Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 72 033
  • 555
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. София
Здравейте, имате ли наблюдение за този крем, заслужава ли си парите.         
  https://www.notino.bg/apivita/queen-bee-stjagassh-nosshen-krem-p … reene-na-kozhata/

Аз много харесвам марката, като продажби в аптечната мрежа е една от първите.
Много добре ми се отрази на мен крема с лозите от Санторини, този не съм го ползвала/на 42 години съм/, хидратацията им също е много приятна.Сега като го загледах ...едва си сдържам ръката да не го поръча.
За тези, които са ползвали и двете - този или Филоргата да поръчам - на 40 год съм?

# 151
Здравейте, имате ли наблюдение за този крем, заслужава ли си парите.         
  https://www.notino.bg/apivita/queen-bee-stjagassh-nosshen-krem-p … reene-na-kozhata/

Аз много харесвам марката, като продажби в аптечната мрежа е една от първите.
Много добре ми се отрази на мен крема с лозите от Санторини, този не съм го ползвала/на 42 години съм/, хидратацията им също е много приятна.Сега като го загледах ...едва си сдържам ръката да не го поръча.
За тези, които са ползвали и двете - този или Филоргата да поръчам - на 40 год съм?
Аз съм ползвала и двете марки, и няма база за сравнение.Филорга е класи над Апивита.
Гръцката марка малко ми е като българската Билка Simple Smile

# 152
Каноконлит? Joy
Шегувам се! Аз самата съм с паднали клепачи по природа, изобщо нищо общо с възраст. Даже не знам защо се счита за дефект, освен че трябва да се съобразиш с това при гримирането. 🤷

И мойте клепачи са паднали "по природа", но с годините този ефект определено се засилва. Ползвала съм от супер скъпи до тотално неизвестни марки кремове, с ретинол, с химикали, без химикали - натурални, с антиоксиданти, с кофеин, с витамини, с колаген... и какво ли още не, но нищо не помага. Единственото, което кремовете могат да направят, е да хидратират този участък. Казвали са ми, че само ботокс може да повдигне клепача, но аз още не съм се решила. Освен това се притеснявам, че почнеш ли веднъж, трябва постоянно да го правиш, иначе "падането" се засилва.

# 153
Не се засилва падането ако не се слага ботокс.На мен не ми вдига клепача, но слагам с цел превенция на бръчки.

# 154
  • I want it all and I want it now.
За сьжаление само операция ще оправи положението

# 155
Не се засилва падането ако не се слага ботокс.На мен не ми вдига клепача, но слагам с цел превенция на бръчки.
Сложих ботокс преди Коледа, на чело и м/у веждите, и оттогава горният ми клепач падна, а първите дни ми бяха доста подути очите ( но го отдавах на вредната храна и алкохол по време на празниците )

# 156
Падането на клепача след ботокс е странична реакция и не се получава при всички.
Просто не си имала късмет.

# 157
Сложих ботокс преди Коледа, на чело и м/у веждите, и оттогава горният ми клепач падна, а първите дни ми бяха доста подути очите ( но го отдавах на вредната храна и алкохол по време на празниците )
И моят пада единия, но аз по-скоро имах предвид казаното, че ако човек спре ботокс да слага ще падне повече клепачът.

# 158
Някой да е опитвал неоперативна блефаропластика?

# 159
Някой да е опитвал неоперативна блефаропластика?
Пробвах на долен клепач.Месец и 3 дни съм след процедурата. Не мога да кажа за сега, че има уау ефект, но трябва да минат 12 седмици до крайния резултат.

# 160
Болезнено ли е? Аз гледах на видео как се прави и ми изглеждаше малко страшно.

# 161
  • София
Моя приятелка си прави Блефаропластика в Турция декември началото, на долен и горен клепач. Доволна е. Виждах я малко след като се върна от там седмица след операцията,но още беше прясно рязано и с конците, изглеждаше страшно 😃. Не съм я виждала от тогава, но се чуваме и каза, че вече има огромна разлика, щастлива е! 🙂

# 162
Какво ви е мнението за радиочестотен лифтинг,кожата ми е суха и имам вече бръчици,има ли смисъл да правя,препоръчват 4-6 процедури .

# 163
Болезнено ли е? Аз гледах на видео как се прави и ми изглеждаше малко страшно.
По-скоро е неприятно там където обезболяващият крем не е бил достатъчно по време на самата процедура. След нея отпуска обезболяването и усещането не е приятно 3-4 часа- хем щипе, хем боли, не мога да го определя. Всичко беше наред /поне при мен/ докато на другия ден не се намазах с кремчето за първите 4 дни - долния клепач се поду и имах чувството,че имам температура, но тава беше ден и половина. На 4-5 ден падат крустите напълно. Не е приятна процедура, но и не е болка за умиране. Бих повторила.

# 164
Дами, моля, препоръчайте ми крем за лице за смесена кожа, чувствителна, склонна към зачервяване. Челото ми е супер сухо, около носа съм с мазна кожа. Не знам какво да си взема Sad Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт