Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 291
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Cardy, доколкото разбирам сега пробива този мъдрец, така ли ?
Има едни гелчета на фирмата Pierre Fabre, които много успокояват.Аз в момента съм с пробиващ мъдрец и се родих с това гелче, купих го след консултация с моя стоматолог.Водата им за уста също много ме успокоява.

Това сега е друг мъдрец. Мисля, че вече е избил, но не съм много сигурна и че сега просто си расте.
Благодаря за съветите. 💜
Ще изчакам най-късно до утре, защото реално болка нямам, имам само в сливицата. Което до някъде си мисля, че е нормално.... даже днес май съм по-добре от вчера. Просто съм ужасена да не ме застигне същото...

toni долен мъдрец е.

# 166
Това сега е друг мъдрец. Мисля, че вече е избил, но не съм много сигурна и че сега просто си расте.
Благодаря за съветите. 💜
Ще изчакам най-късно до утре, защото реално болка нямам, имам само в сливицата. Което до някъде си мисля, че е нормално.... даже днес май съм по-добре от вчера. Просто съм ужасена да не ме застигне същото...

Да, каза ми, че е нормално да боли и сливицата.Трудно преглъщам и аз, но всеки ден става все по- добре. Simple Smile

# 167
Последно ви спамя с моя мъдрец.
Padora много ти благодаря за бързите отговори. Надявам се да е отминало до утре, иначе след жабурене с тоалетна вода, май ми става по-лекичко 🙏🏼

П.С. За да ви завържа друга дискусия. Моля препоръчайте някое сериалче. Напоследък съм се “зарибила”, а хич не съм кинофен. Изгледах от-до “отчаяни съпруги”, за кой ли път вече....
Изгледах и “Бялата принцеса”. Уникално сериалче от 8 серии.. 👌🏻

# 168
Мами от София, моля ви спешно за помощ. Изведнъж отникъде ме заболя мъдрец, ходих на лекар, оказа се че трябва да се вади.

Интервенцията е хирургическа. Моля ви препоръчайте ми добър и надежден специалист за такава работа, че не търпи отлагане положението.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:03 от Istinata3

# 169
Мами от София, моля ви спешно за помощ. Изведнъж отникъде ме заболя мъдрец, ходих на лекар, оказа се че трябва да се вади.

Интервенцията е хирургическа. Моля ви препоръчайте ми добър и надежден специалист за такава работа, че не търпи отлагане положението.

Мога да ти дам телефон на зъболекаря ми. При него ходи страхотен хирург, но нямам негови координати. Предполагам, че ще ти даде, ако го попиташ.

# 170
Привет и от мен!
Днес пак ще ви се оплаквам 😭 преди месец имах проблем с мъдрец и пих АБ. Голяма драма беше. Отмина и забравих.
Да, ама сега пак същия проблем.... с друг мъдрец.... от другата страна! 🤦🏼♀
То не бяха зацапвания, то не бяха мъдреци. Връща ми се, за дето не ми е лошо и не ми се гади. 🤷🏻♀
Та... тук имаше мамче, което мисля беше стоматолог. Ще съм много благодарна, ако се включи с мнение.
Миналият път не можех да си отварям устата буквално, болеше ме сливицата и едната ми страна на лицето беше буквално подута. Сега като се погледна, виждам около мъдреца, че е подуто, но не бих казала, че ме боли, ами е лек дискомфорт. Боли ме повече като преглъщам, самата сливица. Имам спомен, че като са ми растяли мъдреците все ми е било некомфортно и съм имала болки в гърлото, но след последния път се вглеждам в най-малката подробност и изпадам в ужас да не стане същото. Пак АБ..... че и ако случайно се влоши и трябва да пия АБ, се притеснявам, че трябва да правя изследвания, отделно след няколко дни съм на БХС..... да не се повлияе нещо резултата.... ще се побърквам.
Надявам се да е нормално това при никненето на мъдрец и просто да няма нищо общо с миналия път. Чудя се само с какво да си облекча болката....
Здравей ,аз съм стоматологът Wink
Ако виждаш нещо като шапчица точно над зъба ,която при допий боли и/или кърви , това е от пробива .
В такъв случай не е нещо спешно ,мн често се случва и не минава бързо, за ден два няма как да мине.
Там трябва колкото и да боли и кърви да се почиства с четката за зъби,жабурене с вода за уста и гледайте да се храните и на тази страна ,дори малко да боли.
Иначе гелчета като Eugel също са ок, но ако има възпаление под тази шапчица няма как да мине ако механично с четката не се премахва храната Wink
Дано да е от това Simple Smile
Подрави

