Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 196
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 540
  • Разпиляна във въображението
И Герджиков е невинен според КПКОМПИ , че е сключен договор с мама. 1:1 с Радев Simple Smile

# 36 541
Радев спечели, защото достатъчно хора гласуваха за него. И защото Нинова  изхарчи цялата годишна субсидия за застъпници, които да стоят във всяка секция - за да не се повтори случая с Ивайло Калфин - допускам, че не знаете за какво става дума.
Какъв е случая с Калфин, наистина не знам.
А за Радев гласувахме много и много съжаляваме.

# 36 542
Тази година с интерес ще следя Офнюз, тъй като на предишния балотаж бяха за Цецка.
Сега обаче май са леко враждебни към кандидата на ГЕРБ:
"Ректорът на СУ и деканът на ЮФ не знаели, че Петър Илиев съществува" - https://offnews.bg/politika/rektorat-na-su-i-dekanat-na-iuf-ne-z … Gq92iLyeVrdV5ja4A

# 36 543
Радев спечели, защото достатъчно хора гласуваха за него. И защото Нинова  изхарчи цялата годишна субсидия за застъпници, които да стоят във всяка секция - за да не се повтори случая с Ивайло Калфин - допускам, че не знаете за какво става дума.

Сега можете да омаловажавате избора му, но това не променя нищо. Нито ГЕРБ, нито Цецка Цачева тогава излязоха, за да загубят - сегашното са приказки за наивници как Бойко Борисов не искал президентството да бъде на ГЕРБ, понеже еди какво си.
За мен гласуваха за него, защото нямаше за кого и то хора , които никога не са подкрепяли БСП. Българите, незнайно защо много се умиляват от униформи. А иначе Радев си е ръб от всякъде, грам харизма няма и дар слово също.

# 36 544
Значи да приемем, че Борисов нарочно е предложил Цачева. Целта му е била да хвърли държавата в нови избори за НС.

# 36 545
Значи да приемем, че Борисов нарочно е предложил Цачева. Целта му е била да хвърли държавата в нови избори за НС.

Искаше да се отърве от РБ и търсеше предлог , за да хвърли оставка. За това хвърли 'магарето' Цачева под влака.

# 36 546
Тази година с интерес ще следя Офнюз, тъй като на предишния балотаж бяха за Цецка.
"Ректорът на СУ и деканът на ЮФ не знаели, че Петър Илиев съществува" - https://offnews.bg/politika/rektorat-na-su-i-dekanat-na-iuf-ne-z … Gq92iLyeVrdV5ja4A
Ами той и Слави не е знаел, че съществува, докато не му е налетял на правия телефон случайно, пък ни го хробута като знакова фигура

# 36 547
Цецка пък изобщо не харесвах, точно нея ли намериха да сложат за кандидат тогава? Поне да ги бяха разменили - адмиралът да е кандидат за президент, а тя да е вицето.
С Цачева за президент ГЕРБ бяха наясно, че няма да спечелят. Защо я издигнаха и каква им беше играта, не ми я ясно.

Според мен Бойко тогава беше във вихъра си и смяташе, че магаре да предложи - магаре ще изберат. И с Цецка Цачева доста гласове подари на Радев, който иначе нямаше никакъв шанс да спечели, ако Бойко беше извадил наистина качествен кандидат. Т.е. ако тогава беше се кандидатирал някой, като Анастас Герджиков, със сигурност щеше да спечели срещу Радев. И не, защото щеше да е по-разпознаваем, а защото щеше да е от ГЕРБ.

# 36 548
Да, той Борисов със сигурност е знаел през 2016, какво ще се случи 2020 г.

# 36 549
Ами той и Слави не е знаел, че съществува, докато не му е налетял на правия телефон случайно, пък ни го хробута като знакова фигура

И един мармот завива шоколада Simple Smile
От любопитство отворих рецензията на Близнашки за докторантурата на Петър Илиев - ами този човек е връзкар на връзкарите, личи си от километър. На 5 май го зачислили на 7 и 8 май си взел двата минимума Simple Smile Минал през всички вътрешни обсъждания, през вътрешна защита, и на 26 юни го отчислили... Ами... нали...

Колкото до книгата му - изглежда хората извън науката мислят, че учените пишат там някакви книги, които след това никой не чете, особено останалите учени в същата област Simple Smile
Доколкото имам някакви наблюдения върху скоростта на разпространение на подобен тип пикантна информация из научните и академичните среди - не само всички в катедрата и факултета са знаели, ами и в други университети са били наясно.

# 36 550
Да, той Борисов със сигурност е знаел през 2016, какво ще се случи 2020 г.

Идеята е по-скоро, че умишлено е предложил обречената на неуспех Цачева, за да хвърли държавата в предсрочни парламентарни избори през 2017-та, което и направи.

# 36 551
Пусти Радев поне нещо да го бяха хванали в крачка за пет години ама няма.

Ами понеже в друга тема си говорим за имоти, та тъкмо ми показаха ценови брашури на ел кабели - цената им е малко под 3 пъти (почти 300 процента) повишена в сравнение с преди 6 месеца. Така като гледам и другите цени, вкл на хранителни стоки, няма какво да се хваща в крачка, Радев наистина ще даде име на тази зима - "Радевата зима". Гледам, че някои още се забавляват, но скоро май на мнозинството няма да им се до смях. Simple Smile

# 36 552
Да вземем последното да го предложим в ЕС и да стане официално "Радевата зима 2021/2022". В крайна сметка не само тук растат цените, тока, газта...

Иначе "супер" - цената на газта е с 36,2 % нагоре от днес.

# 36 553
Между другото 'България изпусна и теоретичен шанс да вземе аванс по плана за възстановяване'. Причината -  не сме внесли своя проектоплан в Брюксел, срокът, за което е бил  30 април. Към въпросната дата имахме редовно правителството.

# 36 554
И на мен ми мирише, че точно това ще стане и както някой беше казал от анализаторите не помня кой- Радев ще се състезава с цената на тока. Не ми е смешно въобще.

Цената на енергията едва ли има нещо общо с Радев и неслучайно в доста европейски страни взимат мерки да защитят населението си, EС също казаха, че ще разработят комплекс от мерки, които да препоръчат на членките, за да могат да действат, без да нарушават правилата на Съюза.

Само че аз от форума разбрах, че при нас на мерките за защита на населението от скока на цените му се вика "комунизъм" и явно добрият вариант е всеки да се оправя сам.

Общи условия

Активация на акаунт