Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 187
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз не мога да разбера - вместо 6-ти и 11-ти клас да ги пускат чак на 17 май, какво пречи да ги пуснат сега, като въртят паралелки А, Б и В първата седмица и Г, Д и Е - втората. Голяма работа, че няма да са 40%, а ще са 50% от децата в училище. И какъв точно епидемичен риск се управлява с това разтягане на престоя у дома. Ми те като почнат и свършат с ПО, после 4 седмици седят у дома. Това някаква безумна карантина ли е, що ли. Ама защо се опитвам и да разбера - то няма смисъл просто Sad.

# 241
  • в страната на чудесата
Ежко, четецът беше силно одобрен у дома и поднасям благодарност! Доверих се напълно. Отворих линка и го поръчах. Дойде с подаръци и даже някаква промоция. Малкият вече чете. Дано не купувам втори Simple Smile
Ще пиша мейл на министъра. Искам да го попитам как ще обяснят на децата справедливостта Simple Smile Ако ми отговори, ще се похваля.

# 242
Лейка, пиши по-бързо! Все пак утре е петък, има време за нова заповед. 😀
Според мен и него му писнА и иска по-скоро да си ходи и да се отърве от отговорност.

# 243
  • в страната на чудесата
Днес пропуснах златен шанс, че го засякох...Ама понеже ме нападнал Алцхаймер докато стопля откъде ми е познат 😂😂😂😂

# 244
  • София
Лейка, късмет е извадил усещам Joy

# 245
  • В офиса
Ежко, мерси! Много полезно споделено мнение. И книгата е доста поучителна (а имах работа да довършвам, ще ми излезе през носа Simple Smile) Пратих я и на детето, да разпраща.
Вече се правят планове как ще си готвят в общежитията и т.н. (тя рибата в морето, но...) Шарки, вие май твърдо сте решили за отвъд океана и няма да мога да те изкуша със сармички в общежитията и хубава компания?
Що ви чета, значи, и аз поръчах четец (с бухал!), ще е за подарък след 15-и, без значение резултата.

# 246
  • в страната на чудесата
И аз взех бухал!!!
Simple Smile

# 247

Да ви се чуди човек, защо ли? Smiley

# 248
  • София
Защото не са намерили таралеж. Laughing

# 249
Бе вие що не спите😀

# 250
  • в страната на чудесата
Ами моят четец дойде с разни книги вътре, и се изкуших Simple Smile
Четох тримата мускетари, не съм го правила 20 години Simple Smile
Сега малко ми се спи Simple Smile

# 251
  • София
И аз четох Тримата мускетари тези дни, но на книга, намерих едно доста старо издание при свекърите, такива хубави спомени ми върна! Обожавах тази книга като дете, а сега не мога да накарам дъщеря ми да я прочете, утешавам се само, че на 14 може би е малка за нея така или иначе. Но си мисля, че аз май на толкова я четох, може би 15.

# 252
Защото не са намерили таралеж. Laughing

Я шът! Ти да не си им адвокат! Laughing

# 253
Вие за калъфи говорите,аз реших,че самия четец е с бухал,Та се убих да го търся. Замислям се дали да сменя на щерката киндъла, но трябва първо да намеря къде да пласирам стария Simple Smile А това малкото чудовище така се е разчело,че не можем да смогнем. 4 книги си взе за 5 дневна почивка и от вчера мрънка,че ги е свършила. Та ще търсим книжарници.
Имам молба към ходещите в Гърция да ме посъветват къде да потърся вила. Трябва ми за наем за 1 месец и задължително с добър интернет. Airbnb ли използвате или някакви местни агенции/сайтове?
Ние се размотаваме пак около Разлог, малката няма търпение да се върне в клас. Дано не и мине котка път.
Лейка, с огромно закъснение, честит празник!

# 254
  • София
Днес пропуснах златен шанс, че го засякох...Ама понеже ме нападнал Алцхаймер докато стопля откъде ми е познат 😂😂😂😂
Че забравят ли се това лице, тези скули...! Ма, Лейке, ма - и ти си една Scream

Общи условия

Активация на акаунт