Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 932 075
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 35 925
  • София
Скоро споделях, че ще не подкрепям никого, но може и да размисля:

https://m.dir.bg/dnes/politika/folkpevitsata-luna-nagazi-v-polit … tira-za-prezident

😍

Ставаме двама Blush
След "нелепите" изказвания днес на Радев ме загубИ, така че брой ме Joy
Ето на това вече казвам сериозна алтернатива.

Ще чакаме ние основният му противник от години, който не спря да логорейства ежедневно само и единствено с името му. Толкова помия. И накрая - ще изчакам малко. Имам си подходящи бушони, ама ще ви ги покажа ... може и след изборите.

Луна президент!

# 35 926
  • Варна
Не забравяйте, че не малка част от братята са абсолютно неграмотни и няма как да си справят с машините. Така че това е своеобразен образователен ценз, което не е лошо.
Интересно как тогава са се справяли с бюлетините? На последните избори в някакво кърджалийско село комисията раздавала очила на пенсионери за да виждат, явно преди машините направо са раздавали попълнени бюлетини.

Скоро споделях, че ще не подкрепям никого, но може и да размисля:

https://m.dir.bg/dnes/politika/folkpevitsata-luna-nagazi-v-polit … tira-za-prezident

😍
Няма ли някакъв психопреглед преди някой да се кандидатира? Сигурна съм че Луна има патологии несъвместинми с изпълняването на длъжността.

# 35 927
Със Слави премиер и Луна президент ще си имаме нова дуетна песен преди всеки следващи избори. По-добре от нова дупка в републиканския бюджет, не ли?

Слави премиер!
Луна президент!
Аз космонавт!

# 35 928
Ето кой ще е култовият дебат между каднидати. Луна срещу Радев , ще му върже езика на джуфка, тя в Биг Брадър влезе на бял кон с народна носия, сега как ли ще се яви в студиата Joy

# 35 929
Ето кой ще е култовият дебат между каднидати. Луна срещу Радев , ще му върже езика на джуфка, тя в Биг Брадър влезе на бял кон с народна носия, сега как ли ще се яви в студиата Joy

При положение че буквално сервира себе си на гостите си в Черешката на тортата, сигурен съм, не е лишена от въображение. Ще “открадне дебата” още с влизането.

Сред предложенията ми за возило са еднорог, камила и каляска. Тоалета на вас ще оставя, че от женска мода не разбирам.

# 35 930
  • София
Със Слави премиер и Луна президент ще си имаме нова дуетна песен преди всеки следващи избори. По-добре от нова дупка в републиканския бюджет, не ли?

Скрит текст:
Слави премиер!
Луна президент!
Аз космонавт!

Hope4C, дали тия наш`те убавци ги е страх да си съобщят кандидата, че ГЕРБ да го изиграят мръснишката, като го подкрепят Confused
Мислиш ли?

# 35 931
В Черешката не съм я гледала, но в БРадъра онеми Фънки, доколкото помня, Динко я носеше , а тя веднъж прекоси двора, пълзейки . Мале мила, тази наистина се кандидатира, е това е то .
Страните-членки на ЕС вече ще вдигнат ръце. Херо дали ще отиде да я посети Joy

Нинанн,  ДБ събраха ли гласовете за регистрация, аз вчера наистина се учудих. Дори симпатичната дама, която ме помоли да се подпиша, мислех да не си ти .

# 35 932
Няма ли някакъв психопреглед преди някой да се кандидатира? Сигурна съм че Луна има патологии несъвместинми с изпълняването на длъжността.
Не е поставена под запрещение, макар че мен от тези, които са поставени под запрещение не ме е страх, страхувам се от непоставените, които се имат за нормални. А и не съм много сигурна откъде ще намерят правилните хора за извършване на "психопрегледа" Laughing. Такива, които са "нормални" имам предвид.

Може и да го върже, на него всичко му е написано предварително. Импровизация нула.

# 35 933
Браво на Луна. То все някой трябва да се жертва  в името на шоуто Grin Как ли и е истинското име? Едва ли по паспорт е Луна, ама може да е всъщност.
Абе тя ако влезе по носия пак бива, ама да не развърти камшика. Добре, че ще мятка около Радев, а не около Йотова примерно, щото последната ще я натупа на място Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35 934
Насред целия парламентарен и президентски цирк последните месеци, Луна ми се струва баш на място Grinning

# 35 935
То сега няма смисъл, трябваше ББ да се кандидатира тогава срещу Радев вместо Цачева, сега щеше да е президент и можеше правителство на ГЕРБ и по-добре да управлява  пандемията без неговите глупави намеси и без саботажите на Радев..

Видяхме как я управлява пандемията до април 2021 г. Колко беше надсмъртността в България за 2020 г.? Май пак бяхме първенци в някаква статистика.

# 35 936
Насред целия парламентарен и президентски цирк последните месеци, Луна ми се струва баш на място Grinning
Нали? Събирателен образ е тя Laughing
Точно същото си помислих преди малко. А и шоуто предстои, сега малко е затишие пред буря.

Видяхме как я управлява пандемията до април 2021 г. Колко беше надсмъртността в България за 2020 г.? Май пак бяхме първенци в някаква статистика.
Ние и сега сме първенци. Пак е заради ББ ...

# 35 937

Скрит текст:
Слави премиер!
Луна президент!
Аз космонавт!

Hope4C, дали тия наш`те убавци ги е страх да си съобщят кандидата, че ГЕРБ да го изиграят мръснишката, като го подкрепят Confused
Мислиш ли?

Начии...не. Бойко Борисов рече и отсече преди две седмици, че има сигурен кандидат и знае кой е.

Каквото искат да правят, само да не подкрепят Луна. Не за друго - ще ме спрат да гласувам за нея. Притеснява ме, че отговаря на профила на техния кандидат - “добре позната личност в обществото”. Sad

# 35 938
  • София
Браво на Луна. То все някой трябва да се жертва  в името на шоуто Grin Как ли и е истинското име?
Скрит текст:
Едва ли по паспорт е Луна, ама може да е всъщност.
Абе тя ако влезе по носия пак бива, ама да не развърти камшика. Добре, че ще мятка около Радев, а не около Йотова примерно, щото последната ще я натупа на място Stuck Out Tongue Winking Eye

Говори се, че е Лухче. Туркиня била.
Подозирам, че това е скритият кандидат на ДПС.

АРТЕМИС, нали разбра - Радев е виновен, защото е саботирал Joy Joy

# 35 939
Не може да е на ДПС Луна, те си правят нещата с гръм и трясък. А е и твърде разкрепостена за тях, според мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт