Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Etoile, Paterina,момичета аман от " дразнителки" , как не оставят на мира за малко нашите влюбени гълъбчета да си погугукат насаме ,да се порадват един на друг... Толкова ли не виждат ,че са влюбена двойка и няма място за трети.....
Еда бая се поизпоти и потренира с такива натрапници като  Селин , Балджа , та сега и още една нова мераклийка в предстоящия епизод. Да слага Еда  боксовите ръкавици и с един рунд да я размаже...А г-н Болат както винаги няма да е в час : : " А , тя ли ? Имахме да вършим работа и да разговаряме... Какво толкова е станало ? "☺

# 631
  • Монтана

Бро, невероятно добро, искрено и пълно със споделена любов послание си ни споделила! Благодаря! Благодаря от сърце!
Дами, изпълнихте сърцето ми с много приятни, усмихнати и красиви фотоси на нашите любимци и мислите ви за тях правят деня чудесен!
Магийке, този клип е наистина страхотен, събрал невъзможно добри и красиви моменти, изразяващи магията Ханде-Керем!
А сега да споделя майчиното си щастие!
Днес преди точно 30 години животът ми се изпълни със смисъл, на белия свят се появи моят единствен син!Моята майчина гордост, удовлетвореност и всичко!
Почерпете се за негово здраве и извинявайте, знам, че не е по темата, но ми се прииска и с всички вас да споделя майчината си радост!

# 632
  • Пришълец

Вай, много хубав повод имаш. Живи и здрави да сте и ти, и момчето ти, винаги да се гордееш с него и да се подкрепяте взаимно Kissing Heart

# 633
  • София
Няколко по-креативни фенове показват каква ще е изненадата на Керем:

vai1,
да ти е живо и здраво момчето! Много поводи за радост ви желая. Хубав празник!!! Birthday

# 634
От сета днес

# 635
  • София
О, не! Ердем ще им развали уединението на Серкан и Еда. Animal Smile Cat Чудя се само той ли ще е или ще довтаса с останалите... И по какъв повод ще ги навестят?? Animal Scream Cat

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 13:09 от Бърборанка с розови очила

# 636
Ново от Ханде:
🐞

# 637
Vai1, да ти е жив и здрав  сина  !☺🍀❤ Да бъде щастлив , успешен и благословен !Желая много поводи за радост в семейството !
Весел празник и благодаря за тортата !☺

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 13:40 от akvamarin007

# 638
Vai, да е жив и здрав сина ти! Да не спира да ти дава поводи за гордост и усмивки! 💜💛
Тук си споделяме и радостите и тревогите, така че не се притеснявай изобщо! За мен също по-щастлив ден от рождения ден на сина ми няма (а той наближава). 🎉

# 639
vai1, да ти е жив и здрав "младежът" ☺️

Като дете, което беше много скоро де, ни казваха, че на където отлети калинката, там ще се омъжим 😆 Зачудих се... Дали на Ханде калинкат не е кацнала  върху Керем 🧐🤔

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:25 от Nalbantova

# 640
  • София
vai1  На твоето най-скъпо същество, синът ти,  пожелавам цялото здраве, щастие и любов на света. Да намира винаги това, което търси, в прегръдките си да държи най-подходящия за него човек, който да го прави истински щастлив, да има винаги силата да побеждава и мъдростта да отстъпва и винаги да постига целите си с добро.
А на мама, която е основният виновник за този прекрасен ден, пожелавам да бъде много здрава и да дочака втората голяма радост, тази на появата на внуче.

# 641
  • Пришълец
Налбантоваа, къде ходиш, бе, чедо?! Помислих да не са те прибрали социалните служби Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 642
Налбантоваа, къде ходиш, бе, чедо?! Помислих да не са те прибрали социалните служби Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нали Сейфи и Айдан винаги са заедно, та и аз се чудих къде се губи нашата Налбантова...

# 643
# 644
  • Пришълец
За пореден път мислим еднакво, г-жо Айдан Joy Налбантова нали ни е мъничка, а се добрала до устройствата на възрастните, влиза през чужди профили в теми където е изрично упоменато 18+ , започнах да се чудя какво се случва и що се губи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това в кръга на шегата... По принцип не отбелязвам, защото всеки сам си знае - присъствието в темата според времето и желанието, но къде се изгуби вечната ни оптимистка Smirk

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:06 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт