Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 932 610
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 35 880
Едва сега гледам Москов:Глупостта не може да бъде предмет на държавна регулация 👍

# 35 881
Всички, уличени в престъпления по времето на ББ са на свобода - Митьо Очите, Миню Стайков, Бобокови, Лилана, Арабаджиеви, Банев. Много бяха болни и отидоха да се лекуват на женевското езеро.

Колко ли ще плати държавата, тоест ние, по дела, заведени от обвиняемите? Поради некадърността на обвиняващите.

# 35 882
Едва сега гледам Москов:Глупостта не може да бъде предмет на държавна регулация 👍
Но очевидно може да бъде официална държавна политика.

# 35 883
Как нечия некадърност работи все в полза на отбрани хора. Обикновения човек все при най-компетентните попада и плаща ли, плаща.

Скрит текст:
Но очевидно може да бъде официална държавна политика.
Hands Plus1

# 35 884
Скрит текст:
"Изпълнителното бюро на БСП взе решение в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент да се включат Ирена Анастасова, проф. Радослав Гайдарски и аз. Благодаря за доверието!"
Кристиан Вигенин, БСП.
Какво казваха някои. Че БСП ще издига нов кандидат и, че изобщо не била сигурна подкрепата.
Корнелия Нинова и Свиленски чакаха отговори на многото зададени към Радев въпроси от тях.
Аз отговор на въпросите не чух, но пък подкрепата вече е факт.
Още един факт, заради когото ще подкрепя Радев.
"Разкрачената поза", в която постави госпожата, която е вредна за БСП.
Самата Нинова се опита да го внуши в онова участие при Ризова, писахме тогава.
Което, както отново писахме, си беше чист опит за извиване на ръце на Радев, но се получи обратен ефект.
Някои гарги може и да са се поуплашили, но с Радев не ѝ се получи.
Обаче, тази подкрепа поне на мен ми "говори", че наистина БСП, /въпреки поредния опит за "травми на нечии крайници"/ ще влязат в коалиция с ПП след изборите. Което ИТН надали ще направят.
Което поне за мен е добра новина.

Гледам по новините, че ББ веднага изпратил емисари на Камен бряг, които разбира се, обвиняват Радев за случващото се с турския кораб /то някакво шлепче това/. Радев ами, кой друг! Joy Нямало достатъчно финансиране на МА, нямало адекватни действия, екокатастрофа, олеле мале.....really?
Сега ли другарите от ГЕРБ се сетиха, че МА нямат достатъчно финансиране, и не само те? Че при всяка една такава бедствена ситуация държавата буквално спира, защото всяка една институция, която следва да реагира адекватно и веднага е зле не само финансово, а и чисто логистично? И това не е от месеци, това е от години. Ами ПСС? Колко хора измряха заради липсата на ЕДИН поне спасителен хеликоптер, който да помага в екстремни ситуации? Каква и къде е разликата? Не знам наистина ли толкова се подценява интелигентността на електората, за да се правят такива евтини опити за внушения и манипулации? Риторично питам, разбира се.

ББ трябва да реши веднъж завинаги за какво са виновни служебното правителство и Радев.
От една страна не дали пари за МА, от друга - единствената работа на СП е да организира изборите.Laughing

Нана, не знам защо Гешев го направи това. Или си повярва или го накараха. Защото той е простак, но мисля, че много добре може да оцелява. Не се и съмнявам, че може и Бойко да погне, ако вятърът се смени. Нали предшественикът му точно това направи.

# 35 885
[
[/quote]
Изобщо не се подценява, то нивото си е критично ниско. Често във фейсбук попадам на една много отявлена защитничка на герп - леля Капчето Георгиева. Надниквайки в профила от чисто любопитство се хванах за главата с един от последните и постове.

Въпросното Капче има няколко профила и е най-ревностен подръжник на всякакви безобразия извършвани от герб. Непрекъснато заплашва как щяла да излезе на площада и О, Боже, лошо им се пише на враговете на герб. С ББ ляга и става. Има една група около нея-същите кукувици.Даже не е смешна-жалка е. Това е нивото.

# 35 886
АРТЕМИС,
Няма ти възразя изобщо. Simple Smile
Фактите са си факти. Според мен много хора си повярваха, че са най- ... Възгордяването не е добродетел.

# 35 887
Въпросното Капче има няколко профила и е най-ревностен подръжник на всякакви безобразия извършвани от герб. Непрекъснато заплашва как щяла да излезе на площада и О, Боже, лошо им се пише на враговете на герб. С ББ ляга и става. Има една група около нея-същите кукувици.Даже не е смешна-жалка е. Това е нивото.
Абсолютно не е сама жената, а грозния и език дори няма да го коментирам, не и отива на възрастта.

