💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 56 925
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sunshine state
Изобщо не ми хареса, че Яница и Момчил останаха, време им беше да си ходят. Здравка и Миро са ми по-симпатични, дори хуморът им е по-добър от на Момчил. Аз съм за Станимир Тина или Поля и Мохамед. Останалите са ми .. 😝

# 1 006
  • Sofia
Много ясно, че са режисирани. Не мога да разбера защо не им сложат по някоя скрита камера, за да чуем реални разговори, докато вечерят например.
Скрит текст:
И на Тяна ми беше много изкуствено цялото изявление, с което започна предаването, как ще подкрепят Здравка и какъв пример ще дадат на всички с тази подкрепа. По принцип може и да е права (въпреки, че не знам кой взима пример от такъв род предавания), но имам чувството, че си го беше написала предварително и наизустила, опитваше се да го каже с необходимият тон. Да бяха я оставили да си го каже естествено.
[/spoiler]
Направят ли го, позитивното им предаване ще отиде по Ягодите. 😀 Представям си (цветно), какво ще чуят ушите ни от разговорите на По и Мо, а и не само. 😊 Няма какво да се лъжем, по-малко умните двойки се пазят и подкрепят взаимно. Милена въпреки възрастта и "житейския опит", който би трябвало да е напрупала, я причислявам към Яница, Тина и Дени. Повърхностна, незряла и доста неадекватна, като поведение и присъствие. Много беден речник, некординирана и вечно разконцентрирана, като бяло облаче се носи във време и пространство. Колкото и да не заресвам Полинка, тя, заедно с Тяна и Иван-Асен като интелект са поне 2 нива над другите, останалото е пълнеж.

# 1 007
Милена под "адекватно" решение мисля, че имаше предвид да отстрани по-силната двойка от двете, защото Яница и Момчил другата седмица за 4-ти път ще са пред телевизора.

# 1 008
Не смятам Поля за умна, просто хитра и манипулативна.
Миро ми беше малко в повече с тези сълзи, много слаба психика. Няма силата и хъса да играе, но реве да е там, като едно детенце е той.
Милена отдавна ме разочарова, но снощи направо ме ядоса и отврати.
Яница изобщо не се стара да яде котешката храна личи ѝ от километри че не ѝ се играе, само после как не ѝ е неудобно когато отпадат другите по можещи двойки. Хубаво, показа се на тв-то показа си гримовете и "тоалетите" направи впечатление, време е да си ходи. 😁

# 1 009
По е завършила Междун.отн. и Дипломация в НБУ, Арабистика също, преводач от арабски - поне това е заявено във Фб.
   Иван Шишманов е син на лекар и самият той е лекар, предполага се да е умен, начетен - показа това в предаването. А Милена може и да не е фармацевт, а да е мед.сестра, акушерка, някакъв мед.специалист.... Аз познавам три бивши акушерки и една ветеринарна лекарка, които работят като представители във фармац.фирма и печелят повече от един начинаещ лекар.

Снощи, още като разбрах номинираните за отпадане, се досетих, че Здравка ще загуби *всенародната любов*, то този Момчил е по-по-по-харесван, най - вече от младите, а снощи стана ясно - от всички. Сто пъти ни го казаха колко е ценен за атмосферата.
 Милена и Докторът си играят своята игра - без сантименталности към другите. Не им пука за тях, нищо че уж минават за забавни и интересни.
  Яница ще има да я гледаме още, нищо стойностно не виждам у нея и поведението й, но ....все е там, крепена и бутана от мъжа си.
   За Тяна и Иво съм вече, нищо че съм далеч от розовите и марковите ѝ вещички, нищо че не съм клиент на Дуписимата ѝ, нито на който и да е бюти салон....

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 09:28 от *Камея

# 1 010
Като нищо Момчил ще стигнат до финал,защото "имат лош ден".Да се разбира слаби и некадърни са,никаква конкуренция.Честно казано за мен не е нито хубав визуално,нито забавен и смешен.Липсват ми миналогодишните игри и предизвикателства,тази година няма нищо физическо.Май и тъщи/свекърви няма да има,а беше толкова смешно миналата година.В миналия сезон имаше толкова двойки,които заслужаваха наградата,а тази от немай къде дано я вземат Тяна и Иво.И аз не вярвам че го мисля,но след като Здравка си заминаха не виждам други.Ако спойлера се окаже верен,ще е друго,но според мен е партенка.

# 1 011
  • София
То и зависи точно какво работи Милена там, мисля, че е напълно възможно и да не е с медицинско образование.
Аз оставам за Тяна и Иво, то просто няма за кой друг. 😀

# 1 012
Тина какви крокодилски ги ронеше ами да беше гласувала за З и М.
Във фейса се вихрят против Мохамед,и като се замисля са прави.Защо му признаха и пукането на балона с ръка и неправилното поставяне на връзките,та този негов начин става за секунди?!

# 1 013
  • София
Не само че ще отидат на финал киселата и забавният, а вече дори ми се ще да го спечелят за назидание на останалите кухавели да ги видим тогава колко са си близки и колко още "адекватни" решения могат да вземат, Милена много се изложи. Супер ме е яд, че за пореден път останаха. Това не е предаване за най-забавна двойка все пак, а те нищо друго не могат. Яница е толкова нелепа, чак забавна, с облеклото, грима и поведението, че ми е неудобно да я гледам как не спира да се излага. И сложила снощи това тъмно лИлаво червилце на тези тънки устни съвсем да й се подчертае вечното недоволство.

