Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 278
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Яна, всички стискаме палци! С трепет чакам и аз!

# 151
Добро утро!
Аз съм в нормалния си ритъм, сутрин ставам с гадене и бягам към тоалетната и след това до обед корема ми е на топка и ми е гадно. Grinning Свикнах даже вече, повръщането сутрин ми е рутинно, както миенето на зъби, част от мене вече. Grinning
Аз казах на моите родители, а ММ на неговите и на сестра му.Не е било нищо специално, без конфети, тениски и ревящи баби.Всички се зарадваха и дотам.

# 152
Ох, и аз съм така. Който ме е питал директно си казвам бременна съм и толкова. Не съм много по специалните изненади и грандиозни новини, а пък и хората като че ли очакват да им го кажеш. Поне при нас беше така Satisfied
Редно е да се изчистят конфетите и на открито.

Аз казвам по най-невълнуващия начин. Бременна съм. И толкова. Не обичам суетня. Режа всякакви превъзнасяния и мразя да ме разпитват, как съм, в контекста на бременността.

# 153
Добро утро!
Ели, честито синичко. Знам колко се надяваше да е момиченце, но така е трябвало да бъде. Както сама казваш другата снежинка си те чака и дай Боже да се роди и да е мечтаната ти девойка. Аз също малко се разочаровах като ми казаха, че ще е момиче (въпреки, че имах такова предчувствие), но сега не мога да си представя да е момче. В крайна сметка най- важното е да са живи и здрави бебоците! Blush
Относно съобщаването на бременност аз също съм като Тони- предпочитам да си кажа направо и да не ме натоварват постоянно с въпросите как си, всичко наред ли е?
Иначе за съобщаване на пола, аз мислех с ММ да го направя, но като ми казаха той беше до мен и направо го изстрелях, та пропаднаха разни конфети и кексчета Grinning Общо взето аз съм от скучните, но пък живот и здраве ако имаме друго детенце ще разчупя обстановката.

# 154
  • Казанлък(Бургас)
Момичета много ви благодаря за стиснатите палци! Още си тръпна в очакване телефона ми да звънне. Мисля положително, но сърцето ми е свито.

# 155
Момичета много ви благодаря за стиснатите палци! Още си тръпна в очакване телефона ми да звънне. Мисля положително, но сърцето ми е свито.

Всичко ще е наред ! Чакаме с нетърпение да пишеш 😍

# 156

За родата на ММ ще издържа до Великден просто ги няма сега около нас и е лесно. Рядко се чуваме. Едните са в чужбина, а другите извън града. На баща ми ми се иска да кажа вече. Приятелите се досещат, но от възпитание не разпитват чакат да си кажем, но и едните  са хора с деца и знаят как е в началото на бременността и явно влизат в положение.
И аз не обичам да ме разпитват. С първата бременност направих една снимка с кучето и сега за това ми се иска да е и детето и кучето. 😁 А и хем ми се иска просто да го кажа и да се приключи.
Забравих...Честито на всички за хубавите резултати и пола!
Хайде и вече гаденето да приключва при всички! 😊

# 157
Тъй като аз съм Монк вкъщи и изненадите се обмислят така, че да се чистят лесно 😂, обсъждахме да е балон с цветен газ ли слагат вътре или пудра 🙄 Нещо подобно, което се изпарява и трябва да се съберат само парчетата от спускания балон. А ние живеем буквално на един тротоар от малко паркче и мислех там да го направим, защото си нямаме двор.

# 158
Аз заложих на картички 😂 На таткото му направих картичка сърчице и вътре текста беше като писмо от бебо "Здравей тате, пиша ти от коремчето на мама ще се видим скоро" нещо подобно, видях идеята от форума ии теста сложих в пликче, беше на 14 февруари 😍 Много се развълнува, на неговите родители каза като им показа неговата картичка много си я хареса.
На моите родители в картичка им написах "Най-добрите родители биват повишени в баба и дядо" и една ехографска снимка. Не бяха много уау изненади, по-сантиментално,но много мили моменти ни останаха.