# 35 888
  • София
Това Капче явно е всеизвестно Joy
И аз го знам. Я си представете, че пише и при нас, а Joy

Изгледах Тома Биков при Мая Костадинова в БНТ сега.
Забавен ми беше Биков - каквото и да го попитат за ГЕРБ (а това беше причината да е поканен), той все за другите партии пророкува.
И на него не му е лесно, като не знае как, кога, и в какво настроение ще се събуди падишахът. Чак журналистката не издържа и му направи забележка.
А говорят, че другите ги били изолирали, че червени линии не трябва да се поставят. Е, какъв контакт и диалог да води човек с него. С какво нивото му е по-различно от това, на които всички тук се възмущаваме, че били недиалогични, държали се просташки и т.н.
С нищо.

# 35 889
  • Другата България
За протокола - мернах някъде, че Николай Малинов също ще е кандидат за президент.

Аз днес не съм чела, гледала нищо от родната политическа ситуация. Наблегнах на немската.
Празнувам отлитането на черния Ангел 😇
Очаквам последствия върху цяла Европа, като част от нея и у нас.
Много пухени възглавнички отлетяха.

rady_plovdiv, те полицаите дълго още ще си другаруват с престъпността.
Нали помниш, че дълги години шеф им беше шофьор на подземен бос.
Предпочитам милиционер с юридическо образование пред типичен профил на мутра. Лично мнение, разбира се.
Ако изборът ми е сведен до тези варианти.
И само да ти припомня, че главният ни прокурор също е милиционер 😉
Чакай, че аз нещо не схванах.
След няколко мандата на ГЕРБ, в които другаруването с "престъпността" беше нещо съвсем в реда на нещата, защото водеше до облагодетелстване на определени кръгове, не само политически, а и икономически, вкл. и чужди интереси, сега се очаква за 2-3-4 месеца Рашков да преустанови всички порочни практики, защото иначе "нищо не става от него, и нещата вървят по старомУ"? Нямам достатъчно хилещи се емотки, ама по-сериозна опорка не може ли да се сътвори, от Капче ли е, от язовир ли е, от река ли е....
А, забравих най-важното.
Радев е виновен.

Обаче без да се шегувам, всички от "елит, жени, мъже и т.н. ГЕРБ" са като сиамски многознаци.
Гледам Деса /с нова прическа и червен цвят на косата - надявам се това не значи завой към БСП/, след внасянето на документите за регистрация държи реч, и с какво започва - "Радев е виновен".
После Деница Сачева от Камен бряг относно турското шлепче отново вмъква рефрена "Радев е виновен".
Черешката на тортата Вожда от нещото на жени ГЕРБ естествено започва, говори и завършва само с "Радев е виновен", като по време на речта, или това, което по новините дадоха от нея, не пропусна да вмъкне и как същия Радев е събирал "тези синковци КП и АВ" по улиците, за да направи СП. Joy
Човек и новини вече не може да изгледа без това за Радев да бъде повторено поне 76543 пъти в различен контекст, от различни хора ГЕРБ, за каквото се сетиш.

# 35 890
Не е толкова чудно, като си опозиция, си имаш реплики и си ги повтаряш до припадък Simple Smile

# 35 891
  • Другата България
"Чудно" е думата, която не съм и не бих употребила, защото за мен тази обсесия отдавна е преминала границата на нормалното. А различното от нормално не е "чудно", напротив. Confused

# 35 892
Тези, които преди плюеха Герб и ББ, сега са най-яростни гербери-Биков, Антон шайката, Сачева. Така е с помиярите.
Те другите са все чисти породи с родословие. Joy

# 35 893
  • София
За всичко е виновен, пък човекът, който трябва да "го бие" е тайна Satisfied
Защото само с гласовете на ГЕРБ и ДПС няма да стане.
Те са ясни, казват си го - и магаре да е, за него ще е.
Но, ако трябва да разчитат на широка аудитория (която със сигурност им трябва), извън тези тясно обвързаните, си мисля, че им трябваше време, силен кандидат, добро промотиране и куп други неща, които ще се случат трудно за 30 дни.
Но ТОЙ си знае. Да не МУ се бъркаме.
Скрит текст:

# 35 894
Тези, които преди плюеха Герб и ББ, сега са най-яростни гербери-Биков, Антон шайката, Сачева. Така е с помиярите.
И Данито Митов, и той довчера се подиграваше, днес пръв защитник.

Общи условия

Активация на акаунт