Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 040
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Ама и колкото пъти да виждам тази новина, толкова пъти ми става криво. Толкова съм свикнала с този сериал..

# 676
До довечера ще изпишем тази тема Joy

Sign ExclamationПредупреждавам от следващата седмица не искам никакви пропуски , всеки ден строй се , преброй се , Ани Салич (Миси) и Айдан (Магия) за добро утро , Бърборанка за лека нощ (минимум!). Nrgmama някъде посреднощ към 2-3 знам, че обича да се включва Joy Всеки ден искам нови клипове на ЕдСер от Гости! Марги да продължава да следи и да прави новите теми! Алекс и Али също да наминават, защото ги назначаваме за преводачи на всякакви лайфове, интервюта и клюкии Joy  Междувременно всякакъв вид творчество - оди, поеми, есета, колажи, гифчета на тема Ханде и Керем са разрешени и препоръчителни Heart

# 677
# 678
Финал на сезона, ами Керем и Ханде нещо ще ни кажат ли, така искрено и лично 🙄

# 679
Разбира се, Мики, от мен няма да има пропуски. 💜 Темата беше моят оазис в това объркано време и няма да си я оставя.

# 680
Паузата ще е за сериала, ама натискът през това време за Ханде и Керем в реала ще е нещо страшно. Да не кажете, че не съм ви казала Stuck Out Tongue

# 681
  • Плевен / София
До довечера ще изпишем тази тема Joy

Sign ExclamationПредупреждавам от следващата седмица не искам никакви пропуски , всеки ден строй се , преброй се , Ани Салич (Миси) и Айдан (Магия) за добро утро , Бърборанка за лека нощ (минимум!). Nrgmama някъде посреднощ към 2-3 знам, че обича да се включва Joy Всеки ден искам нови клипове на ЕдСер от Гости! Марги да продължава да следи и да прави новите теми! Алекс и Али също да наминават, защото ги назначаваме за преводачи на всякакви лайфове, интервюта и клюкии Joy  Междувременно всякакъв вид творчество - оди, поеми, есета, колажи, гифчета на тема Ханде и Керем са разрешени и препоръчителни Heart
Аз клипове не мога да правя и каквито има такива ще гледате/слушате...Да предупредя, че ми се натрупаха ангажименти и мога  да поизчезна от хоризонта...

# 682
  • София
Въобще няма да усетим, че няма сериал. Така де... сериалът "Почукай на вратата ми" ще е в почивка, но ще следим за нови епизоди на сериала "Обичам родината" + тук в темата сме си един отделен сериал... Grinning Няма да плачете! Напротив. Продължаваме през лятото с втори сезон и сме напът да се превърнем в най-успешния ромком. Хейтърите могат да си го заврат отзад - хейтърското мнение имам предвид. Wink Ние сме щастливи! Heart

# 683
Да ви кажа аз също имам нужда от пауза. Имам нужда да си почина, да не бързам след работа, искам да имам време да изгледам епизодите. Толкова сцени между нашите съм забравила и имам нужда да си припомня. Всичко се случваше при мен последните седмици на тъгъдък. Ще ми липсват, но мисълта че ще ги гледам на лято ме прави щастлива. Доволна съм от този развой на събитията. Само ме притеснява превода за здравословен проблем. Дано всички са добре.

# 684
Аз също предпочитам сега известно време да не ги гледаме,но после цяло лято да продължат!Да си починат наистина и с нови сили да завършат магията,която създадоха.
Но наистина в такъв случай едва ли Ханде и Керем ще издадат нещо съвсем GrinningGrinning
Тъкмо започнах да пиша редовно в темата и взеха,че ще направят почивка GrinningGrinning

# 685
Малко ще ми е странно, че 2 месеца няма да има съботни купони ....

Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:46 от mi_si

# 686
Купона може и без сериал, каним Ханде и Керем,   слагаме виното пред себе си ,читав нет и клавиатура, какво повече ни трябва 😊

# 687
Е, Кате, какъв натиск, тъкмо ще си починат и ще се оженят! И лятото ще се появат като Еда и Серкан, Еда бременна и т. н. Ако търсят нови сценаристи, да кандидатстваме! 😁

Иначе за мен е малко неочаквано, още не съм готова да се разделя с тях! 😁
До събота ще ми е малко времето да се настроя 😒
Славена, значи всяка събота лайф и всичко ОК

# 688
Малко ще ми е странно, че 2 месеца няма да има съботни купони ....

Е вече мисля, че много качихме летвата. Ще участвам в кОпона, но колкото и да направим пак са много и недостижими за другите. Stuck Out Tongue

И Керем по време на снимките на 2 сезон. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

# 689
  • София
Да ви кажа - напълно очаквам да успеем да ги направим тези 8 млн туита в чест на финала на сезона. Sparkling Heart

Мисля, че лятото ще сме през седмицата. Отново в сряда според мен. Simple Smile

Само дано Ханде и Керем да не си хванат други гаджета в почивката. Ще ни секнат набързо ентусиазма. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт