Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 087
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден Ден, Ежко! Да си жив и здрав!

Тортата е страхотна, браво.

# 601
  • София
Реших, че се шегуваш с тази торта. Joy Честит рожден ден!

# 602
  • софия
Даже прилича на него Simple Smile.

Здравите нерви на свършване: Абитуриентът се е спекъл в страх от бъдещето, вместо диво да се радва на свободата.
Стига бе, за какво се спича? Такива хубави неща предстоят, то зора мина...остава купона. Поне до септември.

# 603
  • София
Ами а де? Ще кажеш, че никога не е бил в Щатите сам? Май прекалено много си стоя вкъщи последните 12 месеца.

# 604
  • софия
Ами а де? Ще кажеш, че никога не е бил в Щатите сам? Май прекалено много си стоя вкъщи последните 12 месеца.
да ти кажа честно, това стоене и на мен взе да се отразява Sad
Онзи ден ми се наложи да отида в любимите на Нико земи и (не мога да повярвам) хората и колите ми се сториха ужасно много. Ама не възмутително заради ковид, ами съвсем ясно усетих дискомфорт от оживеното място.
Не вярвам младежа от това да се спича, може би гаджета, приятели, семейство....

# 605
Абе не е баш като да се вейнеш до Нидерландия. Не му е лесно на хлапето.

# 606
Реших, че се шегуваш с тази торта. Joy Честит рожден ден!
Не. С мен се пошегуваха. Joy
Мерси.

"До свадьбы заживет."

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:32 от Ezhko

# 607
Ама кой се е пошегувал, аз мислех, че само форумът те знае като Ежко? Някоя форумка ли ти е изпратила тази прекрасна торта, или и в къщи си Ежко,😂 моето дете знае, че мечките са ми били любимите животни като дете, но няма представа, че съм Мецан😂😂😂 е, жена ми знае, но слава Богу, ми вика на име.
Но идеята е страхотна, аз ще си поръчам за рождения ден торта във формата на мечка,😀

Ezhko съм отпреди да съм женен, от старите, добри времена, когато интернет значеше UNIX, а системните администратори си падаха шегаджии. И съответния администратор се пошегува с потребителското ми име, после сдипли два практически майтапа, на които твърди, че съм съавтор. Та тортата е най-малкото, което мога да очаквам от нея.

PS И що се затри?
PPS Не е ли по-добре във формата на гърне с мед?

# 608
Я ми търсете и на мен някоя животинка, да сменям името😀 откога се каня.

# 609
  • София
Това? Joy
Скрит текст:

# 610
Много е сладко. Какво е това😀

# 611
  • София
Страхотно е! Ленивец Laughing

Скрит текст:

# 612
Абе страшни сте, аз се изтрих минута след публикуването, защото счетох за неуместен такъв пост на рожден ден, макар и да е шеговит... че го видяли, че го и копирали... егати братче,😂😂

# 613
  • софия
тз, не. Не ленивец за Нот. Нещо друго трябва да е, нещо дето като го видиш и да те кара да се смееш ама будно, ведро.... щото нали, кой знае какво ще изпляска сега Laughing
Нещо такова:
Скрит текст:

# 614
  • София
Не си го сменяй. Никът ти тук вече е марка.

Общи условия

Активация на акаунт