Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 086
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
  • В офиса
ЧРД на патерици на Ежа. Страхотна торта! За догодина Еж на мотор!
И честит професионален празник на Санака и Нот. Нот, не си сменяй името, но си сложи аватар от тези готини предложения.
Шарки, същото - еуфория + спек. Даже като потвърждаваше замръзна - "ама това е супер сериозно решение, да потвърждавам ли". Иначе, да, да скокнеш до Холандия е много по-лесно, а и не е да няма българчета там. Тази година половината СМГ и 20% от АК (образно казано, разбира се) са там. За догодина като нищо да сложат "мотивация" и на тестовете за CS, че да приемат по-малко българчета Wink (пепел ми на клавиатурата Wink)

# 616
  • София
ЧРД на Жежко на патерици! Ще празнуваме три дни ми се струва Joy

# 617
Отпуската ми е до 24-ти май Joy

# 618
  • София
Абсолютно същата работа, на бутона се спече. Ще речвш, че се жени...тия наш’те двамата като по калъп са правени. Тук исках да сложа емотикон за усмивка, ама на мен реално ми се реве (не мога да си направя резервациите за полетите през лятото, а заминавам на 6-седмична екзекютив програма. След две седмици билетите ще са скочили с по още двеста долара.) да се *** в търпението.

# 619
  • в страната на чудесата
Ама Шарки, той може да не иска да ходи в Америка и да е повлиян от твоето желание... а то е толкова силно, че ние виртуално се колебаем вече...
младите хора нямат опит, нормално е да са разколебани. Парите са сериозни, ако няма опция да види как е и да зареже, си е трудно решение...

# 620
  • София
Парите за таксите нямат нищо общо, аз не очаквам от него да ми ги връща. Май му е най-криво, че влезе само в таргет (сайфти) университети. Ама ако искаше в reach, трябваше да се сети в 9 клас, не на края на 12-ти. Успех не се прави за един семестър.

Той не си дава сметка, че кандидатства в супер ненормална година, с двоен наплив на апликанти (заради очакванията за онлайн година има много дали си гап година, плюс добавения отлив на кандидати за Обединеното кралство заради Брекзит). Има голям късмет да е приет на цели три места. И като добавим, че гаджето ще остане някъде в Европа, драмата е пълна. А аз тоя тюрлюговеч вече съм го яла с каката преди 14 години..

# 621
  • София
Извинете за включването, но Notaris (acridulus) си е животинка. Малко е нещо бръмбар. 😃

# 622
  • в страната на чудесата
Извинявай за лаишкия въпрос, бях питала и преди, но така и не разбрах.
Има ли голяма и принципна разлика между таргет и reach университети - като обучение и като възможност след това?
На 19 презокеанска връзка? Ами то си е раздяла...

# 623
  • София
Ще се оправи момчето. Когато мечтаното стане реалност може да настъпи един момент или период на несигурност, колкото и да е щастливо събитието. Млад е, кой знае колко въпроси циркулират в главата му! Най-трудно е когато си добър и имаш повече от един избор.

# 624
  • софия
абе да изоставиш гаджето е сериозно нещо. За някои невъзможно, та даже и обратно действащо. Навремето последвах любовта, повлия ми в избора. И в същото време - не точно, защото с любова изибрах и по-богатия на възможнсти град.( но по-слабото откъм класа място. Не че това ми се отрази и не задминах останалите. от всякакви места) Не са леки такива решения, защото не са еднозначни, има сума ти нюанси...
Важното е децата да усещат избора. Пожелавам ви го.
(и като ви слушам, чак не ми се мисли какво ще е догодина при нас)

# 625
  • София
Според преподавателя му по информатика, който в момента е докторант в Станфорд, разлика в подготовката в бакалавърската степен няма, всички започват от А и В и имат едни и същи курсове. Този университет (22рия, да го наречвм условно) има задължителен платен стаж 6-9 месеца в голяма фирма (GM, IBM, Google). Та на пратика завършват със CV, не само с гола диплома за бакалавър. И понеже е СТЕМ специалност, с 3-годишна OPT виза.

# 626
  • в страната на чудесата
Ами Шарки, това ми звучи супер.

# 627
  • София
Звучи ни супер на нас, възрастните хора с опит, защото знаем кое има значение. За хормонално бурните 18-годишни това са само думи. Те на тази възраст още не могат да направят разлика между секс и любов...

# 628
  • София
И възрастните не могат да направят много често, затова стават всякакви драми. Но любовта си е любов, човек има усещане за това дали обича. Като омагьосан.

# 629
  • в страната на чудесата
И слава Богу, че е така!
То на 18 ако не те блъска хормона, ще свърши света.

Общи условия

Активация на акаунт