💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 263
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Момчил много добре продължава да излага жена си. Лика-прилика са. Толкова му е пипето! Дори и през ум не му минава, че не говори добре за него, че има подобна жена. А той се хвали.

# 76
Миро може затова да е заложил много,щом знае,че Здравка няма да се справи,ще загубят и 24 часа няма да е с нея-да си отдъхне малко...

# 77
  • UK
Изобщо не го съжалявам Миро. Мозъчната активност там никаква я няма. И 10 лева да беше заложил,  като загубят играта го делят от Здравка, ако това е голяма логика.

# 78
Голяма тъпотия.Сещам за един епизод на "Скрита камера",май на Кати пуснаха змия в басейна.Такъв ужас изживя.
Да си за друг,за мен не значи да ровиш из змиярника.Страшна логика,ревност и змии.

# 79
Яница е сред роднини.

# 80
  • Испания
Горките змии! Искали да избягат.

# 81
  • София
Отвратително гнусна и екстремна игра, защото ключа не се вади лесно.
А условието да са вързани с други партньори, що за тъпотия? Явно търсят сензация някаква.

# 82
Как може да заложи 4000??? Направо е прекалил Мирослав

# 83
Скучна игра,никакви творчески идеи.
Много се дразня от тъпи мъже,Миро наистина за 28 годишен младеж е доста зле.От мъжете най-симпатичен ми е Иван,като отношение към Лейля и я води и подкрепя.

# 84
Благодаря за темата, Смайли!

Играта е ужасна! Смятам, че е супер гадно от страна на водещия да плаши момичетата така, уж на бъзик.

# 85
По тъпа игра не можаха ли да измислят?!
След няколко повтаряния и ще ги сънувам тези змии!
Яница:да си събера всички части на този акъл Joy
Миро нищи не обмисля както трябва, та няма да го хока Здравка. Ако (а подозирам, че е) е такъв и в реала, то ти омръзва.

# 86
  • Испания
Да скриват Яница, че ми наду главата.

# 87
Не съм познала, аз си мислех, че е достатъчно само да се завържат с белезниците с партньора си.

# 88
Вече и букет не може да го спаси Мирослав.
Сигурно утре му ката игра пак ще е някаква мега елементарна. Тия жени ги разбиха с гадни игри.

# 89
Това си е жива дискриминация!Очаквам другият понеделник и крокодили! Всяка игра на жените е екстремна и трудна, а мъжете само се разхождат по токчета или нещо още по-лесно!

Общи условия

Активация на акаунт