💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 258
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 825
  • UK
Niya ме е разбрала прекрасно какво имам предвид. Също така, за мен би било ужасно обидно половинката ми да се "шегува" всеки ден/във всеки епизод как мисъл и логика при мен няма. Да не напомням как ѝ развяваше вещите пред останалите мъже в началото. Останалите мъже изобщо не злепоставят така жените си.

# 826
Да, хич не ги злепоставят. Особено Момчил не злепостави Яница нито веднъж 🤣 ама там е друго де, тя си го заслужава

Иначе за Станимир, той каза че накрая вече е блокирал и не е разбрал какво става, но да, можеше да си замълчи. Според мен не го осмисли правилно.

# 827
  • earth
... Също така, за мен би било ужасно обидно половинката ми да се "шегува" всеки ден/във всеки епизод как мисъл и логика при мен няма...

Станимир ако има самочувствие, че не е глупав, защо да се обижда?

# 828
  • Sunshine state
Еех, така се надявах Иво и Тяна да се издънят.. 😝 Много се смях с Миро, пълен гьон сурат е, дето се вика. 😂

# 829
Дени към Дани 1808 пъти : Имам нови Шенки 👀

# 830
  • Берлин
От предаването снощи най-интересни ми бяха коментарите, които прочетох тук днес, и емотиконите на Смайли.
Искам Яница и Момчил да се изнесат довечера скорострелно към Силистра.

# 831
Честно казано, отначало харесвах Тина. Но от 2-3 предавания насам много ме дразни като Зейне с тия уста срещу Станимир. И толкова инфантилно се държи, че няма накъде.

# 832
  • Далечният изток
Аз снощи я забелязах как си цупи устата и зяпа...
Какво точно иска да покаже с това нямам идея. Що за поведение?! 24 - 25 годишна е, не е дете така да се лигави...

# 833
  • София
И аз се чудя отдавна дали Тина нарочно стои така с отворена уста, защото си мисли, че е секси или просто си зяпа така от тъпотия.

Аз искам да ми го покажат тоя мъж дето ще се впечатли от нови сенки Simple Smile Милите кифличките как безпомощно се опитваха с лигавене да подтикнат мъжете си към действие, а то манипулация си трябва и видяхме кой я може. Въпреки че и манипулаторките за пръв път бяха толкова притеснени, особено на Тяна много й личеше.

Я и М са още в играта благодарение на факта, че той е много готин и забавен човек и затова ще продължат да ги подкрепят и така още малко ще са на финал. Няма справедливост в тоя живот.

# 834
  • Испания
Дени към Дани 1808 пъти : Имам нови Шенки 👀

Много неприятно стиска зъби, когато говори.

А Тина от самото начало е зяпнала като костеница, както казват в някои региони. Това са скрийншотове само от снощи в продължение на по-малко от 5 минути.

# 835
Много се надявам дори и да са на елиминации, да се спасят З и М. Мисля си все пак, че ако са пред телевизора с Д2 и Я/М имат шанс, тъй като онез вече ги спасяваха.
Най-ще се радвам някак По и Мо да отпаднат. Хич не съм ок с това че се подготвят за игри. Тука трябва да са спонтанни и истински, а не някви тренирани за битка войници.

# 836
Цялата е бузи и уста с филъри.
Чак Станимир започва да ме дразни като я намира за толкова уникална и сладка. Пред него явно минават тези лигости, но явно си мисли че и на другите е интересна с тези муцки.

# 837
  • Испания
Според Станимир била толкова готина, че чак пръскала. Че пръска, пръска, ама какво точно

# 838
  • София
Аз за пръв път от тях го чух това с пръскането и даже не мога да му разбера точния смисъл, явно нещо много яко ще да е  Simple Smile

# 839
  • Далечният изток
Леле, това зяпане да е секси ли?! Не съм мъж, може мъжете да го намират за секси, не знам... На мен ми е противно и лигаво, както и въобще цялото й излъчване и държание.
Пръска сексапил, Ани Smiley Според мъжа й де.

Общи условия

Активация на акаунт