Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 504
  • 555
  •   2
Отговори
# 405
Е как крем за лице на очи? На мен ми люти на очите. Вероятно има някаква разлика. А като ползвам специфично крем за очи, го нямам този проблем.
На мен и от околоочните ми люти. Вероятно от феноксиетанола, който редовно го слагат и в тях.

# 406
O, и аз съм имала очни, които са ми лютели - веднага ги преквалифицирам на крем за лакти и мустаци Wink

(да се чете назолабиални и зачатъци на бръчки около устата)
PS като типично Теле никога не хвърлям - винаги им намирам някакво приложение, дори да е за петите на милото!

# 407
Здравейте дами,видях добри отзиви за Крем за шия и деколте Medi-Peel Naite Thread Neck Cream https://aziatika.bg/search/product-133.htm?utm_source=Facebook&u … p7ABJE-Fg1-5ETUVs ,поръчах и получих, 3 дни го ползвам ,не мога да преценя,но консистенцията е една такаква ,как да кажа ,като дъвка ,като да взема и се влачи като конци,така ли трябва да бъде или е стар ....дълго ползвах виши лифт актив ,и прочетох тук и реших да сменя..

# 408
Такъв е.

# 409
  • в света на неограничените измерения
Здравейте дами,видях добри отзиви за Крем за шия и деколте Medi-Peel Naite Thread Neck Cream https://aziatika.bg/search/product-133.htm?utm_source=Facebook&u … p7ABJE-Fg1-5ETUVs ,поръчах и получих, 3 дни го ползвам ,не мога да преценя,но консистенцията е една такаква ,как да кажа ,като дъвка ,като да взема и се влачи като конци,така ли трябва да бъде или е стар ...

Такъв си е крема. Ползвам го от 1 месец. Лично аз съм доволна.
Дайте му шанс.
В IHerb е по-евтин.

# 410
Такъв е. Започнах да го ползвам, когато усетих кожата си изсъхнала от вятъра, въпреки че е покрита и смятам, че ми се отразява добре.

# 411
Такъв е. И не е никак лош. Аз си го слагам и на ръцете.

# 412
И аз го ползвам отскоро. Използвам го и за лице и ръце. Доволна съм.

# 413
Да пробвам и аз на ръцете, хубаво ме подсетихте. На шията не виждам забележим уау ефект;)

# 414
  • София
Здравейте, дами. Време ми е за нов дневен крем и се колебая между червения колагенов и лифтактива със СПФ 30, и двата на Виши. На 47 съм и като изключим неприятното изсушаване на кожата, зимата особено, най-големият ми проблем е вече видимото провисване на кожата (бузки винаги към имала). Почти ежедневно съм с грим - задължително ФДТ с високо покритие поради силно реактивна и зачервяваща се кожа.
Ще съм благодарна на препоръки или сравнение между двата крема.

# 415
Аз съм ползвала червеният кокагенов на Виши и ми хареса, даже измазах две опаковки (нощен). Има го и със слънцезащитен фактор. Другият не съм го ползвала и не мога да дам отзив.

# 416
  • тук-там
Здравейте дами, открих темата и имам конкретен въпрос. Някой ползвал ли е този крем: https://arthabeauty.bg/produkt/antioksidanten-krem-za-licze/#description
Търся мнение как действа на мн суха и отпускаща се кожа на лицето (на почти 49 съм). Ще го слагам след рет.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 09:37 от mtz

# 417
  • Велико Търново
Здравейте, дами. Време ми е за нов дневен крем и се колебая между червения колагенов и лифтактива със СПФ 30, и двата на Виши. На 47 съм и като изключим неприятното изсушаване на кожата, зимата особено, най-големият ми проблем е вече видимото провисване на кожата (бузки винаги към имала). Почти ежедневно съм с грим - задължително ФДТ с високо покритие поради силно реактивна и зачервяваща се кожа.
Ще съм благодарна на препоръки или сравнение между двата крема.

Льона, на мен червения ми е от любимите кремове на Виши.Отворих го  на 40 си рожден ден /преди 3 години/ точно го бяха пуснали на пазара.
И другият ми харесва, дори сега ползвам серума от линията, но аз май клоня към червения.Ако фдт е без фактор, а имаш реактивна кожа, тогава вземай с фактора.

# 418
  • Бургас
Червеният нощен колагенов крем на Виши е много хубав.Не омазнява, уханието му обаче не ми е много приятно, но се преживява.

# 419
Не разчитайте много на СПФ в бялата козметика.За увиснал кожа серуми с пептиди  серамиди, за ретинолите знаете.

Общи условия

Активация на акаунт