Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 187
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравният е този, който затваря и отваря училищата, върти ротации и т.н. - господин Ботокс Simple Smile

# 271
  • в страната на чудесата
Графикът за ротацията се предлага от образователния министър.
Птотивоепидемична мярка е х деца от 5 до 12 клас на училище. МОн казва х от кой клас са.
Няма тука нужда от спор.

# 272
Единият казва колко деца могат да учат, другият решава кои, така ли?
Не че има значение.
Няма как всички да са доволни май. Да им напляскат шестиците и догодина да се оправят мисля аз.

# 273
  • София
Аз не споря, мислех, че разговаряме. И да, образователният министър предлага как ще се разпределят класовете при ротацията, но самата ротация се решава от друг, т.е. той се занимава само с декорацията. Joy Казва му се ще пускаме по 3 класа през 2 седмици, пък ти си ги подреди както искаш. На мен лично, като макар и непряк потърпевш, ми е все тая дали дъщеря ми ще е първите две седмици или следващите две. На нея също. Но определено и двете намираме идеята за ротация за абсолютно сбъркана и безсмислена.

# 274
  • в страната на чудесата
Така е Санака, сбъркана е.
Но е също така безкрайно несправедлива спрямо 6, 9 и донякъде 11 клас
Мога да ти кажа, че само 6 и 9 са учили 5 дни от октомври Simple Smile до 17.5 Simple Smile

# 275
  • София
Да, те не си завършиха ротацията. Обаче, да ти кажа, тези две седмици ... с тях или без тях - все тая. Аз мисля, че след Великден ще пуснат всички. За пускането след 12.04. на малките и на ротационен принцип на останалите познах, дано да позная и сега. Simple Smile

# 276
  • в страната на чудесата
Ами не е така. С тях или без тях по отношение на нещо научено. Аз имам предвид усещането за принадлежност, за справедливост, за изоставеност...
Дано си права, макар че едва ли има значение на 5 или на 15 май.

# 277
  • София
Аз мисля, че отношението към някои възрастови групи ученици е отвратително. Мисля също, че от следващата есен пак ще е така. Пак ще е пандемия и пак ученици и студенти ще са у дома. Не мисля, че ковид ще изчезне ей така това лято Sad

# 278
Аз мисля, че отношението към някои възрастови групи ученици е отвратително. Мисля също, че от следващата есен пак ще е така. Пак ще е пандемия и пак ученици и студенти ще са у дома. Не мисля, че ковид ще изчезне ей така това лято Sad
Сакън, не думай!!! Пепел ти на клавиатура, телефон, лаптоп....

# 279
  • в страната на чудесата
Днес се мотах с малкия навън. Всичко си е по старому. Не разбирам защо децата са заключени.
Не разбирам желанието и убеждението на всеки, че разбира от болести, от биология, от ваксини, от епидемиология. Някакъв паралелен свят...
Те децата, ще си се оправят... ние няма Wink

Да видим Бавария какво ще направи, чувам атакуват еврооблигациите. Да не стане, че англетата се спасиха с брекзит.

Казвам Ви наздраве, с една невероятна scaia (от много обичан човек) 🥂🥂🥂

# 280
Пепел ти на езика направо. Недей тъй, що ваксина ще се излее ....

# 281
  • София
Ами пепел, пепел, ама... Просто не виждам как ще се оправим. Хората не искат да се ваксинират - търсят конспирация във всичко и така.

# 282
  • София
Да видим какво ще се случи на политическата сцена. Едни са готови на всичко, за да има нови избори, а други, за да няма нови избори. Сега започна интересното.

# 283
  • в страната на чудесата
Виж Аш, епидемиите си имат естествен ход - това, което се случва без намеса от хората. Тъкмо ще наблюдаваме как е. Според мен ще затихне спонтанно и после 2025 нова и така... Simple Smile

Честна дума нямам идея защо не искат ваксина...

# 284
Петък е, какво сте се сдухали така с тия прогнози, тежка седмица ли?

Общи условия

Активация на акаунт