🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 111
  • 942
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Ооо, много се притеснява... А може, обаче тая песен му е "болна тема".

# 811
Супер беше Фики!
Победител!

# 812
Само Поли и Къци не ми харесаха. Всички други ми бяха супер тази вечер.

# 813
Иначе, много ме веселите с коментарите, направо цвиля, като ви чета.

И аз. Laughing

И  Фики много ми хареса.

# 814
  • ВАРНА
Ма много облечен Фики бе.За Хилда няма нищичко.

# 815
За мен не се справи с имитацията, учудващо

# 816
Страхотен беше Фики. И да, беше много притеснен заради неговата песен. И според мен беше тъпо да му дадат точно тази песен.

# 817
  • Велико Търново
За жалост онова злощастно нещо, което Фики направи (както се оказа - не е било еднолично негово, а екипно решение) преди време, си оказа влиянието днес. Беше много плах. И според мен му дойде ниска песента. Можело я малко да му я "вдигнат".

# 818
  • София
И за мен не се справи, на моменти пя откровено фалшиво. Чак пък сълзи, че се изложил преди години с песен на английски и то по собствено желание. Голяма драма.

# 819
Фънки нищо не е чул за Издислав!

# 820
Фики ми е симпатичен много, но това изпълнение не му е от най-силните. Малко на Дейвид Хаселхоф ми напомни незнайно защо :Р
Не разбрах също каква беше историята с него и песента.

# 821
Супер беше Фики!
Победител!

Победител Фики, ама за мен, теб и още някои. НИмой прескочи високата летва Михаелка, държи тя първото място и добре ѝ помагат да не вземе да го изпусне! Simple Smile

# 822
  • Испания
Не знам как не се чувстват неудобно Магърдич, журито и другите участници, като повече от очевАдно е, че Рафи е най-добър имитатор.

# 823
  • through the wormhole
Мдаа. Вярно, че го закопаха с тази имитация. Бяха забравила.
Фики ми е симпатичен много, но това изпълнение не му е от най-силните. Малко на Дейвид Хаселхоф ми напомни незнайно защо :Р
Не разбрах също каква беше историята с него и песента.
Заради една негова песен. Английският му тогава не беше на ниво и звучеше "Издислав". Много го бъзикаха тогава.

# 824
Фики се справи добре, както винаги. Но Хилда, както винаги, преиграва . Не беше най- силното му изпълнение, не беше и слабо. Фики може много.

Общи условия

Активация на акаунт