Оригинални парфюми за уникални жени! Как да ухаем цял ден прекрасно?

• 9 494
  • 357
  •   1
Отговори
# 75
Страхотна игра, благодаря! ❤

♡ Харесвам дървесни, ориенталски нотки. Обожавам сладките гурме парфюми.

♡ В последно време се улавям, че изобщо не се съобразявам със сезони или поводи - нося си любимите аромати непрекъснато, с някои от тях абсолютно изразявам себе си!

♡ Най -важният критерий е ароматът да е силен и присъствен. Другото не ми е важно!

🍀🍀🍀

# 76
  • у нас
Харесвам цветните аромати. С тях се чувствам супер. Да, съобразявам се със сезона и частта от деня, когато си слагам определен парфюм.
За мен най-важно е да ми допада аромата, трайността, опаковката също е от значение, както и цената.

# 77
Предпочитам нежни и леки парфюми - цветни и цитрусови. Носът ми е много чувствителен към миризми и не мога да понасям силни аромати особено на себе си.
Рядко съобразявам парфюм с това кога го нося, щом ми харесва, си го ползвам.
Критериите ми са - да е траен, не много силен, опаковката няма толкова голямо значение, не го купувам заради нея.

# 78
Леки,цветни,флорални парфюми обожавам да нося с повод и без повод.Със силен и траен аромат

# 79
❥ Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови или
други? Защо именно това са фаворитите ви? Предпочитам дървесни и ориенталски аромати!
❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня? Да, съобразявам парфюма със сезона, през зимните месеца използвам по-силни аромати, а през топлите месеци по-леки парфюми.
❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата? Обръщам внимание на трайността и силата на аромата, не отдавам голямо внимание на опаковката на парфюма.

# 80
  • София
❥ Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови или
други? Защо именно това са фаворитите ви?
- Харесвам най-много дървесните нотки.
❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня?
- Да , съобразявам се със сезоните и поводът.
❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата?
- Траен аромат, който да го усещам през деня. Опаковката също не е маловжна

# 81
  • София
други? Защо именно това са фаворитите ви?
    Според настроението и сезона посягам всеки ден към различна бутилка. Имам си достатъчно от всички, но нямам като че ли уклон към ориенталските толкова. Повече цитруси предпочита, сякаш.

❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня?
    По често да. Но понякога вадя заклети летни любимци и през зимата. Ей така! За внасяне на живец и настроение в мрачното време!

❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата?
    Ревюта на съфорумки в парфюмната тема Simple Smile и ревюта във Фрагрантика са ми водещото тук. Формата на бутилката отдавам само като допълнителен плюс, но не е водещото за мен! Simple Smile

# 82
Аз харесвам по-сладникави аромати с цветни или цитрусови нотки. Използвам според настроението и повода.

# 83
  • София
Аз харесвам по-сладникави аромати с цветни или цитрусови нотки. Използвам според настроението и повода.
Харесвам ориенталски аромати. За зимата използвам по-тежки парфюми, а лятото по-леки и свежи.
Задължително, когато си купувам нов аромат го пробвам на моята кожа. Разликата е голяма.

# 84
❥ Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови илидруги? Защо именно това са фаворитите ви? - Харесвам всякакъв тип, стига да ми допадне аромата. И да са трайни.

❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня? - Да, предпочитам по-леки парфюми през деня и по-силни при вечерни излизания.

❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата? - Да, но не ми е водещ критерий опаковката. Избирам по аромат и трайност.

# 85
  • Сливен
Споделете с нас какъв тип аромати предпочитате – дървесни, ориенталски, цветни, цитрусови или
други? Защо именно това са фаворитите ви?     Цитрусови-заради освежаващия аромат.

❥ Съобразявате ли парфюма си с повода, сезона или времето от деня?Не

❥ Какви са вашите критерии при избор на нов парфюм? Обръщате ли внимание на опаковка, трайност, сила на аромата?  Аромат,цена и количество

# 86
Харесвам цитрусови и цветни аромати, защото са свежи и нежни.
Съобразявам се с парфюма за различни поводи и сезони - през по-топлите месеци предпочитам по-свежи и леки аромати, а през по-зимните - по-наситени.
Критериите ми за избор на парфюм са да е траен, приятен аромат.

# 87
 дървесни и ориенталски, защото миришат на " мен" и на кожата ми...

Винаги съобразявам повод, част от деня и задължително сезон..

Опаковката особено не ме впечатлява..Но не обичам " изчанчени" шишета....Предпочитам чиста, стилна, обикновено квадратна и минимум надписи.... Трайността и силата на аромата смятам че са в основата на избора...

# 88
Харесвам флорални и плодови аромати, защото са по-нежни.
Избирам парфюмите си според аромата и според това колко е силен той,  също така ми е важно и да има траен аромат. Опаковката не е от значение.
Опитвам се да ги съобразявам с повода.

# 89
  • София
Предпочитам дървесни аромати, не се съобразявам със сезона в избора си на парфюм, и най-важното за мен при избор ми е трайността.

Общи условия

Активация на акаунт