💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 246
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 855
  • earth
Вино с лед не бях виждал. А той като я попита дали иска, тя даже каза “разбира се.”
На Тина устните ми приличат на тези на слон, долната устна. Тези с филъри в устните винаги ми приличат на някакво животно в устата. По-възрастните често на камила.

# 856
А тъкмо ме подсети ,когато тя каза "чувствам се като принцеса"(че някой ѝ сервирал чаша с вино(какво толкова!),той какво каза"има защо".Що за арогантност(поне за мен)какъв точно невиждан жест си направил?!На мен постоянно ми дърпат стола,отварят вратата,наливат питие и аз благодаря,казват ми моля и толкоз.Аз поне не го намирам за чудо невиждано,за някой може и да е.Изобщо май всяко действие Иваново за Милена е нещо много.Сигурно при предишни връзки е имало съвсем друго отношение към нея.
ПП.Или забравям възрастта на Иван,за тях да си кавалер е смешно и отживелица.Simple Smile

# 857
А за мен всичко без подсвиркването, пеенето и поканването на танц са си съвсем обичайни неща, за които мъжа не трябва да се побутва особено, а да ги прави автоматично и често за любимата жена. Но някои мъже са заети най-вече със себе си. И това не е до възрастта. Детелин, например, със сигурност нямаше да се справи в тази игра.

# 858
А тъкмо ме подсети ,когато тя каза "чувствам се като принцеса"(че някой ѝ сервирал чаша с вино(какво толкова!),той какво каза"има защо".Що за арогантност(поне за мен)
Според мен той се опита да й направи комплимент с това: "има защо"- един вид не само така се чувства, а и изглежда като принцеса и си е принцеса. Достатъчно е облъчен - няма каки сега да не каза суперлатив, просто не му се получи много.

А за дърпането на стола и отварянето на вратите- нищо особено няма- стандартен жест, даже по принцип от мъж към жена, но просто някои не се усетиха, защото това не е истинска среща- те директно си заминаха в кухнята, като мислеха че обгрижването и изобщо цялата вечер започват след като сготвят.
Като цяло мило се държат с половинките си мъжете, освен Дани- голям ръб. Даже и Дени се опитва да има такова малко ашлашко поведение покрай него- един вид такъв ни е характера и на двамата. Но акотой беше по-мил с нея- ще й хареса определено.

# 859
  • Mediterraneo
Вино с лед пия( розе и бяло), много хора го пият така, не е чак толкова странно.

# 860
Честно казано, отначало харесвах Тина. Но от 2-3 предавания насам много ме дразни като Зейне с тия уста срещу Станимир. И толкова инфантилно се държи, че няма накъде.
И мен това ме дразни в Тина. Може муха да влезе в устата и докато се изкаже. Държанието и е все едно е на 13 години.
Яница от влизането си до сега ми се струва, че доста кг. е качила. В един момент дори си помислих, че може да е бременна, така се беше окръглила в лицето. Дрехите ги съчетава по безумен начин, изглежда смешно. Изглежда ми глупава. Не ми се струва подходяща партньорка за Момчи.
Здравка визуално изобщо не ми харесва. За мен тя е най- красивата в предаването, само че отзад напред в класацията. Да не говорим, че стърчи над Миро, като секюрити му е. Груба ми е като жена, иначе не мисля, че е лош човек.
За сега съм за Иван-Асен и Милена. Личи си по всичко, че е обичана жена.

# 861
Искам Яница и Момчил да се изнесат довечера скорострелно към Силистра.

Че те са най-забавни! Чак не мога да повярвам, че хем съществува подобен характер като нейния, хем не се сдържа поне малко пред камерите. А може да се сдържа?!

Здравка много лошо се държи с Миро. Изобщо не ми е забавна. Някак като с кученце се държи, той изглежда все притеснен, че не е на висотата и`.

Всички са леко глуповати, да гледам Поли и Тяна даже ми е приятно на фона на другите.

# 862
  • Sunshine state
И аз пия розе с лед.

# 863
  • earth
Вино с лед пия( розе и бяло), много хора го пият така, не е чак толкова странно.

Честно не го бях виждал. Не  се ли разводнява?
Виж домашно вино с газирана вода през лятото сме пили много, но то вече не е вино.

# 864
  • Далечният изток
И аз да оспамя Smile
Наистина много хора забелязвам да си пият бялото вино с лед. Аз рядко пия, но никога не слагам лед.

Тази вечер каква ще е играта?
Стискам палци на гаджетата да си ходят.

# 865
Аз щях да питам кой го пие без лед Grinning В моите представи винаги бялото си е с лед Grinning

# 866
  • Далечният изток
Ами според мен лед подхожда на по-високо градусови напитки. Слабо питие като бялото вино или розе, с леда става още по-слабо.

# 867
Вероятно е така, на мен лично не ми пука колко е силно, тъй като пия вино, за да имам за наздраве, когато сме в компания. Друго не пия, та ми е все тая колко е силно, т.е. слабо Simple Smile

# 868
  • Берлин
Papi6, момчето има чувство за хумор, но простотията и грубостта на Яница не са ми забавни

# 869
С лед се пият трапезни вина.
Хубаво и скъпо вино се разваля с лед.

Общи условия

Активация на акаунт