Създаване на група за близки на болни от Алцхаймер 3

• 33 637
  • 538
  •   2
Отговори
# 510
  • Washington,USA
Не е тревожност този път... Даваха ми тежки хапчета за сън и не ми помагат...

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 08:46 от Bundyrose

# 511
Пробвала ли си консултации с психолог?

# 512
Здравейте,  изписана ни е Мексиа, вече сме до пълната доза от 20мг. Проблемът е, че майка ми има главоболие, което обикновено се появява следобед. Докторката я предписа за вечерта. Вашите близки имат ли такъв страничен ефект от препарата?

# 513
  • Washington,USA

Психолози, психиатри, невролози.. Никой не знае какво става...изследванията витамини, минерали, хормони са ок... Секенрът уж също е ок.

# 514

Психолози, психиатри, невролози.. Никой не знае какво става...изследванията витамини, минерали, хормони са ок... Секенрът уж също е ок.

Еми, ето, физически си здрава, не си поставяй такива сериозни диагнози, просто започни лечение с психиатър, допълни с психотерапия и не става веднага, иска много време, търпение и сили. Да не спамим в темата.

# 515
Мексията не се дава вечер. На нас до обяд са ни казали да я взима за да не и пречи на съня.

# 516
На нас ни е предписана 10 мг сутрин и 10 мг вечер.

# 517
За опитни зайчета ни имат лекарите. Всеки предписва на принципа проба грешка

# 518
На нас ни е предписана 10 мг сутрин и 10 мг вечер.
И при нас беше така. Смениха я да е вечер заради този главобол.

# 519
Здравейте,  изписана ни е Мексиа, вече сме до пълната доза от 20мг. Проблемът е, че майка ми има главоболие, което обикновено се появява следобед. Докторката я предписа за вечерта. Вашите близки имат ли такъв страничен ефект от препарата?
Баба ми започна с Мексия и имаше главоболие и вместо нея продължихме с Аксура до ден днешен. Може да се консултирате с лекар и да опитате с нея. Със същото активно вещество е, но Мексия е генерик на Аксура и предполагам затова може да има повече странични ефекти. Пие ги сутрин вече към 3-4г.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 19:21 от Уейв

# 520
Тъжно ми е много. Смятам, че имам форма на Кройцфелд якобс... На 23 съм. От юни месец имам влошаващото се безсъние, менструацията ми спря, чувствам се отпаднало, проблеми с паметта, кръвни и хормони са ок...главоболие като иглички в главата, нямам желание за нищо... Скенер ми правиха и той уж е ок. Няма форум тук за тая болест и реших да пиша тук.
Здравейте! Щом на скенера нямате нищо,вероятно Ви няма нищо. Потърсете психотерапевт.

# 521
  • Washington,USA
Тъжно ми е много. Смятам, че имам форма на Кройцфелд якобс... На 23 съм. От юни месец имам влошаващото се безсъние, менструацията ми спря, чувствам се отпаднало, проблеми с паметта, кръвни и хормони са ок...главоболие като иглички в главата, нямам желание за нищо... Скенер ми правиха и той уж е ок. Няма форум тук за тая болест и реших да пиша тук.
Здравейте! Щом на скенера нямате нищо,вероятно Ви няма нищо. Потърсете психотерапевт.

Нещо за хипофизата се каза.. Иначе тая болест на ЯМР ще се види ли? Исках ПЕТ скенер ама ще има да чакам.

# 522
Кой Ви каза, че може да е синдром на Кройцфелд?

# 523
  • Washington,USA
Кой Ви каза, че може да е синдром на Кройцфелд?

Фактът че лекарите не знаят какво ми е плюс симптоматиката.

# 524
Правиха ли Ви пункция, изследваха ли ликвор?  Симптоматиката може да е на психична основа. Не си поставяйте такива тежки диагнози сама.

Общи условия

Активация на акаунт