💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 56 931
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 975
Мен лично също ме дразни Полина , но реално те най-много заслужават да спечелят. Това  все пак  е предаване със състезателен характер и е логично да спечели този, който най-много иска и дава от себе си.

# 976
  • Sofia
Щом смяташ, че Мохамед не е Хитрец, няма да те разубеждавам, нито ще водя спорове. Simple Smile

# 977
Аз мисля, че от предаването им разрешават малки хитрости - като тази с връзките, пускането на балона с ръце. В миналата игра зачетоха като успешна играта на Яница и Момчил, въпреки че той се усети.

# 978
За някои хитруването е позволено, за други не. Даже биват порицавани пред всички.

# 979
  • Велико Търново
Хитро постъпи Мохамед, но с нищо не наруши правилата и няма причина да не му признаят точката. И това, че Емо му каза, че няма да може да ходи с така нанизаните връзки на обувките, си е вид порицание. Но няма друго какво да каже, при положение, че нарушение няма. Да са мислили, когато са съставяли правилата.

# 980
Финалът май ще е между Иван-Асен и Милена, Тяна и Иво и Поли и Мохамед. Въпросът е дали Тяна и Иво ще успеят да преборят По и Мо.

# 981
  • София

Един за друг (15.04.2021)
Сезон 2 Епизод 26

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 982
Много мъчно ми стана за Миро,той се бори и се справя, просто не умее да хитрува,да съобрази как да спести време,а и се старае да направи нещата перфектно,пък и Здравка отгоре му дудне, мисля че и това го обърква и бави.
Съжалявам за заболяването на Здравка,дано  е здрава,и дано след предаването преосмисли реакциите си към Миро, и с повече уважение да се отнася към него.

Дени много ми хареса днес ,тя дърпа тяхната двойка напред.

Поли и Мохамед ,колкото и да не ми допадат,не мога да не им призная, заслужават си победите, хъс и съобразителност.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 23:26 от Lemongrass

# 983
  • UK
Изобщо не съм убедена, че финалът ще е между трите по-интелигетни двойки. По и Мо при първа възможност ще отсвирят поредната по-силна двойка, отделно се е събрала посредствената групичка, които ще се подкрепят постоянно, стига да не са едни срещу други.

Миналата година динамиката беше много по-различна, повечето слаби двойки отпаднаха в началото и на финала бяха три конкурентни двойки - Анселита и Мартин най-силни във физическата част, Искра и Данчо, които бяха сравнително балансирани и Пламен и Елена, които бяха най-силни в по-интелектуалните игри. Тази година големи стратегии се въртят, голямо чудо, имам чувството, че накрая По и Мо ще са срещу две от слабите двойки.

# 984
  • На морето!
Е, много са смотани някои състезатели. Мъжкото Дани и Миро са ми на дъното, за разлика от половинките си. Ако Здравчето и Дени бяха двойка- щяха да издухат По и Мо.
Иван-Асен и Милена ми харесаха днес- балансирани, спокойни, в същото време непоклатими и мотивирани. Така се играят и печелят игри, но при първото им слабо представяне групата ще ги отхвърли.

# 985
  • SF
Ами.... Мъчно ми е за Здравка и Миро, но по-мъчно щеше да ми бъде за Момчил. Много се смях и тази вечер с него. Simple Smile

Дени и Дани са ми излишни. При тях няма 50% духовитост, както е при Момчил и Яница.

А пък Милена и Иван Асен... Те наистина гласуваха за тези, които си личеше, че ще останат. Здравка не трябваше да подкрепя тях, а Иво и Тяна, ако въобще трябваше да се обажда на финала и да излъчва финалисти.
Хем се посмях доста, хем ме хвана яд и на изцепката на Здравка. Милена и Иван Асен приеха пожеланието й като мумии.

# 986
  • Велико Търново
Здравка какви финалисти е излъчила? Или имаш предвид, че посочи коя двойка иска да е на финал?

# 987
  • София
Не бих казала аз, че Миро беше добър играч. Напротив, последните седмици вземаше много гришни решения даже.

# 988
  • ENGLAND
Много жал ми стана за Миро, накрая даже се и разплака, добра душа, но няма състезателен дух.
Мисля, че Здравка нарочно каза на Милена и Иван това, за да ги засегне, тя очакваше, че те ще ги подкрепят. Но сега и те се присъединиха към подмолните По и Мо.
Макрая да не останат трите младички двойки и да им се смеем на глупостите.

# 989
Това е игра. Не мисля, че има място за сърдене, кой кого подкрепил. Една двойка ще спечели. Вече обаче много сериозно влияние оказва генералното класиране и двойките, които са на дъното трябва да се стараят наистина да са първи, определено трябва да си дадат зор. Поли и Мохамед или Тяна и Иво, ако другата седмица са на номинации (не, че ми се вярва) има голям шанс да си заминат, тогава съвсем няма да се гласува по симпатии. Вече трябва да гласуват стратегически двойките, така де тези които още не са почнали.

Общи условия

Активация на акаунт