Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 662
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 90
не виждам връзка с поста ми за ВМРО.
Връзката е, че всеки има недостатъци. А дали всички са маскари... Прочете малко заключената тема и тази за дебаркирането. Може и да не се наложи да отговарям на този въпрос.
Славчо дръпна на Корнелия.

# 91
  • Далечният изток
В Щатите кога приключва изборния ден? Чалгаря много ще дръпне.
Поне да изпревари БСП-то, да има съспенс.

ММан я скъсаха от майтапи коментаторите в БНТ.
Тя забрави, че вече няма враг , такава пренавита , не излиза от образ и това е то.

При всички случаи ги изпреварва.

# 92
Аз гласувах с бюлетина. Иначе съм сигурна че ще има коалиция между ГЕРБ и Бареков II(т.е Слави)

# 93
В чужбина 2017 са гласували 110 000 души или нещо такова. При гласували 3 милиона и половина не виждам как чужбина може да определи каквото и да е, а пък и ако хората в България бяха по-активни - съвсем. 3 милиона не гласуват, те си знаят защо.

# 94
Герб и Слави няма да се коалират,това е сигурно.

# 95
Наистина ли някой вярва, че ще има коалиция между ГЕРБ и Слави?! За мен това е безумно. Изобщо не мисля, че има такъв вариант.

# 96
Няма ли изискване за уседналост при тия избори, защо ми се струва, че при евроизборите имаше.

Наистина ли някой вярва, че ще има коалиция между ГЕРБ и Слави?! За мен това е безумно. Изобщо не мисля, че има такъв вариант.

Има, има.

# 97
Слави все трябва да се коалира с някого. Ако не е с БСП, какво остава освен Герб/СДС?

# 98
  • Варна
Не знам за вас, но мен силно ме притеснява Слави Трифонов да ме управлява. От трън, та на глог е.
И мен ме притеснява...
Не съм и предполагала че ще е втори,този човек никога не съм го харесвала ,арогантен и нагъл.
Нито изявления,нито интервюта,нито участия в дискусии..
Много потаен..уфф

# 99
На мен най интересно в тази тема ми е всеки да си каже за кой е гласувал като коментира. Аз съм първи. Демократична България.

Победителите за мен в изборите са 3: Герб, бият с голяма преднина пред 2-ият който не се знае кой е. Вожда ще може да каже пак ги бих, и то с голяма разлика, за 18-и път или там който е.

Има такъв народ, обират вота на младите и на негласуващи по принцип. Крадат и вот отвсякъде, гласували за ГЕРБ и БСП на миналите парламентарни избори, които сега гласуват различно, при Има такъв народ е най голямото вливане според данните. Заради това им е и изненадващо високият вот. На път са да станат 2-а политическа сила.

Демократична България е 3-тият победител в изборите, като се включат и гласовете от чужбина където те са голяма сила, ще имат 2 пъти по висок резултат отколкото им даваха социолозите, около 6%.

Големите губещи в тия избори са БСП. Пълен крах за тях.

# 100
Мая имаше много висок рейтинг като омбудсман и за малко да стане кмет на София. Беше активна цяло лято по протестите, не виждам нищо странно. Даже можеше по-силна партия да направи според мене.

# 101
Защото някои доскорошни фенове на БСП са гласували "за промяна" за Демократична България. Simple Smile

# 102
И аз мисля, че коалиция ГЕРБ - СЛАВИ - ВМРО ще ни управлява. Слави може да се пъне колкото иска, обаче сам нищо няма да направи. Иска да управлява, да наложи негови виждания за управление - най-добрия вариант това да стане е да стане част от управляващата сила. И изобщо не му вярвам, като плюе ББ. Той и с Халваджиян се съди, пък накрая си стиснаха ръцете и направиха общо шоу.

# 103
  • Далечният изток
Слави плюс всички останали партии без ГЕРБ и БСП, такава коалиция дали е възможна? И дали ще им стигне броят на депутатите?

# 104
Слави обира и някаква част отрицателен вот, както Светльо Витков преди време.

Общи условия

Активация на акаунт