🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 091
  • 942
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Има бутон под анкетата "Изтрий глас". След това се гласува наново.

# 61
  • Вестерос
Знам, ама нищо, така съм решила на момента Simple Smile

# 62
Идва ред на Софка, ама абсурд да спечели с Фредито.
Не знам какво и от къде ще трябва да смучат журито, за да дадат победата на Софка в понеделник.  Абсурдно ми се вижда, но те пък са и  царе на абсурдите.

# 63
  • София
Какаааа ви Софка ще спечели в някое от следващите предавания. Не е задължително да е точно пък в понеделник.

# 64

Кадър от видео ,Графа ,Орлин и Поли. Честно казано помислих, че е Етиен , а то било Поли 😶

# 65
Е то в понеделник ще е пародия някаква на Фреди М. Чак ще ми е неудобно да я гледам.

# 66
  • DE
Чудя се, защо българите в чужбина не могат да четат страницата на предаването във фейса Thinking
Миналите години можеше.

# 67
  • Испания
Чудя се, защо българите в чужбина не могат да четат страницата на предаването във фейса Thinking
Миналите години можеше.

"Отрязаха ни квитанциите", месеци преди да започне форматът. Писах тук, че протестирах в имейл до Нова, писах на Магърдич, мълчат като...

Преди години, когато стана невъзможно да се гледат записи от сайта на Нова, писах и ми отговориха, че причината е продуктовото позициониране.

# 68
  • DE
Е, какво толкова рекламират. Виното на Маги Thinking , смешници.
Ние, така или иначе гледаме Бг телевизия...

# 69
В нова плей като пуснеш предаването те сцепват от реклами на всеки Х минути. Предполагам за тях говорят, защото са си платили за Бг .

# 70
  • София
Имат ограничения в разпространението на самото предаване само на територията на България. И при руснаците е същата работа. Например по официалната им програма там дават едно, а тук по кабеларката го заменят с друго предаване. Обаждал съм се на А1 да ги питам какви са тези разминавания и те са ми отговаряли, че сигнала който излъчнат се изпраща директно от руснаците. После писах и на руснаците и те ми отговориха, че разпространението на даденото предаване е само за тяхната територия.

# 71
  • DE
Не гледам Нова плей, най-обикновен Булсатком, но ако го нямам имам интернет телевизия. Много е лесен достъпа да гледаш, платформи бол. Странно е затварянето на страницата им, която предишни години бе достъпна от чужбина.

# 72
Animal rescue sofia благодарят на Азис за дарението https://www.facebook.com/328615097359/posts/10159419969727360/

# 73
  • Вестерос
Обаче нали е фейсбук страница, нали уж всичко у фейса може да се вижда от всички с регистрация... как се ограничава страница до територия не знам...

# 74
Предполагам всеки създател на страница може да я ограничи по параметри.

Общи условия

Активация на акаунт