🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 30 155
  • 942
  •   1
Отговори
# 510
Къци се държи точно като недорасляк!  Не носи на критика, още повече преди 30 години си беше Къци от Супер шоу Невада, а сега е застарял мърморко без перспектива за ново и хубаво начало! Фънки знае, че оня се дразни и нарочно го мачка! Е..ти парите, аз нямаше да се подложа никога на публично унижение за пари, щях да предпочета да ме запомнят с нещо минало, но ... добро. Е, различни сме хората.

# 511
Фънки и той не обича критиката. Пример - сблъсъците с Иван от Айтос. Ей такъв непукист ще му види сметката.

# 512
Къци се държи точно като недорасляк!  Не носи на критика, още повече преди 30 години си беше Къци от Супер шоу Невада, а сега е застарял мърморко без перспектива за ново и хубаво начало! Фънки знае, че оня се дразни и нарочно го мачка! Е..ти парите, аз нямаше да се подложа никога на публично унижение за пари, щях да предпочета да ме запомнят с нещо минало, но ... добро. Е, различни сме хората.
Нямаше да се унижава ако беше като Софи-да се забавлява и да не му пука, така и така ще получи хонорар, поне да си пази достойнството.

# 513
Някой беше коментирал,че Софи и Азис нямали гласове и не можели да пеят. Моляяяя? Да не можеш да имитираш е едно, да не можеш да пееш, съвсем друго.
Поли се лигавеше като пя песента на Едит Пиаф.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 13:43 от cardhu

# 514
  • Вестерос
Не съм съгласна, не се е лигавила Поли.

# 515
Ами...може. Но сравнявайки я с оригинала, ми звучи така.

# 516
Фики май имаше личен проблем. Изглеждаше тъжен цялата вечер, това с Азис и Издислав му дойде в повече.
За мен най-добър беше Рафи, такава енергия имаше в неговото изпълнение! Поли и Михаела не можах да си ги причиня.
Аз имам една молба, ако е удобно. Мари Мар, много съм ти благодарна за всички епизоди, които качваш във форума. Аз не чета темата преди да изгледам епизода. А преди да си пусна епизода виждам кой е победител. Ако е възможно тази информация да не е толкова видима, ще съм много благодарна.

# 517
Ако има друг сезон трябва да намерят ново жури. Фънки е дразнещо груб, Хилда ми е неадекватна и Юлиян не ми е на място. Не стават. Като жури ще ми хареса да гледам Руслан Мъйнов. За други имена не мога да се сетя.
А бе да ви питам какво стана с Hell's Kitchen? Май няма да има нов сезон. Sad

# 518
  • through the wormhole
От себе си към Руслан Мъйнов добавям Албена Михова и Милица. Ще има да се смеем. А, и Рачков да се върне като водещ. Smile

# 519
Да, Рачков сигурно няма да изкара много с новото "шоу".

# 520
И за да е пълна картинката ( щом ще се смеем ),Фънки да е участник в имитациите.Той пее прекрасно,изглежда чудесно .Може и Хилда.

# 521
В ново жури бих искала - Руслан Мъйнов, Годжи, Лили Иванова, Васил Найденов Grinning

# 522
Оо, Фънки, ако ще е участник трябва да има някое твърдо журЕ. Сещам се за Слави, но той сигурно няма да се съгласи.

# 523
  • София
Вие съвсем в сферата на фантастиката отидохте. 🤣

# 524
  • through the wormhole
И да му се падне да имитира Азис със "Сен Тропе". Joy

Общи условия

Активация на акаунт