Оригинални парфюми за уникални жени! Как да ухаем цял ден прекрасно?

• 9 494
  • 357
  •   1
Отговори
# 90
❥ Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови или
други? Защо именно това са фаворитите ви?- Обичам ориенталски, цветни и плодови аромати.
❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня?- Съобразявам парфюма със сезона, съобразявам го и с настроението си.
❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата?- Обръщам внимание на трайността и силата на аромата, опаковката не ме интересува.

# 91
Предпочитам цитрусови аромати и не се съобразявам според сезона. Избирам първо по аромат и трайност и след това опаковката.

# 92
Харесвам цветно-плодови аромати, защото са свежи и по-леки! Винаги съобразявам ароматите с повода. Опаковката не ми е важна, залагам на трайността на аромата.

# 93
Предпочитам флорални и плодови аромати.При избор на нов парфюм обръщам внимание на всичко- време от деня,повод.При избора на парфюм обръщам внимание на аромата, цената,трайността върху кожата и не на последно място и на опаковката.

# 94
❥Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови или
други? Защо именно това са фаворитите ви? -- плодови, цитрусови и цветни аромати.

❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня? -- Да, съобразявам го. През лятото предпочитам по-леки аромати, през зимата по-сладникави и малко по-тежки.

❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата? -- Най-важна е трайността на аромата за мен.

# 95
  • София, Дружба 2
Предпочитам цитрусови  и флоролни аромати.
Съобразявам ароматът с повода, тоалета и сезона.
При избор на аромат предпочитам да е траен.

# 96
Предпочитам цветни и плодови аромати.
Съобразявам със сезона.
Опаковката има значение, но не е водеща.

# 97
Здравейте,
За мен парфюмът има огромно значение! Гледам всичко - трайност, шишенцето (дали става за малка чанта или не) опаковка, спрей помпата. Ароматът избирам според сезона - зимата и есента - тежки, ориенталски, а пролетта и лятото - флорални, леко сладникави, не тежки. Предпочитам парфюм с дървесни нотки, т.к. Се задържа повече на кожата ми. Иначе имам всякакви, все пак зависи и къде отивам - на вечеря или в офиса или на плажа - за всяко място имам определени парфюми

# 98
  • София
Не събразявам аромата с повода, не харесвам силни аромати. Предпочитам леки флорални аромати.

# 99
❥ Любимите ми аромати са сладки - например ванилия, шоколад, плодови, цитрусови, от цветните харесвам жасмин 😍 Не мога да определя защо са ми фаворити, просто обожавам тези миризми
❥ Съобразявам го, да. Лятото използвам по - леки и свежи аромати, за разлика от зимата. Също при официални поводи избирам по - силни аромати.
❥ Най - вече да ми допада аромата, след това взимам под внимание трайността. Видът на опаковката не е от голямо значение за мен Simple Smile

# 100
Предпочитам силни аромати през зимата и по- леки флорални през лятото. Съобразявам с повода.

# 101
Обичам сладки аромати,ориенталски.
Съобразявам се с поводи и сезона.
Държа да е траен.

# 102
Предпочитам аромати  с мирис на цветя.
Съобразявам парфюма със сезона .
Когато изборам нов парфюм обръщам внимание на сезона, марката , цената , отзивите.
Ако ароматът му предизвика в мен позитивни асоциации, става мой.

# 103
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Обичам цветни аромати,които съобразявам със сезона.
Качеството и дълготраен аромат са важни.

# 104
Обичам цветни и плодови аромати.
Не съобразявам избора на парфюм със сезона, важно е моментното ми настроение.
Винаги се впечатлявам от красиви опаковки, трайността също е водеща.

Общи условия

Активация на акаунт