Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 71 924
  • 555
  •   1
Отговори
# 255
Бузеста и скулеста не едно и също.
Доня Черешова, добре ти е лицето.Моето е същото и смятам, че
това дава младежки вид и години назад.Аз съм на 45 и ми казват, че изглеждам около 35.Перфекциозно! 😄
Като не ме мързи правя една йога за лице и шия вечер.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 14:07 от ДХ3

# 256
  • Бургас
Здравейте! Използвате ли термална вода? Как намирате нейния ефект? А също съм любопитна и каква марка предпочитате?
Не виждам ефект и аз, с термална или без все тая.

# 257
Здравейте,

Да попитам за пептиди бустер- този си взех - SKINCYCLOPEDIA (Kонцентриран серум за лице с 10% Матриксил 3000) нанася ли се около очите и устните? Нищо не пише за тази зона. И постепенно ли трябва да го нанеса преди крема?

# 258
Здравейте,

Да попитам за пептиди бустер- този си взех - SKINCYCLOPEDIA (Kонцентриран серум за лице с 10% Матриксил 3000) нанася ли се около очите и устните? Нищо не пише за тази зона. И постепенно ли трябва да го нанеса преди крема?
Не знам за този конкретно, но принципно серумите с матриксил, могат да се нанасят навсякъде, особено по проблемните зони. Ако не пише специално, че не може, мажи смело навсякъде. Това не е агреасивна съставка, че да ти раздразни кожата. Какво имаш предвид с постепенно? Мажеш 2-3-4 капки на чисто лице и след 5-10 мин, мажеш крема, ако нямаш време, може и веднага, но така се намалява действието не серума.

# 259
Благодаря. Не пише изрично, че не може около очите. Пише обаче да се направи тест поне 24 часа преди нанасяне и се зачудих дали не е агресивен.. Ще сложа довечера 1 капка за проба и ако не се обрина утре мажа смело!

# 260
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз изхабих едно шише с този серум. Никакъв проблем нямах, но не съм мазала около очите. Определено повече ми харесва серума с хиалурон на същата марка.

# 261
  • През девет планини в десета...
Аз пък имам навика да спя надясно и имам чувството че дясната половина на лицето ми, баркод бръчките и  около дясното око са ми по дълбоки. Възможно ли е.

# 262
Аз пък имам навика да спя надясно и имам чувството че дясната половина на лицето ми, баркод бръчките и  около дясното око са ми по дълбоки. Възможно ли е.
Да.

# 263
И аз съм така. Колко се мъчих да спя и на ляво... Не става и не става. Назолабиалната отдясно ми е много по изразена от лявата.

# 264
По същата причина съм с изявена назолабилна от лявата страна.

# 265
  • Между гори и планини
Аз заради големият бюст не мога да спя на корем, от години съм само по гръб. Явно е добре за лицето.

# 266
А какво мажете около очите и устата тогава преди крем? Серум различен от общия на лицето ли или само с крем оставате в тази зона?

# 267
  • Между гори и планини
Сега лятото слагам сутринта серум и слънцезащитен крем, вечерта по мазен крем. Зимата обратното - сутринта крем, вечерта серум.

# 268
Аз 2-3 пъти годишно по случайност се събуждам по гръб, ами направо имам чувството че после лицето ми е с 5 години по-младо. Една бръчка няма и си стои така изпънато цял ден, даже и при мимики. Но спя по корем, че и възглавница над главата ми и върху всичко това с одеало се затрупвам, че мъжа ми хърка. Е като се събудя сутринта, съм като 70 годишна старица. Не можете да си представите каква разлика. Но няма как да се застопоря по гръб. Ще се побъркам така. Трябва да съм много изморена за да се трупясам и да не помръдна.

# 269
И аз спя само по корем. Сутрин лицето ми е намачкано според възглавницата.
Опивала съм се хиляди пъти да се насиля да спя по гръб. Невъзможно е, или не мога да заспя или  в редки случаи, когато съм успявала да заспя се събуждам отново по корем. Отказала съм се дори да се опитвам вече.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 18:21 от Nikta

Общи условия

Активация на акаунт