# 159
Привет и от мен!
Днес пак ще ви се оплаквам 😭 преди месец имах проблем с мъдрец и пих АБ. Голяма драма беше. Отмина и забравих.
Да, ама сега пак същия проблем.... с друг мъдрец.... от другата страна! 🤦🏼♀
То не бяха зацапвания, то не бяха мъдреци. Връща ми се, за дето не ми е лошо и не ми се гади. 🤷🏻♀
Та... тук имаше мамче, което мисля беше стоматолог. Ще съм много благодарна, ако се включи с мнение.
Миналият път не можех да си отварям устата буквално, болеше ме сливицата и едната ми страна на лицето беше буквално подута. Сега като се погледна, виждам около мъдреца, че е подуто, но не бих казала, че ме боли, ами е лек дискомфорт. Боли ме повече като преглъщам, самата сливица. Имам спомен, че като са ми растяли мъдреците все ми е било некомфортно и съм имала болки в гърлото, но след последния път се вглеждам в най-малката подробност и изпадам в ужас да не стане същото. Пак АБ..... че и ако случайно се влоши и трябва да пия АБ, се притеснявам, че трябва да правя изследвания, отделно след няколко дни съм на БХС..... да не се повлияе нещо резултата.... ще се побърквам.
Надявам се да е нормално това при никненето на мъдрец и просто да няма нищо общо с миналия път. Чудя се само с какво да си облекча болката....

# 160
Ако е горен мъдрец, аз не бих чакала, а бих отишла да го види зъболекар с някакъв хирургичен профил.

Аз ако напиша такава картичка на мъжа ми, ще ми се изсмее истерично, после ще ме погледне със съжаление, какво ми става и накрая ще си помисли, че е скрита камера, хаха. Ние сме много цинични (нямам предвид речево вулгарни, разбира се) и грам, ама грам не сме романтични. Как са различни хората...

# 161
Cardy, съжалявам за всичко което ти се е струпало. Пожелавам ти от сърце, това да е последното ти препятствие и скоро всичко лошо да е само спомен 🍀🙏
Задължително иди на зъболекар. Не чакай.
При нас за третото децата казаха на баща си 😂😂😂 Аз като излизах с теста от тоалетната и малката ме хвана. Плака от вълнение и каза на брат си, който е тийн и въобще не се вълнува от нищо 😂 Та мм влиза и те крещят срещу него. Май не беше много романтично 🤣

# 162
Cardy, доколкото разбирам сега пробива този мъдрец, така ли ?
Има едни гелчета на фирмата Pierre Fabre, които много успокояват.Аз в момента съм с пробиващ мъдрец и се родих с това гелче, купих го след консултация с моя стоматолог.Водата им за уста също много ме успокоява.

# 163
Върнах си милите спомени от деня, в който видях двете чертички. ММ чистеше гаража, че е пълен с мебели, а трябваше да го изпразним. Аз бях вкъщи и като станах реших да направя тест, но нямах големи очаквания, защото предната седмица бях правила и беше отрицателен (имам дълъг и нередовен цикъл). таа направих обикновена лентичка и я забравих в тоалетната, по едно време отивам и гледам някаква бледа втора линия, тичай към прозореца, снимах си я и слизам към гаража, едвам удържам да не ревна иии му бутам телефона със снимката на чертичките. Той милия вика да не си в овулация... и аз казвам не, ама няма да мога да ти помагам да местиме мебелите от гаража и реев.. че няма да мога да чистя гаража, после рев от страх и така в тъмния и прашен гараж ми беше най-милия спомен от тоя момент.

# 164
Bumbara9, здравей сестро 😁 и аз в клуба на Монк.
Cardy, най-добре отиди на зъболекар, не е шега работа. Вече има доста видове АБ, които могат да се пият по време на бременност. Аз с първата в 5-6м имах болки от нерв и ми го умъртвяваха даже, но бях успокоена, че всичко ще е ок с бебето. Вече медицината е доста напреднала. Също и в 8м пих АБ, че бях доста болна тогава.

Общи условия

Активация на акаунт