Магазини Pepco 5

• 64 833
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Аз одеве, но не видях червени етикети за 50%. Купих на малката къси панталони и едно като камион че с лопатки и други неща за плажа (на 8 лв). Гледах бельото от брошурата, но много изкуствено ми се стори.

# 721
В Пепко в мола на много малко неща бяха сложили етикети с новите цени и трудно може да се ориентирате кое е намалено и кое не.

# 722
Вчера взех нова книжка от любимата ми поредица за детето

# 723
Сега сменят цени,до три дни ще са направили всичко намалено.

# 724
PeacockLove може ли една снимка вътре в книжката?

# 725
Те са най- различни задачките вътре- за оцветяване, намиране на разликите в картинки, лабиринти, кое е сянката на картинката. Много сам просто много ми харесват. Имаме вече 5 различни такива книжки

# 726
  • Варна
Аз като ходих днес следобяд, 1 жена тъкмо започваше да слага нови цени и беше започнала с момичешките, за момчета нямаше нищо намалено

# 727
Имаха 3 седмици да се подготвят за това намаление ..

# 728
Аз като ходих днес следобяд, 1 жена тъкмо започваше да слага нови цени и беше започнала с момичешките, за момчета нямаше нищо намалено
От три тениски за момченце само едната беше намалена , но се разбира чак на каса.

# 729
На кои стоки е намалението?
Вчера ходих, не видях някакви особени намаления.

# 730
Нормално. От днес е Wink

# 731
Имаха 3 седмици да се подготвят за това намаление ..
Те имат,но не могат да намалят дрехите ,които са от днес и да ги оставят с червена цена,а да ги продават с редовна.Нито да ги вкарат в склада.Отделно им идва списък от Полша,уж на БГ,но пише примерно "скамейка " а се търси еднорог.Затова така се получава бавно

# 732
Нормално. От днес е Wink

Това го разбрах. Wink
Питам на кои стоки?

# 733
Както по-горе съм писала бебешки тениски и чаши. При положение , че няма етикити с намаление, няма как да разберем кое е намалено и кое не.

# 734
Благодаря, не ме интересува значи.

Аз батерии си купих вчера, за 89 ст.

Общи условия

Активация на акаунт