🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 148
  • 942
  •   1
Отговори
# 240
Против себе си ще призная,хареса ми.
Хилда...млъкни бе,жена!

# 241
Ако е друг изпълнител, имитиращ Един Пиаф, бих казала " добре". Но при некадърността на Поли в предишните предавания , сега ми изглежда " отлично".
Хилда пак настръхна.

# 242
Скрит текст:
Много го харесвам Фреди и Куин! Дано успея да изгледам, ако не се събуди бебето Grinning
То и да не се събуди,ти ще го събудиш -само да не ти стане лошо от смях.Фреди и Софка-несъвместимо.Ще очаквам пак Смайли да разгадае на какъв език ще пее Софка.

Joy
Надявам се, че няма

Юлето ще се разреве.
Фънко, Close не мога да го трая

# 243
  • Вестерос
Е стига де, отлично беше. Какво повече се иска от тази имитация? Хайде по-сериозно и обективно. За сега е най-добрата.

# 244
  • through the wormhole
Ето, че Поли, която е доста нехаресвана от повечето, включително и от мен, може да направи чудесна имитация, която да ни накара да ѝ го признаем. Мишето дали може да направи такава? Помня, че в предния ѝ сезон имаше попадения и там ѝ го признавахме, но в този нито веднъж за мен.

# 245
Ето, че Поли, която е доста нехаресвана от повечето, включително и от мен, може да направи чудесна имитация, която да ни накара да ѝ го признаем. Мишето дали може да направи такава?

Добър въпрос.

На бялото не можем да кажем черно. Много добре беше!

# 246
Ето, че Поли, която е доста нехаресвана от повечето, включително и от мен, може да направи чудесна имитация, която да ни накара да ѝ го признаем. Мишето дали може да направи такава? ПОмня, че в предния ѝ сезон имаше попадения и там ѝ го признавахме, но в този нито веднъж за мен.

На Мишето поне досега не се получи, може пък да ни изненада! Simple Smile

# 247
Надявам се Поли да е преди Мишенцето тоя път, защото на нея това й беше най-доброто дотук.

# 248
  • Испания
Геро се опитва да пунтира "Улицата", ама не звучи от него добре.

Искам Милица сега да ги отвее.

# 249
  • Велико Търново
Ето, че Поли, която е доста нехаресвана от повечето, включително и от мен, може да направи чудесна имитация, която да ни накара да ѝ го признаем. Мишето дали може да направи такава? Помня, че в предния ѝ сезон имаше попадения и там ѝ го признавахме, но в този нито веднъж за мен.
Сега не си спомням точно какви имитации е правила и доколко е била добра, спомням си обаче, че накрая бях доволна тя като победи. Значи се е справяла добре. В този сезон дотук не съм ѝ харесала нито едно представяне.

Стискам палци за Милица!

# 250
И аз и аз! Харесвам Витас! Давай Милица!

# 251
  • Испания
Усещам се в един момент, че като гледам Милица, съм усмихната до ушите.

# 252
Засега най-доброто изпълнение на вечерта е на Милица като сирената.😂
Сега да я видим като Витас.

# 253
  • Sofia
Милицаааа! Покажи на Мишето как се прави!

# 254
Хубаво пее Милица.

Общи условия

Активация на акаунт