Какво направих днес за себе си? - 11

• 53 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Скрежина Гренадин и Мураками .

# 481
  • Mediterraneo
Изчистих си колата отвън и отвътре. ММ я ползва 2 седмици и определено имаше нужда от добро почистване. По- якото е, че го убедих да дойде с мен и да направи същото и с неговата кола. Че му е работна и е нещо страшно вътре Simple Smile

# 482
  • Orihuela Costa,Spain
Работих до обяд, разходихме се с дъщеря ми из мола, накупих и дрехи от Зара, а на мен страхотен черен дънков гащеризон от Пепе Джинс. В момента има намаления и цените са на половина. Доволна съм и защото започнах допълнителна работа😊,за два месеца.Няма да имам цял почивен ден до средата на септември, но ми е много хубаво. Напомня ми за годините, когато бях на 20-30и не знаех що е умора и бягах по цял ден като луда.

# 483
Снощи си нарязах четири сочни домата и ги оставих в хладилника да се изстудят. Залях ги със зехтин и тази сутрин закусих с това и малко картофена яхния.

# 484
Вчера мързелувах край басейна, но преди това дробих клони с клонотрошачка. Идеално ми успокоява нервите такава деструктивна дейност и не си давам играчката на никого Grinning

# 485
Пътувах Heart Eyes

Съседна Гърция много ми липсваше, а и този път отидох доста на юг, не в близката северна част.
А компанията.. беше повече от прекрасна Heart Eyes

Малко снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 16:10 от Витаминче_

# 486
  • Mediterraneo
Пих мохито в бар на плажа с приятелки.

# 487
Поднових картата за фитнес. Юхуууу Hands Metal

# 488
Ходих на маникюр. После изкарах цял следобед в очната клиника, да видят имам ли или нямам нужда от очила. До сега двама лекари ми казаха, че нямам нужда, пък аз с едното око виждам размазано. След като ми изписаха очила, ходих да си поръчам стъкла и си избрах много хубави рамки. С кеф ще си ги нося, като станат готови.

# 489
Откъснах първите домати от градината за този сезон и си направих разкошна салата.

# 490
Изпрах си всички дрехи, които чакаха съботата, проснах ги и си изгладих онзиденшнато пране.

# 491
Направихме резервация за две нощувки на морето. Мезонетче с две спални, кухня, басейн. Събота ми се струва тооолкова далеч...

# 492
Изпратих баткото на гости при свекърите за 2 дни, приключих с домакинската работа. Сега бебо спи, а аз съм се облегнала на огромна възглавница и ровя из форума. Изпих си и кафето на спокойствие. Каня се да си превъртя поредната серия на "Аз, вещицата". Накратко- почивка. Имам нужда.

# 493
Пуснах си изследвания, които отлагах доста време

# 494
  • София
Взела съм си отпуск, че превъртях играта и имах нужда от рефреш. Поръчах си два чифта страхотни обувкиииии, нямам търпение да дойдат. Обмислям по-късно да се разходя по центъра за още покупки. Ей така глезя себе си. Хапнах вкусен чийзкейк...

Общи условия

Активация на акаунт