Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 518
  • 555
  •   1
Отговори
# 450

Къде мога да видя цени на отделните продукти?
Виждам партньори, с които работят в различните градове, от тях ли мога да получа информация и на тях ли трябва да поръчам, ако желая да закупя продукти?

# 451
твърде много продукти на кожата нанасяни един след друг, мисля че, е вредно, за повечето кожи. Запушват се порите, възпалява се кожата, появява ми се акне и т.н. На мен поне така ми действат. Аз ги разпределям между сутрешна и вечерна грижа. В момента сутрин нанасям  серум и после крем слънцезащитен, и накрая СС крем / лека форма на фон дьо тен /. Това е.

# 452
  • Между гори и планини
И аз така мисля. Повечето е реклама. Като тръгне да действа гравитацията, нищо не помага. Против бръчки вероятно трябва да се започне преди появата на бръчки. Аз започнах с мазане на нощен крем още на 30г, после започнах и с дневен. Структурата на кожата, колко колаген има си е наследствено, плюс грижа, плюс излагане на слънце. Сравнете се с майка си на тази възраст и ще имате представа. Пийте вода, яжте колагенови храни. Колкото и да не харесвам пача , ям. Или си правя костен бульон. Няма как да хидратирате тялото си, ако поемате вода само с кафето. С кремове и лосиони само се поддържа.

# 453
  • Варна

Къде мога да видя цени на отделните продукти?
Виждам партньори, с които работят в различните градове, от тях ли мога да получа информация и на тях ли трябва да поръчам, ако желая да закупя продукти?

Най-добрия вариант е да се свържете директно с тях. Първия път звъннах по телефона и от тогава си комуникираме във вайбър. Изключително любезни и отзивчиви са. Има каталог с цени за салоните,но аз лично нямам такъв. Разхождам се от известно време из асортимента им и определено съм впечатлена.Започна се от нощната маска на Александрина,която много харесах и от там реших да пробвам и други продукти.
 Ползвам тяхна слънцезащита и дневен крем за момента както и околоочен серум. Пращат мостри на всичко,което поискате,че и повече като под мостри имам предвид кутийки с прилично количество продукт за няколко нанасяния,а не стандартна мостра 2мл.

# 454
Аз напоследък си забелязвам сенки под очите. Само със замазване с коректор става малко обратен ефект. Моля за идеи как да се справя с това. Повечето околоочни ми лютят на очите. Не знам вече краставици ли да си слагам по очите, чай ли, що ли...

# 455
Всеки познава кожата и да действа спрямо нея.Моята търпи по няколко продукта и се чувства прeкрасно.
Наблюдавала съм я години наред и постоянно си правя експерименти с активно съставки.Слагам и много грим.

# 456
^^^ да, зависи си и от продуктите и от консистенциите им и от познаването на собствената кожа и реакциите и. И от сезона - това, което мога да си позволя през зимата не мога да си позволя през лятото.

Аз мажа от 16 годишна.

# 457
  • Между гори и планини
От 17 годишна слагам грим всеки ден, с изключение когато съм болна. Но не мажа пластове. Много грим не означава хубава кожа или добра грижа. Особено модерният грим през последните години с 5 слоя кит. Аз ползвам единствено крем пудра ( матиращ мус), молив за очи, спирала, лек руж и червило. Като крем пудра и руж слагам в последните 10 години.

# 458
Аз пък слагам 5 слоя и смятам, че се справям много добре, пускала съм снимки.
Гримът няма връзка с грижата, казах го във връзка с това, че моята кожа държи на натрупване на козметика.Затова всеки трябва да познава своята.

# 459
  • Между гори и планини
Въпроса е, хубава ли е кожата под толкова грим. Защото ако е хубава, не се налага толкова покритие. Ще ми е интересно как се гримираш, понеже аз харесвам грим, нищо че слагам само това което съм изброила. Може и на лични. И диша ли кожата под толкова пласта, лятото как е. Аз лятото не нося грим, защото лицето ми се поти и всичко става мазало.

# 460
  • Варна
А, няма да махне увисналото, но ще помогне на кожата добякъде да забави процесите.
С пептиди ползвам на The Ordinary и  Skincyklopedia.Серадмиди има в някои продукти на CeraVe, и корейска козметика.Серуми с ресвератрол също харесвам( Mr.Asam).

ДХЗ, това  Skincyklopedia ми е всеки път пред погледа като вляза в Елитис и Лили, забелязвам че продуктите/серумите са аналог на The Ordinary - матриксил, ретинол...и т.н.
Какво ти е мнението за българските продукти на Камко/Skincyklopedia  в сравнение с другите....

# 461
Но не мажа пластове. Много грим не означава хубава кожа или добра грижа. Особено модерният грим през последните години с 5 слоя кит.
Абсолютно съгласна съм, че много грим не е равнозначно на хубава кожа или добра грижа.

Но не трябва да са абсолютизира броя на слоевете Simple Smile Една може да намаже 5 слоя и да изглежда свежа и с минимум грим, а друга и с 2 слоя да е прекалила и и да си личи от километър. До майсторлък е колко е дебел слоя, какъв е продукта, етц. етц. Не е до бройката слоеве.

Скрит текст:
Тук съм с поне 5 слоя грим. След малко ще махна, моля НЕ ме цитирайте Simple Smile
...

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 22:15 от Agent Provocateur

# 462
Харесват ми, ползвам в момента Макситрил, Вит Ц, Ниацинамид.Не намирам разлика с по-скъпи.
Аз, за съжаление, крия несъвършенства-мелазма, и затова се гримирам.Но тъй като гримирането ми е малко като удоволствие, то чета по темата и пробвам разни похвати.Та нанасям слоеве, но това не пречи на кожата ми.Гримирам се от 8 клас.
Веднъж отидох без грим на училище и ме питаха дали не съм болна.Simple Smile))

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 20:29 от ДХ3

# 463
  • Между гори и планини
Това с петте слоя беше образно казано. Нищо лично, да не се обиди някой. Супер сте и двете!
ДХ3, хубавица си! Въобще не ти трябват толкова слоеве 🥰 Сериозно питам, лятото как е? Хайде аз съм по цял ден на двора и освен слънцезащитен крем, шапки и воалетки , всичко друго ми пречи. А при вас как е?

Аз се снимах оня ден. Понякога си ровя в телефона и се сравнявам, преди година, две... Ами не съм както бях, но още се държа 😂

# 464
Благодаря, ти също, казвала съм ти го и преди!🌹
То не е до нужда, а до техника на работа с продуктите.Лятото е както зимата.Кожата ми е мазна и просто знам как да се гримирам, за да не се набива на очи това.Само сменям цветовете на ФДТ.
А 5 слоя не значи шпакловка.Simple Smile То си е заигравка с похвати на гримиране, както каза и Агентчето.
Само да кажа, че
нося грим сред хора, не у дома Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт