Какво направих днес за себе си? - 11

• 53 640
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Дойдоха ми четири албума от Япония, чист метълкор Hands MetalSatisfied
Може да изглеждат като момичета японците, но могат да ти изкъртят пломбите с музиката си. Чак съчувствам на съседите No Mouth

# 466
Дойдоха ми четири албума от Япония, чист метълкор Hands MetalSatisfied
Може да изглеждат като момичета японците, но могат да ти изкъртят пломбите с музиката си. Чак съчувствам на съседите No Mouth
Еха, сподели, моля, някоя група. Интересно ще ми е да чуя японски метълкор. Simple Smile

Преди работа бягах 7 км, след това закусих с ужасно вкусни праскови.

# 467
Днес отивам до един от моловете,утре моята невероятна майка стана на 61.Искам да намеря най-красивия букет за нея,балони,торта… Само дано не тръгне бебчо да излиза,че ще ме гледате по новините 😀😀

# 468
Обядвахме само двамата с ММ.  Smile

# 469
  • Mediterraneo
Ние пък ходихме заедно на басейн. Размазах се от кеф.

# 470
И ние вкъщи сме любители на японската култура. Музика, език, Манги, митология, суши, оригами и т.н.
Днес си разглеждах моден журнал на работното място.
Това до днес беше невъзможно. Но за всяко нещо си има първи път. Simple Smile Надявам се скоро да повторя.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:37 от Катерица

# 471
  • София
Не днес, но вчера си взех болничен, за да се погрижа за детето си! Не съм взимала болничен повече от година…
А днес станах рано, за да пия кафе на спокойствие.

# 472
Приключих с ежегодното си прочистване на дома от вещи и дрехи, които не използвам. Унищожих стари и вече неактуални документи. Подредих всичко вкъщи. В момента в гардероба си имам само дрехи, които харесвам и нося. Сутрин като избирам какво да облека, не си мисля, че нямам какво да нося, а че искам да облека всяка една дреха. Тази година смених някои мебели. Чувството е много удовлетворяващо.
Имам и час за фризьор днес Blush

# 473
Бях на козметик, сега кожата на лицето ми е мека на допир и много свежа.

# 474
Първи плаж за сезона

# 475
  • Bарна, морето, сините вълни
Със семейни приятели ще се възползваме от нощ на музеите, за да посетим някои музеи, както и аквариума, който съм сигурна, че ще е много интересен за малката. След това ще вечеряме на заведение и ще се разходим из морската. Жалко, че ММ няма да бъде с нас, но днес е цял ден на работа.

# 476
  • София
4 часова разходка сред природата.

# 477
Сладолед Мохито снощи правих и днес ще го изям - че голяма каръщина цял ден.
Сега се тъпча за утешение .

# 478
10 часа разходка с кумовете ни. 😊

# 479
  • София
Нова френска стъклена тавичка за печене.

Общи условия

Активация на акаунт