🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 30 274
  • 942
  •   1
Отговори
# 525
Виктор Калев в журито също.

# 526
И аз се сетих за Виктор. Харесвам го като актьор, но като жури е скучен. Нали се беше появил някъде.

# 527
И аз се сетих за Виктор. Харесвам го като актьор, но като жури е скучен. Нали се беше появил някъде.
Някой беше коментирал,че Софи и Азия нямали гласове и не можели да пеят. Моляяяя? Да не можеш да имитираш е едно, да не можеш да пееш, съвсем друго.
Поли се лигавеше като пя песента на Едит Пиаф.
.               Който е коментирал това,нека прочете мнението на музикалните експерти,за това колко октави има гласът на Софи и как пее.Не харесвам нейния жанр музика,не умее и да имитира ! Но глас има и то уникален!

# 528
  • through the wormhole
Фънки и той не обича критиката. Пример - сблъсъците с Иван от Айтос. Ей такъв непукист ще му види сметката.

Бях го забравила. Ей го на, същи добринко. Joy

https://www.youtube.com/watch?v=mhkVdXdZSL4

Виктор Калев го искам като участник.

# 529
  • София
Според мен единственият, който беше обективен в оценяването беше Маги, но само в първите сезони. Да не го урочасам последните 1,2 предавания и Юлиян ми харесва като жури.

# 530
  • Пловдив
Милица беше в журито и изобщо не ми хареса. Не ми хареса и като ментор. Много често започваше с думите "когато аз" и накрая вече само те ми кънтяха в главата.

От имитациите на Едит Пиаф останах с впечатление, че е много лесна за имитиране. Мая Бежанска се представяше много посредствено, но с този образ се справи и спечели, вчера Поли също не беше зле, та оттам и това мнение.

Къци, и друг път съм писала, като водещ и като човек ми е много досаден и трудно го изтрайвам. Но като участник и в Капките и в Певеца много ми харесва. Да, сърди се, но и е прекалено критикуван и подценяван, а за отношението на Фънки просто нямам думи, особено с подигравките вече и за външен вид (например "с тези криви крака"). Едно време в МА имаше една пълничка Деница и още си спомням как той ѝ се подиграваше за килограмите, сякаш той е фиданка. Може и роля да е, но всяко нещо си има граници. И в тандема Къци - Фънки твърдо съм на страната на Къци.

# 531
За мен лично ако има следващи сезони, журито всеки път трябва да е различно , за да няма пристрастия.

# 532
Аз съм твърдо ЗА смяна на Фънки и Хилда. Вергов ми харесва като жури.

# 533
  • София
Аз пък се питам защо изобщо го има това жури?

# 534
  • Вестерос
Виктор Калев беше жури в един сезон с Йорданка Христова и още някой не помня кой. Тогава Хилда и Фънки не бяха жури.

Милица беше жури във втори сезон, после в трети беше ментор. Най-добре си е като участник.

Според мен журито трябва да е Руслан Майнов (много хубаво включване), Калин Врачански ( ще се държи с уважение), Любо Киров  или Графа или Дони. Така ще имаме двама певци и двама актьори Grinning Руслан е и двете.

# 535
  • София
Заки също се държи с уважение към участниците и не се лигави.

# 536
  • Вестерос
Така е обаче показва винаги лино отношение и той, поне от фактора съм го запомнила.

Но честно да си призная Юлиян последните два лайфа добри оценки дава, аз него много го харесвам и си мислех, че ще е по-добро жури честно казано.

# 537
Аз също много харесвам Руслан Мъйнов. Той е подходящ и за участник, и за жури.

# 538
Оо а Руслан е много добра идея. Той е от този тип, много талантливи хора, които  обаче са някак скромни и не се бутат много на предни линии. Затова общо взето гледаме едни и същи физиономии. Нахални и пробивни. А хора като Руслан си вършат работата и не може да им чуеш гласа. Как пее и играе този човек. Чудя се как обаче повече го искам - като жури или участник. Но просто да махат вече Фънки и Хилда, че не се търпят. Тази година като го няма Рачков да завзема сцената и времето, някак тъпотиите на журито лъснаха повече.

# 539
  • София
Истината е, че не всеки симпатичен и талантлив актьор става за жури.

Всички видяхме каква щета беше Владо Пенев в Маскираният певец, както и Марта, и Тончо, и Стефания, и кой ли още не.
Толкова бяха безинтересни и посредствени като жури, че направо изглеждаха жалки.
Единствено Азис беше колоритен и забавен в тая роля, но сега пък в Капките не му се получават образите. Ама хич.

Общи условия

Активация на акаунт