Изобщо голямо мацотене при кифлите с някакви златисти помади, а цяла вечер минава в разгримиране. И следа няма от естествения младежки вид, останал скрит зад лъщящите маски. То и затова една не си прилича на годините.

А спойлерът ми по-горе, моля, моля, си е 100% верен, айде без инсинуации, че бил партенка.

# 1 014
  • София
Задачата беше да промушат връзките във всяка една от дупките. Без значение как. Какъв правилен и неправилен начин за връзване?!? Никой не е казал, че трябва да се правят по определена, общоприета схема. Е тук си личат хората, които нямат въображение. Тея с коментарите във фб следващият път да си слушат условията! За балона съм съгласна - и на мен ми се стори пукнат с ръка.

# 1 015
И какво стана накрая? Няма нито една двойка, която поне малко да ми грабва симпатиите? Трябва да избирам кое е по-малкото зло. Поли и Мохамед не искам да спечелят, Иван-Асен и Милена са ми безлични, Другите две двойки младежи не заслужават и остават само Иво и Тяна, които донякъде да приемам!

Снощи отново наблюдавах момичетата - ами не знам как някой може да определя Яница като една от най-красивите жени! Нищо хубаво не виждам - нито тяло, нито лице - всичко е един силен грим и ярки дрехи, които граничат с кич. Много е странна - малко ми прилича на Софи Маринова дори! Simple Smile А за другите две красавици, макар да не са ми еталон за красота и двете, все пак Дени превъзхожда Тина - и двете бяха облечени в черно и определено панталоните стояха много, много по-добре на Дени. Загледайте се и в профилите - извивките на носа, брадичката - по-класическа е красотата на Дени.

До тук обаче със суперлативите за Дени - освен външност, двамата с Дани нямат нищо от вътре, ама толкова празни ми изглеждат, че чак и връзката им една такава празна - без цвят.

# 1 016
На мен пък Яница ми е най- красива, е без лъскавите ефекти. Дени се е окепазила с веждите  и носа и е странен, а Тина ми е обикновенна.  Тяна ми изглежда по възрастна, Поли и Мо са ми нечистоплътни,Милена много добре изглежда за годините си.
Като цяло в двойката Яница и Момчил са колоритни и не исках да отпадат. Здравка и Миро по отделно ги харесвам, като двойка не.

# 1 017
Спомням си колко самоуверена беше Здравка, когато ги спасиха веднъж. Нали всички я харесвали и щели пак да я спасят. Видя се сега колко много я харесват. Получи полусъжалителен вот от Тяна и Иво. Дори и някои да намират Здравка за по-добрия избор пред Яница, Мирко просто няма как да се сравнява с Момчил. Но и тя си го усещаше.

Тинчето че прекали със сълзите, прекали. Не ми се представя какъв рев щеше да бъде, ако другата двойка беше отпаднала обаче.

# 1 018
Сега изгледах началото на епизода,т.к.снощи нямах възможнст да гледам първите  около 20 минути ,и наистина ясно се вижда ,че Мохамед пука балона с ръка,затова после и малко" гузен "изглеждаше...С връзките на обувките ,пак хитро съобрази,но там няма нарушаване на условието...Еми е за такива неща си правя изводи ,че си е с вродена арабска хитрост!
И докато снощи изказах мнение ,че няма как да им отречем на П. и М. ,че побеждават
с хъс и т.н. добавям и с хитрост!/по-меко казано/!!
Би трябвало от продукцията да не го зачитат този им резултат с балона,но защо така не са видяли нарушение ,не знам🤔

Вече някой го споменава, че само как се гримират/разгримират ни показват. Точно такова е началото /края и на снощният епизод ,наистина явно това е най-забележимото,което двойките могат да сътворят този сезон.
Разнообразие е  Тина с отворена уста ,мигаща... да не казвам,на какво ми прилича,че ще е за друга тема.

Момчил и Яница предпочитах,да си ходят снощи, макар да не съм изненадана ,че  се харесват на останалите,на едни заради общите "интереси",на други защото смятат ,че лесно могат да ги елиминират в игрите.
Аз пък вече, и Момчил се чудя с какво толкова впечатлява,че и тук има фенове. Висок и симпатичен,но мъж с оскубани вежди ,една туба гел на косата ,и ако е над 21 години,и носи  skinny jeans ,въобще съм с едно наум, често с право...

# 1 019
  • София
след седмица 9

+
Тяна/Иво
За първи път от началото на формата тази двойка отива на плюса. Честито да им е. Заслужиха си го.

=
Поли/Мишо
Победителите трябва да се уважават, дори и да не се харесват. Не ги харесвам, но не мога да ги държа на минуса само заради този факт. Добре подготвени са за формата и е абсурдно да стоят заедно с посредствените останали двойки.

-
Дени/Дани / Яница/Момчи / Тина/Миро
И трите двойки са си лика-прилика, няма да казвам по какво обаче, политкоректен съм...

- -
Милена/Иван-Асен
Изключително грозно впечатление ми оставиха снощи. Отнемаха точки на поразия, а после се извъртяха и забиха нож в гърба на Здравка и Мирко. В състезанията са посредствени и като цяло изобщо не са интересни.

Общи условия

Активация на акаунт