🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 509
  • 942
  •   1
Отговори
# 900
Според мен Саня плаща изявите на Михаела. В Интернет пише че гаджето и е футболист.  Може да го видите, не ми изглежда той да я бута.

# 901
Скрит текст:
О, и Дейвид Ковърдейл никога не изпълнявал тази песен на живо...
Най обичам, когато уважаемото журЕ не си е направило труда да се подготви за предстоящия концерт и започне да плещи глупости, като: този това не го пеел на живо, онзи не пеел припева на тази песента на концерти, Роби Уилямс пеел фалшиво на живо и т.н., еди кой си пеел по-хубаво от Риана и Бионсе.

[/spoiler]

Това е плейбек, Фънки толкова пъти го е мъкнал тук,не пее бе!

Абе, какво оспорвате Фъньо, то от километри се види, че не пее. Той изобщо пее ли тоя Ковърдейл?

# 902
Ако някой знае на какви наркотици е било журито днес, да ми пише. Силнички са.

Апропо, не се чудете защо на Азис му е все тая. Ти да полагаш усилия и да виждаш как бутат един човек без причина, нормално е да ти спихне мотивацията.

# 903
  • София
Да бяха дали Джорджано на Михаела. А авторски права платили ли са му? Пародия!

# 904
Голямо бутане на тая Михаела ей. Аз предаването не го гледам, но от коментарите става ясно.
Язък за миналогодишния хубав сезон този удари дъното

# 905
  • Вестерос
Офф не е честно, значи Фики все ще има 20 точки... Михаела пак не беше най-добрата, ама спечели, егати!

Как може да дадат на Къци Джорджано, ето това е гавра!

# 906
  • София
Всички единодушно сме на едно и също мнение , че Михаела с това бутане е много досадна и неприятна Triumph Cold Sweat   . Хубаво момиче, но абсолютно никакъв чар и харизма. И аз да кажа, че си пее е с нейния глас и не се старае да имитира вокално. Да ме извинява кьоравото журе, но мишката не може да стъпи и на малкия пръст на Рафи. За мен той е номер 1 - енергия, вокална имитация, старание. В този сезон харесвам всички с изключение на Поли и Михаела. Азис нещо го няма обаче този сезон, но тази вечер ми хареса как пя.
От журето само Вергов ме кефи. Фънки е голям простак и е крайно време да го махнат, Хилдето вече се изтърка. Най-добре да сменят за всяко предаване журито. Водещите са под всякаква критика; тъпи смешки и сценарии. Един Ненчо Балабанов например щеше да е добър водещ.

# 907
Трите точки на Фънки за Рафи и четирите точки на Хилда за Фики са подигравка и гавра. С неадекватните си оценки ми развалиха цялостното впечатление от една иначе прекрасна вечер.

# 908
  • Sofia
Как може да дадат на Къци Джорджано, ето това е гавра!
Сеир да става, парАта да е в оборот. Знаят, че той всеки образ го взема много на сериозно и ще се посмеем всички на чужд гръб.

# 909
Може пък да дават 20 точки на Фики,за да позамазват бутането на Михаела? Ама...едва ли. Толкоз да не им пука, че ще продължат, докато не й дадат крайната победа. Жалко е, много жалко!

# 910
Явно и бутона е натамънен, да си имат някой на който да му дават 3те точки.

# 911
  • Вестерос
Трите точки на Фънки за Рафи и четирите точки на Хилда за Фики са подигравка и гавра. С неадекватните си оценки ми развалиха цялостното впечатление от една иначе прекрасна вечер.
Налиии? Точно това си помислих и аз, Рафи след Поли, плийззз

# 912
# 913
  • Варна/Амстердам
Хахахаха, в десетката!

# 914
  • Вестерос
Хахахаха много добър колаж

Общи условия

Активация на акаунт