намери сънотворно...
Много комична беше ситуацията когато в дома на изчезналия се срещнаха Еда и Серкан уж от застрахователна компания с Айдан и Кемал, които поднасяха съболезнованията си, тъй като богатия мъж е бил приятел на Кемал. Айдан беше шокирана от появата и вида на двамата влюбени за малко да се издаде.
Включиха се и Мело и Ферит в разследването с информация , която поиска Серкан. Те недоумяваха с какво се занимават Еда и Серкан и какво става.
Уликите за убийството паднаха върху адвоката и капитана.Накратко те разбраха за някаква тетрадка , която загиналият си водел и решиха да влезнат тайно в къщата и да я търсят.
Имаше секси  сцена Еда до стената и Серкан притиснат в нея , усещаха си дъха....
После всички се озоваха в къщата на убития - от офиса Мело, Ферит, Енгин, Пъръл и в багажника Ердем, а също и близките им Айдан, Айфер, Кемал. Всички се притесниха и загрижиха за нашите детективи- дали нещо не им се е случило.
Оказа се накрая , че богаташът не е мъртъв , а е  жив. Той насочи пистолет към съпругата му и шофьорът , които бяха прегърнати,а после насочи оръжието си срещу Серкан и Еда и компания....
Направи впечатление,че в този момент Серкан се смееше срещу насочения пистолет. ...А най-вече това че през цялото време докато бяха детективи Серкан се забавляваше искрено и изживяваше мечтата си. Разбира се Еда не го изостави сам да преживее криминалето, а активно участваше. Не се връцна и да го изостави ,че това е глупаво и ненужно , а имат и толкова работа. Еда прояви разбиране към желанието на Серкан и го подкрепи. Това лично на мен ми хареса много.
Всички играем различни роли  на сцената на живота затова и не трябва да се вземаме твърде насериозно. Всеки ден е нов и  трябва да се изживее с вяра ,надежда и любов !❤

Момичета , получи се много дълго и подробно изложение, май прекалих със споделянето. Желая ви приятен ден ! Бъдете здрави и подкрепяйте любимите си !☺❤

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 19:21 от akvamarin007

# 532
  • Пришълец
Алекс, радвам се да те видя. Дано сте по-добре.

Гости, тук всички сме млади по душа; с очи пълни, но ръце празни що се отнася до тоз харизматичния Joy

П.П. Аквамарин, сега те видях, връщам се да чета. Kissing Heart

# 533
Аквамарин, започвам да ти чета мнението, ама от сега казвам, че си е истинско удоволствие такова обстойно мнение да се чете.💜

# 534
  • Плевен / София
Гости, благодаря
Скрит текст:
абсолютно същото съм. Сутрин се чувствам добре, към обяд ме срива. Поне не се влошавам. Чета ви, но грам не ми се пише. Добре че мъжа ми се прибра и оое грижите за децата и готвене. .
Алекс,
Скрит текст:
за съжаление така е с този вирус. Братовчедка ми е в болница с двустранна пневмония на кислород Cry Дано се оправиш по бързо. И на двете ви стискам палци от сърце

# 535
Един музикален поздрав и от мен!
Аквамарин, наистина всичко до най-малката подробност си описала по най-добрия начин! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Изчетох те с най-голямо удоволствие!
Не съм благодарила за тортата от събота. Марги, благодаря! Ако и тази събота черпиш имай ме впредвид.Yum

https://www.youtube.com/watch?v=CgzpMyl7PT0

Нещо за фрагман споменавали се?

# 536
Малко изоставеме от миналата седмица, но топ 3 е добър резултат. Simple Smile

Fox е отново лидер. Ясно защо. Smirk

Скрит текст:

Утре ще излизат сигурно и нови снимки от Ноктюрн.

Скрит текст:
От стори

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 17:30 от midnight__sun

# 537
Керем има някаква изненада

# 538
Чакаме я с нетърпение 💜
Ново от Керем, Ханде го е споделила и тя:

До колкото знам е от фенове от Италия💜

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 18:14 от Есенна магия*

# 539
Да, Магийка, това е от феновете от Италия , как е оцеляло до Турция идея нямам хаха
От Чили също днес са получили индивидуални подаръци за целия каст - Неслихан, Сарп и т.н

Общи условия

Активация на акаунт