Магазини Pepco 5

• 64 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Тя тази от снимката май си е на НМ, никой не е казал, че е Пепковска Wink
Снощи видях подобна в Кичука- там където са Кауфланд,  лидъл, юск, дм..дано съм те ориентирала.
Би трябвало във всички м-ни да ги има, мин.година купих такава от м-на на бул.България.

# 691
Благодаря ви, момичета! Ще отидем утре да проверим Hug
Иначе да, НМ е тази на снимката
Тъкмо и за бански ще видя Blush

# 692
Аз днес видях една подобна Пепко в the Mall в София - имаше и нещо като ушички отгоре ..но малък размер 86/92 май.

# 693
Има нова брошура.

# 694
Ооо,има тишърт сутиени,разгеле

# 695
Къде може да видим новия каталог? Не го намирам в сайта

# 696
  • Mostly in my mind
Къде може да видим новия каталог? Не го намирам в сайта

https://www.facebook.com/PEPCObg/photos/pcb.771812356836821/771811680170222/

нищо интересно

# 697
Запис и бклагодаря за темата.
Искам да питам във Варна има ли работещ Пепко?
[/Да има -под магазин на Билла  в западната му част.Граничи с колхозния пазар.             
quote]

# 698
Здравейте! Все още не съм пазарувала в Пепко никога, но нахълтвам при вас с въпрос. Simple Smile Подсказаха ми готини мацки от темата за Лидл, че има пробни. А дали разрешават да се мерят сутиени?
Благодаря предварително и хубави покупки! Simple Smile

# 699
# 700
Конти,може и в магазина да мериш,може и в пробната 😜

# 701
  • в сърцата на децата <3
Здравейте! Все още не съм пазарувала в Пепко никога, но нахълтвам при вас с въпрос. Simple Smile Подсказаха ми готини мацки от темата за Лидл, че има пробни. А дали разрешават да се мерят сутиени?
Може, но не позволяват връщане на никакво бельо. То се подразбира, но все пак като не сте пазарувала, тук политиката е по-различна от Лидлската. Там приемат всичко с етикет, а в Пепко някои неща не подлежат на връщане.

# 702
Благодаря ви! Simple Smile Щом има пробни, нормално е това с политиката за непозволено връщане на бельо. Както и ми спестява чуденки и мислене дали ще ми стане... Радвам се, че ще мога да пробвам. Simple Smile

# 703
Може, но не позволяват връщане на никакво бельо.

Позволяват, но на определени видове, има го описано в сайта им кое може да се връща и кое не.

Аз съм връщала детски бикини / от тези, които са захванати по 3бр/, т.е. няма как да ги пробваш.

# 704
Позволяват, но на определени видове, има го описано в сайта им кое може да се връща и кое не.

Аз съм връщала детски бикини / от тези, които са захванати по 3бр/, т.е. няма как да ги пробваш.
Благодаря! Намерих описанието в сайта им, ще сложа линк тук, ако някой друг се чуди като мен. Simple Smile Разгръща се малко надолу.

https://pepco.bg/garancija-za-vrshhane-na-parite/

Общи условия

Активация на акаунт