П.С. И аз да се похваля мина моят преглед при проф.Марков ,чакам резултати от БХС.
Той каза че всичко е наред с бебчето и потвърди че е момче 💙
Иначе прегледът беше много добре и съм доволна ,показва и обяснява,има отношение и отговаря докторът ако има въпроси Wink
На мен не ми дадоха диск или снимка,дано на следващата ФМ ми дадат Wink

# 171
Аз съм крайно неромантична личност Даже не съм се сетила, че някакви изненади мога да правя😂Като казвахме на родата извадих една кутия бонбони и казах Бременна съм и толкова .Вчера пък за пола изобщо и не съм се замисляла да изненадвам моя мъж.Обадих му се веднага по телефона и казах, какво е казала докторката.
Аз винаги съм искала момиче .После в последно време ме налегнаха черните мисли на Ели, ако има същите проблеми като мен и не може да забременее.Ако наследи моите заболявания, ако , ако , ако.....Но в крайна сметка за какво в живота има гаранция.Може да е момиче и всичко да му е ОК, може да се роди момче и да е болно.Каквото ни е отредил живота , такова.

# 172
Може, да. Всякакви варианти приемам. Записала съм св утре при един доктор, но той е младо момче. Завършил миналата година. Малко се притеснявам. Ако не бях бременна, нямаше да е проблем. Но при тази ситуация...

Мога да ти дам телефон на зъболекаря ми. При него ходи страхотен хирург, но нямам негови координати. Предполагам, че ще ти даде, ако го попиташ.

# 173
Пратих ти го на лично. По-добре на GSM-a звънни, че не знам стационарния актуален ли е.

Може, да. Всякакви варианти приемам. Записала съм св утре при един доктор, но той е младо момче. Завършил миналата година. Малко се притеснявам. Ако не бях бременна, нямаше да е проблем. Но при тази ситуация...

# 174
Аз имам най-железните аргументи в полза на момиче: живеем повече, по-ниски проценти самоубийства, по-рядко работим тежък физ. труд, не ходим на война, обществото и законите ни пазят, например при развод, домашното насилие е лесно смилаемо за обществото , ако си жена, но не и ако си мъж, имаш абсолютната привилегия да раждаш и да си майка, това в общи линии. Но все пак сега с второто имам един вътрешен егоистичен гласец, който иска да съм отгледала и момиче, и момче... та така. Рационална съм по принцип, ама си имам граница явно.

# 175
Момичета, може ли да ми кажете колко трябва да е ТСХ , в момента съм 12г.с.+5дни.
В нета чета различни неща, а с лекаря ще се чуем утре сутрин за коментар.

# 176
Здравейте, за съхранението на стволови клетки съм твърдо ЗА, те първоначално се пазят 25 г, но след това,пълнолетно вече детето,подписва нов договор и продължава да ги съхранява, нямат срок на годност. Моят вуйчо и с множествена склероза и преди 10 години прави лечение със стволови клетки в Германия и резултата е просто страхотен!  За лицево челюстен  хирург препоръчвам д-р Полихронов, страхотен специалист.

# 177
Момичета, може ли да ми кажете колко трябва да е ТСХ , в момента съм 12г.с.+5дни.

Под 2. Пиеш ли Еутирокс/Л-Тироксин?

# 178
За ТСХ при бременност скача доста,моят беше 2.11 и ендото каза нищо за сега

# 179

Под 2. Пиеш ли Еутирокс/Л-Тироксин?

Неее, нищо не пия 🙄
Преди трансфера беше 1,4

Общи условия

Активация на акаунт