💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 243
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 870
И аз пия вино с лед, не съм разбирач и вино пия само лятно време с много лед,та може и да съсипвам виното, ама така ми е вкусно. Купувам си плодови вина и ми се връзват идеално с плодове и салати каквато ми е основната храна в жегите.

# 871
  • earth
Бях координатор на семинарите в университета в продължение на няколко години и всяка седмица трябваше да водя посетителя на вечеря. Допълнително по конференции и т.н. - вечерял съм в стотици ресторанти по цял свят. Никога, ама нито веднъж, не са ми предлагали лед с виното.

Сега ми стана любопитно и се поразрових из интернет и наистина - лед ако виното не ви харсева на вкус или температура, или искате по-слаба напитка. Не отива на романтична вечеря в добър ресторант.

# 872
  • Испания
Ами ние сме простаци и го пием с лед. Нещо против?

# 873
И аз съм от тези невежите, които слагат лед във виното, сега само чакам да родя и да се наградя с една чаша ☺️🤰👀

# 874
  • София
Разбрахме де, едни го пият с лед, други- без. Сега всеки ли ще напише. 😀 Аз пък въобще не пия вино, ама едва ли много ви интересува тази информация. 😀
Айде дано Яница да си тръгва вече днес.

# 875
  • earth
Ами ние сме простаци и го пием с лед. Нещо против?

Нищо против - всеки да го пие както му харесва!
Това което ми направи впечетлеие е "разбира се" на Милена. Все едно е приет етикет. Просташкото е да си парвеню.

# 876
  • Mediterraneo
Аз пък съм барман и като казвам, че често се поръчва вино с лед, не си измислям. Не аз предлагам, хората така го поръчват.

# 877
  • Испания
Какво е положението тази седмица?

# 878
  • Sofia
Приятно гледане 😀

# 879
# 880
Приет етикет е да се мляска, когато ти е вкусно - за справка Иван-Асен Joy

Миро за Тина - "Ти си начинаещата версия на Яни".

# 881
  • Испания
Станимир: "Ти си начинаещата версия на Яни".

Та кой бил по-умен от двамата?

# 882
  • earth
Тарталета, къде и в какво заведение си барман? (любопитно ми е)

# 883
Не знам как бих се държала,ако имам такава диагноза.Не оправдавам Здравка,но е боец,силна жена и трудно би открила мъж ,които да я укроти.
Най-плосък,скучен,нетолерантен ми е Дани,тази жена е загазила и за мен са най-несъвместими.Иван-Асен ми е по-симпатичен от Милена,влюбен е,та чак загубен.
От Полина аман...

# 884
А на Здравка, каква ѝ е болестта, че съм пропуснала нейде, за което Тяна ѝ се възхищава?

Общи условия

Активация на акаунт