Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 277
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • омъжена
Аз си направих вече застраховка живот и  бенефициенти са децата. До 18никой не може да пипа парите. Е дай Боже да съм жива и здрава .Това си е хубаво като сметнем какви са пенсиите в Бг поне това ще са ни сигурно пари за вбъдеще.  А и мъжа ми има застраховка живот. Това със стволовите клетки е хубавоно една приятелка ми каза,че искала да го направи и като се замислила луди пари се дават да се пазят,а ако не ти потрябват никога. То си е 50:50 ох аз днес доста разходки и като ме  сряза една остРа болка ниско долу в корема. Полежах пих но шпа и сега съм на кафе с приятелка. Не ме свърта с това хубаво време.

# 136
Момичета има ли някоя от вас на която и играе кръвното ? Моето както е 120-125/70 става 105-100/50 и главата ме боли отпаднало ми е ...

# 137
Моето играе, но все е ниско. От 100/60 отива на 80/40... Главоболие и отпадналост нямам обаче. Имах в началото и до средата на втори месец много проблеми с главата, но като се адаптирах към безкофеиново кафе ми минаха. Мисля, че беше основно от кофеинова абстиненция.

# 138
Не, далеч не смятам да отлагаме. Док каза, че в петък след ФМ ще обсъдим подробно всички резултати и ще ми каже къде да ида и какво да правя. Надявам се да се регулира в най-скоро време.
А междувременно ми даде един списък с подходящи и неподходящи храни в този случай, така че залавям хранителния режим, все пак храната е оптималният лек.

Можеш ли да споделиш списъка да го погледна, че и аз съм в това положение?
Днес бях на ендокринолог,  жлезата е ок, но заради стойностите на тсх съм на л-тироксин. Ще е хубаво обаче да знам и какво не трябва да ям.

# 139
Момичетата, които казаха че
имат болка в прасците.. При вас само нощем ли се случва? На мен и през деня вече и то само на единия крак и нещо ме притеснява..

# 140
  • САЩ
Бременелките без симптоми, не се шашкайте, сигурно ще имате момчета Simple Smile Сестрата на мъжа ми не е имала гадене и други симптоми като е била бременна с близнаци, сега са здрави дечица.
Елмазче, аз съм 14+5 и снощи два пъти повръщах, че и мигрена имах преди това. Не знам какво да ям вече..
Аз спя на една страна и леко по корем. Понякога и по гръб ми е удобно, но четох че не трябвало, особено след 20та седмица.
Ели, честито за момченцето, баткото ще се зарадва и въпреки голямата разлика ще са си близки!

# 141
Добро утро! Как сте?
Аз да чукам на дърво почти си казах чао с гаденето. Днес съм 11+5г.с в петък съм на преглед и БХС. Нямам търпение вече. Надявам се да има предположение за пол. Вчера оправях стаята на бъдещата кака предимно дрехи, чистих, сортирах, подреждах, прибирах и видях гд какво ще ми трябва за начало. Тя е на 2,6г трябва скоро и играчките да отсея, че е нещо страшно и така не са и толкова интересни. Аз нямам предпочитания за пол, но ако имаме пак момиченце както таткото най-много иска ще е супер.
Говорихме в началото за интересни начини да съобщим на близките. Аз тогава имах някаква идея, но сега го чувствам по друг начин. Вие как споделихте новината? Иска ми се просто да им кажа без изненади. Единствено майка ми знае, защото ме разкри преди почти месец. Вече ми се иска да започна да казвам на другите. Не знам как да го кажа на баща ми и на близки приятели. На родата на ММ ще кажем около Великден, че тогава ще се виждаме с тях. Част от идеята ми беше да поръчам боди/тениска на дъщеря ми с надпис, но какъв да е той  вече не знам, а и да го правя ли? Дайте идея! 😁

# 142
  • София
И ще издържиш ди Великден?

# 143
Моята дъщеря много иска да съобщим пола с балон с конфети. Постоянно гледа клипчета с различни идеи. Аз мислех да поръчам мъфини с цветен пълнеж, но тя си настоява на балона. Ще помисля още малко. И ние по Великден ще се събираме, скоро загубихме близък и ми се иска тогава да съобщя пола, за да разведря обстановката.
За бодито може да пише просто:"Ще ставам кака!" или "На Великден стават чудеса, а аз ще ставам кака!" 😊

# 144
  • омъжена
Това с балона е супер идея и ние с моето дете ги гледаме клипчетата. Но гледайте да е навън че после какво чистене пада.

# 145
  • София/Севлиево
Ние вчера най-накрая казахме на свекърите и баткото.Леле той каква усмивка извади,онази негова прекрасна усмивка,която обаче рядко виждам.И на сестра ми казах,а тя 100 пъти ме пита сигурна ли съм,че е момче да не са сгрешили.Ами не са.Аз след една нощ даже вече се радвам,че е момче.Ами ако бе момиче и има същите проблеми със зачеването като мен и моите загуби.Това на най-големият си враг не го пожелавам,камо ли на детето си...Имам още една снежинка ,след 3-4 години ще ѝ дам шанс,ако е писано ще се роди,пък каквото-такова...

# 146
Ели, честито ти синичко!
Аз нямам търпение вече за прегледа в понеделник и се надявам тогава да знаем и пола (доколкото е възможно), тогава предполагам че и термина ще ми сменят, защото бебо вървеше със седмица напред.

# 147
Редно е да се изчистят конфетите и на открито.

Аз казвам по най-невълнуващия начин. Бременна съм. И толкова. Не обичам суетня. Режа всякакви превъзнасяния и мразя да ме разпитват, как съм, в контекста на бременността.

# 148
  • Казанлък(Бургас)
Ние вчера най-накрая казахме на свекърите и баткото.Леле той каква усмивка извади,онази негова прекрасна усмивка,която обаче рядко виждам.
Много мило ми стана, когато си го представих. Heart Прекрасно е, че ще дадеш шанс и на снежинката!

# 149
  • София/Севлиево
Яна,на теб обадиха ли ти се вече?Не съм пускала палците и чакам добри новини.

Общи условия

Активация на акаунт